teletabis56
Poznat
- Poruka
- 9.182
Ad hominem, kako reče tvoj kolega evolucionista?nauka je glupost, tvoje verovanje ljudi od pre 2000 godina je realno, genijalan si
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ad hominem, kako reče tvoj kolega evolucionista?nauka je glupost, tvoje verovanje ljudi od pre 2000 godina je realno, genijalan si
Tajson ne zeli da se njegova deca bore , dok Alijeva cerka je uspesna bokserka , ali to ne znaci nmnogo , i alkoholizam preskoci generaciju.Ne "ima".
To se već desilo.
I ne, njegovo potomstvo nema nikakvog uspeha u boksu.
Kao što ni sin ili kćerka Juseina Bolta nisu najbrži trkači.
Prc...
odgovorio mi lik: daj naučni dokaz da nije istinitaZar ti nisu već odgovorili na to?
kako nije dokazano da nije istinita ako Teorija Relativiteta kaže: Svetlost je najbrža a dokazano je u Ženevi da nije kada je otkrivena Božja čestica koja je brža od svetlosti?
Da je to jedini faktor što si nečiji potomak, ali samo pokazuješ da ne razumeš kako evolucija funkcioniše.Ne "ima".
To se već desilo.
I ne, njegovo potomstvo nema nikakvog uspeha u boksu.
Kao što ni sin ili kćerka Juseina Bolta nisu najbrži trkači.
Prc...
Zar ti nije naveo zbog čega nije brža i šta se stvarno desilo?odgovorio mi lik: daj naučni dokaz da nije istinita
pa zar nije dokaz da su našli česticu koja je brža od svetlosti?ili su slagali da su našli?
jbt da l je moguće da ste tolki retardi.. moguće je..pozdrav
Odgovoreno ti je da je uz nova testiranja nadjenja greska u prvom testu , i zar nisi ti " odoh" malopre ?odgovorio mi lik: daj naučni dokaz da nije istinita
pa zar nije dokaz da su našli česticu koja je brža od svetlosti?ili su slagali da su našli?
jbt da l je moguće da ste tolki retardi.. moguće je..pozdrav
Kako i zašto je sve počelo?To nisu bili danasnji majmuni , i vidimo prelaz iz "majmunlikog " oblika ka nasem kroz slojeve u zemlji , znaci bukvalno nas nema gde njih ima, nas ima gde njih nema , jasno kao dan , mutacije koje dovode to takvih promena su isto posmatrane , sve provereno sirom sveta od strane dsetina nacija , religija , kultura itd. Svuda proslo jasno kao dan , eto ti odgovor , aj sad ti meni reci koji mehanizam ogranicava mutacije ?
Na pitanje odgovaraš pitanjem?Odakle ljudima plave, braon i crne oči. Odakle im leva i desna ruka, 6. prst kod nekih...
Nisam sveznajuc , mutacijama se zivot menja , niko ne zna kako je nastao , mozda je Bog pokrenuo , ali ono sta je bilo posle toga ( evolucija ) je cinjenica.Kako i zašto je sve počelo?
Kako se majmun počeo pretvarati u čoveka?
Opet izbegavaš odgovore, sveznajući evolucionisto.
I opet baljezganje o nekim navodnim mutacijama.
Tako kaže nauka.Ako ti tako kazes forumas![]()
Kako je kad znas da pises a ne znas da citas odgovore ?Teorija Relativiteta: Svetlost je najbrža
Naučnici u Cernu: nije najbrža, imamo nešto brže od svetlosti
a) naučnici su slagali
b) teroija nije tačna
ili po vama glupanima ima neki treći odgovor jbni retardi zaostali!!!!
A scientific theory is an explanation of an aspect of the natural world that can be or that has been repeatedly tested and has corroborating evidence in accordance with the scientific method, using accepted protocols of observation, measurement, and evaluation of resultsTako kaže nauka.
Zato se i zove teorija evolucije.
Koji dokaz si ti ovde izneo?Druže, kako da ti kažem, ali lupetaš. Kategoricki odbacujes sve dokaze u prilog, a u svoje slepo veruješ. Potpuno zatvoren um. Ni ja ne kažem da je teorija savršena, ali postoji puno dokaza u prilog. Takodje ništa ne govorim ni protiv boga, bogova ili vanzemaljaca.
Zar ti nisu objasnili da naučnici iz Ženeve nisu izvršili dobro merenje?Teorija Relativiteta: Svetlost je najbrža
Naučnici iz Ženeve : nije najbrža, imamo nešto brže od svetlosti
a) naučnici su slagali
b) teorija nije tačna
kad mora da vam se crta jbni retardi zaostali!!!!
Zato se zove teorija evolucije?
Stvarno neverovatno.Mutacije su taj mehanizam , daj sad mehanizam koji ih ogranicava.
kako je kad si glupi krac koji se pravi pametan i koji na konkretna pitanja daje debilne odgovore.. ja te pitam: kolko je sati ti mi odgovaraš: napolju je sunčano..Kako je kad znas da pises a ne znas da citas odgovore ?
aha.. sad vidim ovo..nađena je greška.. znači Ajnštajnova Teorija je krac.. ja sam mislio da je činjenica jbg.. ko vaša teorija evolucije..šta ako se jednoga dana ispostavi da je greška?Odgovoreno ti je da je uz nova testiranja nadjenja greska u prvom testu , i zar nisi ti " odoh" malopre ?
Samo smireno , niko te fizicki ne napada , taj test koji spominjes je dokazano pogresan , plus ti ode par stranica unazad , sta se desavakako je kad si glupi krac koji se pravi pametan i koji na konkretna pitanja daje debilne odgovore.. ja te pitam: kolko je sati ti mi odgovaraš: napolju je sunčano..
odgovori:
da li je svetlost najbrža? da li je Ajnštajn pogrešio ili ne?
Nije moguce zbog milo testova na fosilima igenetici koji je svaki dokazao tacnost evolucijeaha.. sad vidim ovo..nađena je greška.. znači Ajnštajnova Teorija je krac.. ja sam mislio da je činjenica jbg.. ko vaša teorija evolucije..šta ako se jednoga dana ispostavi da je greška?![]()
I, kakve to veze ima sa dokazom evolucije?A scientific theory is an explanation of an aspect of the natural world that can be or that has been repeatedly tested and has corroborating evidence in accordance with the scientific method, using accepted protocols of observation, measurement, and evaluation of results.
Ne skreci temu , sva ziva bica dele isti DNK , i drvo i ti , jedino sto vas deli su mutacije , mutacije su posmatrane , daj mehanizam koji ih ogranicava , cekam.Stvarno neverovatno.
Mutacije?
Gde je dokazano da postoje mutacije koje vode ka drugačijem živom biću?
Samo nemoj, molim te, opet neko baljezganje o tome šta vi mislite, nego gde je to dokazano.
Cekam odgovor.I, kakve to veze ima sa dokazom evolucije?
Naveo si definiciju naučne teorije - gde je dokazano da vaša teorija evolucije više nije teorija?