DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.263
Nije sad strasno al opet cudno pogotovo ako nisi pre imao problem, tj.pre zamene antifriza.Zuta crta kad klimu upalim a to je 100 c jbg!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije sad strasno al opet cudno pogotovo ako nisi pre imao problem, tj.pre zamene antifriza.Zuta crta kad klimu upalim a to je 100 c jbg!
Tebi je crveno na 120c a kod mene je na 110c ...ali nikad nije prelazilo 95c.Zuta crta kad klimu upalim a to je 100 c jbg!
Tako je.Zamenio nov antifriz 2 puta ciscenje za 7 dana,termostat najkvalitetniji,pumpa vode najkvalitetnija i djabe.Ne svidja mi se sve ovo.Nije sad strasno al opet cudno pogotovo ako nisi pre imao problem, tj.pre zamene antifriza.
Meni je cudno sto 100 pod klimom majstoru kad pricam gleda u nebo.I uopste mi se ne svidja sto ide preko 90c a mozda mora tako hebem li ga neznam.A vozit cu mu ga danas i ostaviti 2 meseca mozda i saznam nesto.Majstor mi nije smrad i 10 god se znamo i ne laze ali ne zna resiti.Odvedemkod drugih majstora koje ne poznajem i tek tu nahebes.Tebi je crveno na 120c a kod mene je na 110c ...ali nikad nije prelazilo 95c.

Ja taj antifriz ne bih bacao, ispusti se u neki balon cist i opet se iskoristi.Dakle opet mor ispuštat antifriz sipat drugo i to zracit kada se ispusta?

Stavljo neki jos gori od nisovog hahaha pravi antifriz litar 1000 dinAko je antifriz a ne onaj nisov bućkuriš
Ljudi leti ni ne sipaju antifriz pa im se raspadne motor diže temperaturu, razvali creva, ekspancionu posudu itd.
Antifriz u automobilu uvek mora da bude za -20 kod mene sam merio pokazuje -40°
Ja sam sipao Adecov i ne mogu da se pozalim.Stavljo neki jos gori od nisovog hahaha pravi antifriz litar 1000 din

I to natoce cesmovacu koja u sebi ima pitaj te Bog sta sve. Kod novih automobila antifriz se mesa strogo sa destilovanom vodom, ali kod nas je i ona skupa, valjda je motor jeftiniji.Ako je antifriz a ne onaj nisov bućkuriš
Ljudi leti ni ne sipaju antifriz pa im se raspadne motor diže temperaturu, razvali creva, ekspanzionu posudu itd. Krene da curi na sve dtrane popuste i šelne!
Antifriz u automobilu uvek mora da bude za -20 kod mene sam merio pokazuje -40°

Ne sme cist antifriz mora da bude pomesan, najbolje je kupiti gotovo sve i samo se sipa.Ja sam sipao cisti antifriz a to sto majstori ne mogu resiti problem je u nekvalitetnim majstorima.
Nece niko da radi ako je komplikovaniji problem npr rdja u cevima,losa cirkulacija antifriza u sistemu,Ili boga pitaj sta.
Ako ne mogu da klepe 100 eur za sat vremena danas niko nece da radi.Zato moras sam lutati i pronalaziti resenja.
Moze im se jbg uvek ovaca za sisanje.