LazaB
Poznat
- Poruka
- 7.365
Po cemu ljubimac zasluzi da ode u raj a ja ne ?1) da definitivno idu u raj sa nama
2) nema šanse, da je to slučaj bilo bi mnogo rasprostranjeno i učestalo
2. Iskoristi istu logoku za Bibliju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po cemu ljubimac zasluzi da ode u raj a ja ne ?1) da definitivno idu u raj sa nama
2) nema šanse, da je to slučaj bilo bi mnogo rasprostranjeno i učestalo
Zato što životinje žive da prežive, survival. Rade po instinktima, nisu iskvarene kao što smo mi, nisu pohlepne. Itd itd. Zato su u raju bile životinje pa tek onda ljudi. I ljudi naravno zeznuli pa su isterani.Po cemu ljubimac zasluzi da ode u raj a ja ne ?
2. Iskoristi istu logoku za Bibliju![]()
Imam mačku. Nemaju svest, životinja je životinja. Može da voli vlasnika i da se veže mnogo i da bude pametna. Ali svejedno će ubiti miša ili pticu da bi preživela i jer joj je to u genima, instinkt. A čovek se iskvari i svesno i nesvesno. I radi stvari koje nisu potrebne za preživljavanje ali ih opet radi.Da li tvoj pas i mnogo pametnije zivotinje ne idu samo a instinkt nego imaju neku svest ?
Imaju inteligenciju i instinkt. Što se svesti tiče, mačka npr. neće imati svest da nekome oduzima život neće imati empatiju za pticu ili miša. E sad što se ljudi tiče, lov radi sporta i zabave postoji i dalje. Ne zbog preživljavanja nego iz sporta.Iako te gotovim jer vidim da imas visi IQ od vecine ovde ali covek ce ubiti isto ako dodje do toga , i nama je u genima.
Kako zivotinje planiraju i koriste alat ako nemaju svest ?
Okej ,imamo zabelezene situacije gde kitovi ubice treniraju svoju decu da love , gde planiranim talasima spuste fok uvodu i onda je vrate da bi mladji vezbali.Imaju inteligenciju i instinkt. Što se svesti tiče, mačka npr. neće imati svest da nekome oduzima život neće imati empatiju za pticu ili miša. E sad što se ljudi tiče, lov radi sporta i zabave postoji i dalje. Ne zbog preživljavanja nego iz sporta.
To je preživljavanje, svi ti slučajevi.Okej ,imamo zabelezene situacije gde kitovi ubice treniraju svoju decu da love , gde planiranim talasima spuste fok uvodu i onda je vrate da bi mladji vezbali.
Plus simpanze nekad poubijaju celu drugu grupu , bukvalno genocid ali ne pojedu nikoga , cisto zbog teritorije itd. Mogu da nabrojim jos primera gde ocigledno koriste svest i razmisljaju , planiraju itd....
Slonovi prekrivaju svoje mrtve ponekad liscem slicno kao sto mi radimo sa sahranama ...
Prekrivanje iliti bukvalno sahrabna bliskih preminulh clanova stada je prezivljavanje ? White girl c'monTo je preživljavanje, svi ti slučajevi.
Ay ay let me tell you somethingPrekrivanje iliti bukvalno sahrabna bliskih preminulh clanova stada je prezivljavanje ? White girl c'mon
Yo pasty white girl , ovo pokazuje planiranje , tugu , pamcenje itd.Ay ay let me tell you something
Sahrana bliskih znači ispoljavanje emocija kao kada pas pati za vlasnikom. Povezanost, prisutna je kod životinja.

Pa dobro obaviti sahranu neće sad parastos da praveYo pasty white girl , ovo pokazuje planiranje , tugu , pamcenje itd.
Nije isto patiti tako sto lezis pored groba i skoro obaviti sahranu![]()
Ali pokazuju visok nivo svesti , ako neko ide u raj idu slonovu ako cemo realno.Pa dobro obaviti sahranu neće sad parastos da prave![]()
Da, Dambo definitvnoAli pokazuju visok nivo svesti , ako neko ide u raj idu slonovu ako cemo realno.![]()
TAKO JE, i onda hriscani slave te astrologe, a geda kaze djavolska poslaU Bibliji je zabilježeno da su tri Kralja pronašli mjesto rođenja gdje se Isus rodio, a kako drugo nego su imali tim astrologa koji su na osnovu položaja nebeskih tijela izvršili računicu odredili dan i mjesto.
zato ja ne slavim 3 mudraca, podmetnuo vam ih je djavoAstrologija je đavolja podmetačina.
istina je potpuno suprotna od ovoga sto uce i jedni i drugiWell ?
sa ovakvom replikom onemogucavas dalju diskusiju, dok ti je prethodna bila odlican slagvort, ne znam sta bih rekao na ovo, a mozda i ne razumem sta mislis konkretno, ako ne elaborirasSvaki čovjek može živjeti slijedeći Boga, a može ponekada ponašati se i naopačke jer Đavao je simbol reverzije, a reverzijom je nastalo mnogo toga što je danas prisutno svijetu što ne znači da je to u srži loše.
Da li si ikada čuo za velika tehnološka postignuća koja su nastala Reverzibilnim Inžinjeringom mogu ti navesti jedan od uređaja koje koristiš a to je Smartphone to uređaj koji ti puno koristi i dobar je, a koristi se jednim dijelom protiv tebe na tajan način.sa ovakvom replikom onemogucavas dalju diskusiju, dok ti je prethodna bila odlican slagvort, ne znam sta bih rekao na ovo, a mozda i ne razumem sta mislis konkretno, ako ne elaboriras
paaa, nisam [siguran bas da sam] cuo, objasni mi/nam malo podrobnije, kako je protiv mene, obican aparat?Da li si ikada čuo za velika tehnološka postignuća koja su nastala Reverzibilnim Inžinjeringom mogu ti navesti jedan od uređaja koje koristiš a to je Smartphone to uređaj koji ti puno koristi i dobar je, a koristi se jednim dijelom protiv tebe na tajan način.
To je Đavolska posla.![]()
Evo naprimjer Android telefoni su nastali reverzijom (ugradbenim funkcijama) Drevnog sloja društva Druida njihov operativni sistem je vrlo napredan jer vrši operacije vrlo prominentnih bića.paaa, nisam [siguran bas da sam] cuo, objasni mi/nam malo podrobnije, kako je protiv mene, obican aparat?