LazaB
Iskusan
- Poruka
- 6.771
Daj pitanje , mi koji smo na pravoj strani ne bezimo ni od cega , pucaj.Bolje da čekaš, nego da se usudiš da odgovoriš na neko pitanje koje ti je postavljeno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj pitanje , mi koji smo na pravoj strani ne bezimo ni od cega , pucaj.Bolje da čekaš, nego da se usudiš da odgovoriš na neko pitanje koje ti je postavljeno.
Koliko se genetski razlikuju čovek i pavijan?pa lako, nor simpanza, gorila i čovek ae svega 2% razkikuju genetski
Prometej>Isus?Nije ga dao, nego pozajmio na 3 dana , sto znaci da svaki razapeti baja je veca zrtva od Hrista , jer se nije probudio kao Boziji sin.
koje ti debilizme pišeš...verovatno iz šatora u pionirskom parku
Rak ociju kod dece , Povratni larinksni živac ,Eto dao sam nesporanu tvrdnju u prilog savrsenosti coveka stoga te molim da me demantujes ili da je prihvatis kao cinjenicno stanja pa da nastavimo dalje.
Izvoli.
ne znam iskrenoKoliko se genetski razlikuju čovek i pavijan?
Imaš dva koja si preskočio - jedno upućeno tebi, jedno mrakoviću.Koje pitanje ., i cekam cinjenice koje si spomenuo da idu protiv cinjenice evolucije ?
Da, bolje.U slučaju da ukapirate da je evolucija činjenica.![]()
hahah klasicna kukavica , imam bezbroj argumenata ali necu da ih nabrojim....Imaš dva koja si preskočio - jedno upućeno tebi, jedno mrakoviću.
Sve biološke činjenice govore protiv evolucije, potpuno je besmisleno nabrajati ih ovde.
I, u šta su se pretvorile bakterije?Nakon sto je napravljena plastika ( potpuno vestacka stvar ) bakterije iza fabrike su se ne samo navikle na nju nego poceleda je koriste kao energiju , sve mutacijama.
Opet , obrazuj se , sve su mutacije , od bakterije do konja.I, u šta su se pretvorile bakterije?
U slona, konja, nosoroga, pčelu,...?
Ili su i dalje bakterije?
Jesi li ti potpuno identičan svom ocu, ili dedi?
Imaš li istu dužinu ruku, nogu, visinu, veličinu glave, nosa,...
Ili si mutant?
Ako ovo nije neoboriv argument pa ja ne znam sta jeste. Sto se mene tice moze lock teme.Sve biološke činjenice govore protiv evolucije, potpuno je besmisleno nabrajati ih ovde.
Samo jos da kaze koje bioloske cinjenice , lik mora da se vrati u prirodu i drustvo u drugom osnovne.Ako ovo nije neoboriv argument pa ja ne znam sta jeste. Sto se mene tice moze lock teme.![]()
Nivo savršenosti?nivoa savrsenosri
Pa, krava je odlučila da se hrani travom i "prilagodila se" tom načinu ishrane, jel tako?Ne razumem šta hoćeš da kažeš?Velika zabluda je da evolucija nastaje samo slučajno mutacijom. Mutacije jesu slučajne, ali odabir mutacije, tj. prirodna selekcija nije.
Usao si u zoni bolesti sto je izuzetno velika materija,jesi li siguran da se tamo trebamo zadrzati kako bi uporedjivali savrsenost ljudskog bica /Rak ociju kod dece , Povratni larinksni živac ,
Umesto da ovaj živac ide direktno iz mozga do larinksa (što bi bilo samo nekoliko centimetara), on najpre ide sve do grudne duplje, obmota se oko aortnog luka (levi) ili arterije subklavije (desni), i tek onda se vraća nazad u vrat da bi inervisao larinks.
Kod čoveka taj put je dugačak oko 30 cm, ali kod žirafe može da bude više od 4 metra (kao što si ranije pitao).
Znaci ili evolucija ili je Bog malo popio.
Bakterije koje su ubijane toksicnom plastikom iza fabrike koja ih je p[ravila , neke su mutirale da ne samo prezive vec da koriste plastiku kao izvor energije , znaci posmatrana evolucija , prirodna selekcija i mutacije.Pa, krava je odlučila da se hrani travom i "prilagodila se" tom načinu ishrane, jel tako?
Koja prirodna selekcija i gde si je video?
Tacno he.Ovo baš i nije tačno. Potražite tekst o italijanskim zidnim gušterima na ostrvu Pod Mrčaru. Od 10 jedinki naseljenih tamo početkom 70-ih godina sa ostrva Pod Kopište se nakon tri decenije razvila populacija od 5.000 guštera sa osobinama bitno različitim od onih koje i dalje dele njihovi rodjaci na Pod Kopištu - bitno izmenjen probavni trakt, veća glava, jači ugriz... a sve zato što su na novom ostrvu uslovi i hrana drugačiji.
Ako je toliko "mrdnulo" u samo 30 godina, odnosno 10-15 generacija, kolike su spontane izmene moguće kroz stotine, hiljade, milione... generacija?
Verovatno je čovek odlučio da skrati živac, ili je Žirafa odlučila da ga produži?Rak ociju kod dece , Povratni larinksni živac ,
Umesto da ovaj živac ide direktno iz mozga do larinksa (što bi bilo samo nekoliko centimetara), on najpre ide sve do grudne duplje, obmota se oko aortnog luka (levi) ili arterije subklavije (desni), i tek onda se vraća nazad u vrat da bi inervisao larinks.
Kod čoveka taj put je dugačak oko 30 cm, ali kod žirafe može da bude više od 4 metra (kao što si ranije pitao).
Znaci ili evolucija ili je Bog malo popio.
Sav je zivi svet savrseni u smislu nivoa konstrukcije sto ce reci da je svaki mrav savrsen isto kao i svako ljudsko bice s tim sto mnoramo u startu biti korektni kako ne bi zbrajale babe i zabe...ili vama ta matematika ista ?Nivo savršenosti?
Savršen, savršeniji, najsavršeniji?![]()
Sve je deo Bozijeg plana , znaci ili je Bog psihopata ili su mutacije negativne ponekad.Usao si u zoni bolesti sto je izuzetno velika materija,jesi li siguran da se tamo trebamo zadrzati kako bi uporedjivali savrsenost ljudskog bica /
Daj se proracunaj i reci pa da nastavimo dalje.
Druze, ti bas ne kapiras koncept prirodne selekcije. Da karikiram. Ako imas tebe i nekog lika koji slucajnom mutacijom moze da koristi kiseonik iz vode i da vas bacim nasred okeana, prezivece i preneti gene dalje onaj koji je najbolje prilagodjen toj okolini. Pogodi ko ispada iz racunice?Pa, krava je odlučila da se hrani travom i "prilagodila se" tom načinu ishrane, jel tako?
Koja prirodna selekcija i gde si je video?
Da znaš - ne bi pisao gluposti o čoveku i šimpanzi.ne znam iskreno
Osnovac ,mutacija po mutacija , jos imamo i fosile , zamisli , ti imas anonimnu knjigu , aj da uporedimoVerovatno je čovek odlučio da skrati živac, ili je Žirafa odlučila da ga produži?
Šta kaže evolucija?