Koliko vas bi odbacilo veru u slucaju da je evolucija cinjenica ?

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko ?

• Odbacio bih

glasova: 7 21,9%
  • Ne bih odbacio

glasova: 15 46,9%
  • Cudni su putevi Gospodnji

glasova: 3 9,4%
  • Nije ni bitno

glasova: 7 21,9%

• Ukupno glasova
    32
Druže, kako da ti kažem, ali lupetaš. Kategoricki odbacujes sve dokaze u prilog, a u svoje slepo veruješ. Potpuno zatvoren um. Ni ja ne kažem da je teorija savršena, ali postoji puno dokaza u prilog. Takodje ništa ne govorim ni protiv boga, bogova ili vanzemaljaca.
da, govoriš i ovde si da provociraš

Upravo tako,ziva bica nisu deo neke 3d stampatrije vec svaka jedinka je u pravom smislu ekluzivna sto ide u prilog brilijatnosti Stvoritelja...e sad Boga ne trebamo optuzivati za posledice ljudskog izbora za greh i smrtnost kao opciju sto je svakako drugo pitanje,da ne idemo odmah u ozbiljne digresije...
Sve je savršeno ako obesmisliš značenje savršenosti...pa su i jednike rođene sa bolestima savršene.
I svaki prevod Biblije je takođe savršen kao i verzije sa različitim tekstovima.

I arhitekta koji konstruiše zgradu za koju zna da će da se sruši, a posle nije zadovoljan rezultatom je savršeni arhitekta.
:mrgreen:

ne radiš ti ništa dobro, samo palamudiš na temi sa kojom nemaš nikakve veze i o kojoj nemaš blagog pojma jer si primitivni ateista

Ti izgleda mnogo više od mene znaš sa čim ja imam ili nemam veze. :)

A tebi kao verniku se ne piše baš dobro kad odapneš, ako si u pravu. Gordost je smrtni greh... srećom po tebe, bar glupost i bezobrazluk nisu. :D

Evo da malo upotrebim tvoju argumentaciju - a kako ti znaš da postoji taj limit? Gde si ga video? Promene smo videli, ali limit nismo.

A jako me zanima - imaš npr. konja i magarca. To su dve različite vrste. Ali mogu da se pare i imaju potomstvo, uglavnom sterilno. Kako, ako je Bog postavio limit?!
Limit važi za odredjenu vrstu, kakve to veze ima sa mešancima?
Konj daje konja, magarac magarca - tu je limit

Limit važi za odredjenu vrstu, kakve to veze ima sa mešancima?
Konj daje konja, magarac magarca - tu je limit

Stvarno nije jasno šta pitam? Evo, da nacrtam: kako, ako limit postoji, postoje mešanci?

Evolucija daje jasan i nedvosmislen odgovor na to pitanje.

Kako je Bog dozvolio da različite vrste probiju njegov limit i čak i dobiju potomstvo iz svoje nebogougodne strasti? :D

Back