Koliko vas bi odbacilo veru u slucaju da je evolucija cinjenica ?

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko ?

• Odbacio bih

glasova: 7 21,9%
  • Ne bih odbacio

glasova: 15 46,9%
  • Cudni su putevi Gospodnji

glasova: 3 9,4%
  • Nije ni bitno

glasova: 7 21,9%

• Ukupno glasova
    32
odgovorio mi lik: daj naučni dokaz da nije istinita
:D
pa zar nije dokaz da su našli česticu koja je brža od svetlosti? :D ili su slagali da su našli? :D
jbt da l je moguće da ste tolki retardi.. moguće je..pozdrav
Odgovoreno ti je da je uz nova testiranja nadjenja greska u prvom testu , i zar nisi ti " odoh" malopre ?

To nisu bili danasnji majmuni , i vidimo prelaz iz "majmunlikog " oblika ka nasem kroz slojeve u zemlji , znaci bukvalno nas nema gde njih ima, nas ima gde njih nema , jasno kao dan , mutacije koje dovode to takvih promena su isto posmatrane , sve provereno sirom sveta od strane dsetina nacija , religija , kultura itd. Svuda proslo jasno kao dan , eto ti odgovor , aj sad ti meni reci koji mehanizam ogranicava mutacije ?
Kako i zašto je sve počelo?
Kako se majmun počeo pretvarati u čoveka?

Opet izbegavaš odgovore, sveznajući evolucionisto.
I opet baljezganje o nekim navodnim mutacijama.

Teorija Relativiteta: Svetlost je najbrža
Naučnici iz Ženeve : nije najbrža, imamo nešto brže od svetlosti

a) naučnici su slagali
b) teorija nije tačna

kad mora da vam se crta jbni retardi zaostali!!!!
Zar ti nisu objasnili da naučnici iz Ženeve nisu izvršili dobro merenje?

kako je kad si glupi krac koji se pravi pametan i koji na konkretna pitanja daje debilne odgovore.. ja te pitam: kolko je sati ti mi odgovaraš: napolju je sunčano..
odgovori:
da li je svetlost najbrža? da li je Ajnštajn pogrešio ili ne?
Samo smireno , niko te fizicki ne napada , taj test koji spominjes je dokazano pogresan , plus ti ode par stranica unazad , sta se desava :)

Stvarno neverovatno.
Mutacije?
Gde je dokazano da postoje mutacije koje vode ka drugačijem živom biću?
Samo nemoj, molim te, opet neko baljezganje o tome šta vi mislite, nego gde je to dokazano.
Ne skreci temu , sva ziva bica dele isti DNK , i drvo i ti , jedino sto vas deli su mutacije , mutacije su posmatrane , daj mehanizam koji ih ogranicava , cekam.

Back