Koliko vernika ovde veruje u astrologiju ?

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko ?

• Verujem

glasova: 1 14,3%
  • Ne verujem

• Zasto bi polozaj planeta i zvezda imao bilo kakav dodir sa mojim zivotom

• Biblija direktno zabranjuje ovo

glasova: 4 57,1%

• Ukupno glasova
    7
Da li tvoj pas i mnogo pametnije zivotinje ne idu samo a instinkt nego imaju neku svest ?
Imam mačku. Nemaju svest, životinja je životinja. Može da voli vlasnika i da se veže mnogo i da bude pametna. Ali svejedno će ubiti miša ili pticu da bi preživela i jer joj je to u genima, instinkt. A čovek se iskvari i svesno i nesvesno. I radi stvari koje nisu potrebne za preživljavanje ali ih opet radi.

Snapchat-150098614.jpg

Iako te gotovim jer vidim da imas visi IQ od vecine ovde ali covek ce ubiti isto ako dodje do toga , i nama je u genima.
Kako zivotinje planiraju i koriste alat ako nemaju svest ?
Imaju inteligenciju i instinkt. Što se svesti tiče, mačka npr. neće imati svest da nekome oduzima život neće imati empatiju za pticu ili miša. E sad što se ljudi tiče, lov radi sporta i zabave postoji i dalje. Ne zbog preživljavanja nego iz sporta.

Imaju inteligenciju i instinkt. Što se svesti tiče, mačka npr. neće imati svest da nekome oduzima život neće imati empatiju za pticu ili miša. E sad što se ljudi tiče, lov radi sporta i zabave postoji i dalje. Ne zbog preživljavanja nego iz sporta.
Okej ,imamo zabelezene situacije gde kitovi ubice treniraju svoju decu da love , gde planiranim talasima spuste fok uvodu i onda je vrate da bi mladji vezbali.
Plus simpanze nekad poubijaju celu drugu grupu , bukvalno genocid ali ne pojedu nikoga , cisto zbog teritorije itd. Mogu da nabrojim jos primera gde ocigledno koriste svest i razmisljaju , planiraju itd....
Slonovi prekrivaju svoje mrtve ponekad liscem slicno kao sto mi radimo sa sahranama ...

Okej ,imamo zabelezene situacije gde kitovi ubice treniraju svoju decu da love , gde planiranim talasima spuste fok uvodu i onda je vrate da bi mladji vezbali.
Plus simpanze nekad poubijaju celu drugu grupu , bukvalno genocid ali ne pojedu nikoga , cisto zbog teritorije itd. Mogu da nabrojim jos primera gde ocigledno koriste svest i razmisljaju , planiraju itd....
Slonovi prekrivaju svoje mrtve ponekad liscem slicno kao sto mi radimo sa sahranama ...
To je preživljavanje, svi ti slučajevi.

Astrologija se bavi aspektima ili bolje rečeno modernom riječju "Špekulacijama" u korist nekoga, za obične ljude je vrlo površna dok za one koji mogu angažovati ozbiljnije astrologe i platiti masno oni dobijaju ozbiljnije smijernice za djelovanje.

U drevno doba astrologija se temeljila na preciznijim računicama i davala je konkretnije smijernice.

U Bibliji je zabilježeno da su tri Kralja pronašli mjesto rođenja gdje se Isus rodio, a kako drugo nego su imali tim astrologa koji su na osnovu položaja nebeskih tijela izvršili računicu odredili dan i mjesto.

Isus je osoba i biće koje se rodilo ali također simbol i status Božjeg Sina.

U Bibliji je zabilježeno da su tri Kralja pronašli mjesto rođenja gdje se Isus rodio, a kako drugo nego su imali tim astrologa koji su na osnovu položaja nebeskih tijela izvršili računicu odredili dan i mjesto.
TAKO JE, i onda hriscani slave te astrologe, a geda kaze djavolska posla
Astrologija je đavolja podmetačina.
zato ja ne slavim 3 mudraca, podmetnuo vam ih je djavo
istina je potpuno suprotna od ovoga sto uce i jedni i drugi

ja nisam protiv astrologije, samo kazem da takvih sistema i klasifikacija ljudi ima koliko hoces, zasto bi se vezivali za zodijak? to ti je kao kada neki kazu moraju mitarstva, ali ne moraju

kazem., ova tri mudraca astrologa su vece zlo, irod je zahvaljuci njima DRUKARAMA pobio decu vitlejemsku [imaju kosti ko ide turisticki da vidi], a ISUSA nije mogao da ubije kao dete, jer se andjeo Gospodnji umesao koji je i pastire vodio! a ko je doveo ova 3 mudraca? andjeo nije, inace bi pisalo, kao za pastire i Josifa DA SKLONI DETE U MISIR, EGIPAT

p.s. ja sam vec pisao o ovome svemu na ovom pdf-u, a evo opet svih relevantnih informacija da vi donesete ispravan zakljucak, samo da se dodaju bibl. citati za tvrdnje koje sam naglasio

Poslednja izmena:
Svaki čovjek može živjeti slijedeći Boga, a može ponekada ponašati se i naopačke jer Đavao je simbol reverzije, a reverzijom je nastalo mnogo toga što je danas prisutno svijetu što ne znači da je to u srži loše.
sa ovakvom replikom onemogucavas dalju diskusiju, dok ti je prethodna bila odlican slagvort, ne znam sta bih rekao na ovo, a mozda i ne razumem sta mislis konkretno, ako ne elaboriras

sa ovakvom replikom onemogucavas dalju diskusiju, dok ti je prethodna bila odlican slagvort, ne znam sta bih rekao na ovo, a mozda i ne razumem sta mislis konkretno, ako ne elaboriras
Da li si ikada čuo za velika tehnološka postignuća koja su nastala Reverzibilnim Inžinjeringom mogu ti navesti jedan od uređaja koje koristiš a to je Smartphone to uređaj koji ti puno koristi i dobar je, a koristi se jednim dijelom protiv tebe na tajan način.

To je Đavolska posla. 😀

Da li si ikada čuo za velika tehnološka postignuća koja su nastala Reverzibilnim Inžinjeringom mogu ti navesti jedan od uređaja koje koristiš a to je Smartphone to uređaj koji ti puno koristi i dobar je, a koristi se jednim dijelom protiv tebe na tajan način.

To je Đavolska posla. 😀
paaa, nisam [siguran bas da sam] cuo, objasni mi/nam malo podrobnije, kako je protiv mene, obican aparat?

paaa, nisam [siguran bas da sam] cuo, objasni mi/nam malo podrobnije, kako je protiv mene, obican aparat?
Evo naprimjer Android telefoni su nastali reverzijom (ugradbenim funkcijama) Drevnog sloja društva Druida njihov operativni sistem je vrlo napredan jer vrši operacije vrlo prominentnih bića.

Dok je sistem Iphona nastao reverzijom kockarskih aparata.

Nisu obični aparati nego posjeduju svoju dozu svijesti majstorska djela su tehnologije nastale ugrađivanjem funkcija.

Back