Konstano pucaju nova creva turbine pasat tdi

Ovu cev je menjo videt cemo da li ce se zaustaviti trosenje antifriza zbog nje ili cu morati u nedogled ici da se provali sto gubi antifriz.Ova sto ide u hladnjak.
Juce nakon 80 km koliko sam napravio voznje tempratura u voznji oko 90 ali videt cemo ovih dana kako se ponasa posuda za antifriz.
Ako i dalje bude gubio boga pitaj sta je sto rece Mario milion stvari moze biti.Ali eto majstor je gledao a ne ja!
Hvala svima Mario,Dark,igy na sugestijama i pomoći.
stavljali su od plastike na 206 kod mene je sve od armirane gume.

Nazalost tako je.Mehanicar mi rece neki i nosac pukao.Uglavnom to zamenio i sad boga molim da mi opet ne bude gubio antifriz.Nakon zamene glave motora,termostata,hladnjaka vode,pumpe za vodu,(veliki servis).
I opet ne znaci da nece.Neznam Dark koliko dana mu treba ona fora da gubi antifriz dok se ne smiri jer je menjan u sistemu?
Juce napravih za probu nekih 30 km i dolevali smo ga.Kaze mehanicar ok je to sad suv a boga pitaj sta muze antifriz sto iskusni Mario rece.

Nazalost tako je.Mehanicar mi rece neki i nosac pukao.Uglavnom to zamenio i sad boga molim da mi opet ne bude gubio antifriz.Nakon zamene glave motora,termostata,hladnjaka vode,pumpe za vodu,(veliki servis).
I opet ne znaci da nece.Neznam Dark koliko dana mu treba ona fora da gubi antifriz dok se ne smiri jer je menjan u sistemu?
Juce napravih za probu nekih 30 km i dolevali smo ga.Kaze mehanicar ok je to sad suv a boga pitaj sta muze antifriz sto iskusni Mario rece.
Ja sam prosle godine menjao antifriz i samo jednom dolio nakon zamene malo i to je to...e sad ja treba da zamenim termostat zbog gumice, tu zna malo da vlazi pa povremeno dolijem na 2-3 meseca ali to je tipa 50 ml....inace ovako nema problema.

Ja sam prosle godine menjao antifriz i samo jednom dolio nakon zamene malo i to je to...e sad ja treba da zamenim termostat zbog gumice, tu zna malo da vlazi pa povremeno dolijem na 2-3 meseca ali to je tipa 50 ml....inace ovako nema problema.
Tacno tako.A videt cu sta ce se desavati 3/4 dana.Bojim se da nije do glave opet iako menjana i auto lepo ide.
Na passtu kada sam menjao antifriz jednom dolijes i posle mir.Kakva su bre stalna dolevanja?Ne valja tu nesto i opasno smrdi.
Zamenio mi termostat i rekao reseno!
Sad cev za vodu reseno!
Hahaha sta li ce iduce biti.

Poslednja izmena:
Dark meni ovo 2 put popi ovoliko.Probat cu opet sipat.Sa max do minimuma

Prilozi

• IMG_20250712_081701.jpg
    IMG_20250712_081701.jpg
    37,1 KB · Pregleda: 6
Eto promenih sve sto napisah roknuh 250 eur i nisu nasli sta gubi antifriz!!!!
Jbg mozda motor sistem gubi ili sto Mario napisa mali hladnjak ili ko zna.
Moj majstor nije los dobar je ali nije mi resio problem izuzev ako dospem i danas i sutra neznam...ma nema tu leba juce za 30 km popio nakon popravke i probe odma 0.75 dcl.Jutros nakon voznje 50 km ovoliko.
Djabe sipati guta ko smuk!

Back