Danilo51
Primećen član
- Poruka
- 923
Prethodnu glavu sjebo mi neki mehanicar oko bumbine cacko i probusio glavu pa platio sve to jbg .Visa sila to bilaPrethodna glava ti pukla koliko se sećam? Eee veselje francuski automobili nikada ti nie dosadno![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prethodnu glavu sjebo mi neki mehanicar oko bumbine cacko i probusio glavu pa platio sve to jbg .Visa sila to bilaPrethodna glava ti pukla koliko se sećam? Eee veselje francuski automobili nikada ti nie dosadno![]()
Ja to nista nisam radio.Ako majstor nije nije.Ne znam kod mene ima jedan mali venilcic i tu se ispusta vazduh kada se ozracuje i to se posle zategne lepo i nema problema.
To kad majstor menja antifriz onda se odvrce i tu ispusta visak vazduha i to izadje 100-150 ml sigurno mozda i vise ne znam tecnost i posle se zavije lepo i dole na ispustu kod hladnjaka i to je to.Sta moram uradit Dark?
Pa valjda je to odradio nisam ga proveravao.To kad majstor menja antifriz onda se odvrce i tu ispusta visak vazduha i to izadje 100-150 ml sigurno mozda i vise ne znam tecnost i posle se zavije lepo i dole na ispustu kod hladnjaka i to je to.
Ne diraj sad nista, samo sam ti objasnio kako treba da se radi , posto je identican tip motora.Sta moram uradit Dark?

Uredno ti auto deluje ispod haube to kod mene neka prasincuga a nije ni cudo gde sam vozio.Vrlo moguce Mario i taj mali hladnjak ili ko zna sta mu je.Kreno iz Bg i evo nakon 30 km vec gubi dosta.
Ne vide se crveni tragovi u motoru ili ja ne vidim jbg .Jednostavno nestaje cist antifriz.
Nije na motor nego van motora.Nikada mi neće biti jasno zašto debili montiraju bobinu na motor![]()

Naravno da nije ok prodaj to i kupi nešto normalno.Pod klimom Bg banovo brdo u guzvi dize i do 100 stepeni.Jel to ok ili on dize tempraturu ili ne?
Kod mene je pored dekle ventila ali nije na motor.Lada na blok, mini na glavu motora![]()
Verovatno ce tako biti.Naravno da nije ok prodaj to i kupi nešto normalno.
To kad pocne da tanji zivce bolje prodati.Verovatno ce tako biti.
Tako i kod mene uvek svaki auto i onda odmah vidiš ako nešto negde curne.Uredno ti auto deluje ispod haube to kod mene neka prasincuga a nije ni cudo gde sam vozio.
I gledaj opet neki francuski autoVerovatno ce tako biti.

Ma vidi se i kod mene malo prasina napadala, sve je dostupno.Tako i kod mene uvek svaki auto i onda odmah vidiš ako nešto negde curne.