- Poruka
- 33.370
Ma pokušavaju mukice ali džabe..Vidim da opozicije nema ili pokušavaju neki manevar infiltracije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pokušavaju mukice ali džabe..Vidim da opozicije nema ili pokušavaju neki manevar infiltracije.
Bićemo jedina država bez opozicije.Ma pokušavaju mukice ali džabe..
Šteta što Danilo nije nimalo baziran kao Baron Trump, a obojica imaju balkansku slovensku krv.Danilo je sledeći predsednik,da se ne lažemo,ipak se mi približavamo Severnoj Koreji,nismo daleko
Dobro ti i za Prazilukašenka kažeš da je lider ne diktator.Lider ne diktator.
Nakon čega planira da se prebaci na mesto predsednika vlade koje "gle čuda" naprasno postaje institucija neuporedivo moćnija od predsednikaВучић је смењив, не разумем аргумент.
Он је у другом председничком мандату и хиљаду пута је рекао да му је то последњи.
U razvijenim slobodnim drzavama, postoje vise centara kapitala koje vode drustvo.Ko je taj ko bi mogao da bude novi lider u Srbiji? Ko je ta osoba koja može podneti teret vođenja države? Te gluposti "instucije vode državu" su glupost, i u razvijenim zapadnim državama uvek postoji jedna osoba koja vodi celo društvo.
Genijalno. Kad AV pusti strani kapital u državu, onda rasprodaje Srbiju strancima. Kad ne pusti strani kapital u državu onda je diktator koji ne želi izgubiti kontrolu. Ne možeš da budeś ok pa da ga hebeš.U diktatorskim prcijama jedan centar kontrolise makar sav domaci kapital, a ponekad i otvoreno zabranjuje stranom kapitalu da udje u drzavu, bas zato da bi jos vise kontrolisao sve u drzavi.
Ko je taj ko bi mogao da bude novi lider u Srbiji? Ko je ta osoba koja može podneti teret vođenja države? Te gluposti "instucije vode državu" su glupost, i u razvijenim zapadnim državama uvek postoji jedna osoba koja vodi celo društvo.
Nije i ne treba da bude, ali nismo valjda toliko retardirani da nešto tako prosto ne možemo od njih da naučimo.Srbija nije Svajcarska , to je najveca zabluda u koju mozes da upadnes![]()
Znam ali Meliot je otvorio temilicu pričom: "Vodeće zemlje sveta imaju diktatore."Srbija nije Svajcarska , to je najveca zabluda u koju mozes da upadnes![]()
Da su Švajcarci bili 500 godina pod Turcima te iskrvarili ko mi u toku WW1 i WW2, bili bi isti ako ne i gori. Nemamo šta da učimo od njih, dva različita sveta.Nije i ne treba da bude, ali nismo valjda toliko retardirani da nešto tako prosto ne možemo od njih da naučimo.
Ovde je akcenat na tome da nemaju "oca nacije" i Baćku od koga sve zavisi, i kome deca pišu pisma "On se voli najviše."Da su Švajcarci bili 500 godina pod Turcima te iskrvarili ko mi u toku WW1 i WW2, bili bi isti ako ne i gori. Nemamo šta da učimo od njih, dva različita sveta.
Ko smo mi a ko si ti? Da su Švajcarci imali istoriju ko Srbija i oni bi težili " ocu nacije" , onome koji čvrsto vlada i drži dizgine u svojim rukama. Ovako poredjene baba i žaba.Ovde je akcenat na tome da nemaju "oca nacije" i Baćku od koga sve zavisi, i kome deca pišu pisma "On se voli najviše."
To je ono što bi mogli da naučite od švajcarskog naroda
To i znači reč Učenje.Ko smo mi a ko si ti? Da su Švajcarci imali istoriju ko Srbija i oni bi težili " ocu nacije" , onome koji čvrsto vlada i drži dizgine u svojim rukama. Ovako poredjene baba i žaba.
Ne. Onaj koji je odrastao u bedi, mizeriji, kome je svaki dan život visio o koncu nikad ne može imati isti mentalitet i pogled na život kao onaj koji je odrastao pod staklenim zvonom, obavijen svilom i kadifom.To i znači reč Učenje.
Ti se ograničavaš samo na izjavu: "Ja kao učenik NISAM isto što i učiteljica. Prema tome dabome."
Zato je potrebno pokrenuti proces Učenja od boljihNe. Onaj koji je odrastao u bedi, mizeriji, kome je svaki dan život visio o koncu nikad ne može imati isti mentalitet i pogled na život kao onaj koji je odrastao pod staklenim zvonom, obavijen svilom i kadifom.
Neka, barem da bude rotacijaAko dodje Djilas to ce biti strateska rotacija dvojice drugara- Vucka i Djikija, zato poziciju i opoziciju poslati na istorijsko smetliste.
Istina, ja nisam ni za jedne ni druge ali ovaj agresivni sns marketing je poceo i totalne flegme da iritira.Neka, barem da bude rotacija
Ovaj dosadio i Alahu i ljudima 13 godina