Danilo51
Primećen član
- Poruka
- 923
Prethodnu glavu sjebo mi neki mehanicar oko bumbine cacko i probusio glavu pa platio sve to jbg .Visa sila to bilaPrethodna glava ti pukla koliko se sećam? Eee veselje francuski automobili nikada ti nie dosadno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prethodnu glavu sjebo mi neki mehanicar oko bumbine cacko i probusio glavu pa platio sve to jbg .Visa sila to bilaPrethodna glava ti pukla koliko se sećam? Eee veselje francuski automobili nikada ti nie dosadno
Ja to nista nisam radio.Ako majstor nije nije.Ne znam kod mene ima jedan mali venilcic i tu se ispusta vazduh kada se ozracuje i to se posle zategne lepo i nema problema.
To kad majstor menja antifriz onda se odvrce i tu ispusta visak vazduha i to izadje 100-150 ml sigurno mozda i vise ne znam tecnost i posle se zavije lepo i dole na ispustu kod hladnjaka i to je to.Sta moram uradit Dark?
Pa valjda je to odradio nisam ga proveravao.To kad majstor menja antifriz onda se odvrce i tu ispusta visak vazduha i to izadje 100-150 ml sigurno mozda i vise ne znam tecnost i posle se zavije lepo i dole na ispustu kod hladnjaka i to je to.
Ne diraj sad nista, samo sam ti objasnio kako treba da se radi , posto je identican tip motora.Sta moram uradit Dark?

Uredno ti auto deluje ispod haube to kod mene neka prasincuga a nije ni cudo gde sam vozio.Vrlo moguce Mario i taj mali hladnjak ili ko zna sta mu je.Kreno iz Bg i evo nakon 30 km vec gubi dosta.
Ne vide se crveni tragovi u motoru ili ja ne vidim jbg .Jednostavno nestaje cist antifriz.
Nije na motor nego van motora.Nikada mi neće biti jasno zašto debili montiraju bobinu na motor

Naravno da nije ok prodaj to i kupi nešto normalno.Pod klimom Bg banovo brdo u guzvi dize i do 100 stepeni.Jel to ok ili on dize tempraturu ili ne?
Kod mene je pored dekle ventila ali nije na motor.Lada na blok, mini na glavu motora
Verovatno ce tako biti.Naravno da nije ok prodaj to i kupi nešto normalno.
To kad pocne da tanji zivce bolje prodati.Verovatno ce tako biti.
Tako i kod mene uvek svaki auto i onda odmah vidiš ako nešto negde curne.Uredno ti auto deluje ispod haube to kod mene neka prasincuga a nije ni cudo gde sam vozio.
I gledaj opet neki francuski autoVerovatno ce tako biti.

Ma vidi se i kod mene malo prasina napadala, sve je dostupno.Tako i kod mene uvek svaki auto i onda odmah vidiš ako nešto negde curne.