Koliko vas bi odbacilo veru u slucaju da je evolucija cinjenica ?

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko ?

• Odbacio bih

glasova: 7 21,9%
  • Ne bih odbacio

glasova: 15 46,9%
  • Cudni su putevi Gospodnji

glasova: 3 9,4%
  • Nije ni bitno

glasova: 7 21,9%

• Ukupno glasova
    32
Jeste, jedan zec je savršeno sporiji od drugog, da bi savršeno sporiji vuk mogao da ga stigne i pojede.
Brilijantno!
Brilijantno je, što će od tog bržeg zeca nastati najbrži zec na svetu, a od njegovog unuka isto.
Kao što je sin Majka Tajsona postao najbolji bokser na svetu, pa njegov unuk,...
Sve u skladu sa evolucijom...

Brilijantno je, što će od tog bržeg zeca nastati najbrži zec na svetu, a od njegovog unuka isto.
Kao što je sin Majka Tajsona postao najbolji bokser na svetu, pa njegov unuk,...
Sve u skladu sa evolucijom...
Da, Majk Tajson ima veće šanse da svom potomstvu dalje prenese gene koji se mogu ispostaviti idealnim za boks.

Vrsta koja je prilagodjena za okruzenje ne mora da se menja , plus mi ne znamo da li se promenila , jer fosili prikazuju samo spoljni izgled , a ako pricamo o ljudima vidimo klasicne promene u velicini mozga , ravnjanju face , prlagodjavanje karlici za hodanje na dve noge itd.
Sloj po sloj.
I dalje nisam cuo za te bioloske cinjenice koje idu protiv evolucije.
Vide se neke izumrle vrste majmuna, koje ste proglasili prelaznim karikama u nastanku čoveka.
Možeš li da ukratko opišeš taj prelaz od običnog majmuna ka čoveku?
Kako je uopšte počelo i zašto?
A možeš opet da preskočiš pitanje ili postaviš link "gde sve piše" - uobičajen postupak neznalica.

Ipak je tako.
Guster je ostao guster.
On moze samo da se razvija u granicana generskog zapisa.
Neko mu je zapisao u genima dokle moze da se prilagodjava.
A to je Bog.
Mala promena je zapus iz njegovih gena.
Očigledno ne znaš tu priču o gušterima na nekom hrvatskom ostrvu.
Krajnja debilana, ali za one koji gutaju bilo kakvu glupost sa oznakom "evolucija" - i ona je dobra.

Ad hominem je oduvek bio pokazatelj dobrih argumenata, a skakanje na zaključke - visoke inteligencije.

Ćaci me zovu blokaderom, zatucani mamlazi bez ikakvog argumenta skaču na zaključak da sam ćaci... mora da nešto radim dobro. :D
ne radiš ti ništa dobro, samo palamudiš na temi sa kojom nemaš nikakve veze i o kojoj nemaš blagog pojma jer si primitivni ateista

Vide se neke izumrle vrste majmuna, koje ste proglasili prelaznim karikama u nastanku čoveka.
Možeš li da ukratko opišeš taj prelaz od običnog majmuna ka čoveku?
Kako je uopšte počelo i zašto?
A možeš opet da preskočiš pitanje ili postaviš link "gde sve piše" - uobičajen postupak neznalica.
To nisu bili danasnji majmuni , i vidimo prelaz iz "majmunlikog " oblika ka nasem kroz slojeve u zemlji , znaci bukvalno nas nema gde njih ima, nas ima gde njih nema , jasno kao dan , mutacije koje dovode to takvih promena su isto posmatrane , sve provereno sirom sveta od strane dsetina nacija , religija , kultura itd. Svuda proslo jasno kao dan , eto ti odgovor , aj sad ti meni reci koji mehanizam ogranicava mutacije ?

Jeste, jedan zec je savršeno sporiji od drugog, da bi savršeno sporiji vuk mogao da ga stigne i pojede.
Brilijantno!
Upravo tako,ziva bica nisu deo neke 3d stampatrije vec svaka jedinka je u pravom smislu ekluzivna sto ide u prilog brilijatnosti Stvoritelja...e sad Boga ne trebamo optuzivati za posledice ljudskog izbora za greh i smrtnost kao opciju sto je svakako drugo pitanje,da ne idemo odmah u ozbiljne digresije...

Sad vidiš na kom nivou je kognitivna sposobnost evolucionista.
Zato se dotična imbecilna teorija toliko raširila.
Druže, kako da ti kažem, ali lupetaš. Kategoricki odbacujes sve dokaze u prilog, a u svoje slepo veruješ. Potpuno zatvoren um. Ni ja ne kažem da je teorija savršena, ali postoji puno dokaza u prilog. Takodje ništa ne govorim ni protiv boga, bogova ili vanzemaljaca.

Back