Ko umesto Vučića?

Je li vi stvarno pominjete Djokovica kao kandidata ili je to neka zaebancija?
Jedan sportista koji citav zivot samo igra tenis da upravlja drzavom? :roll:
Ili je to princip..ako moze Zelenski glumac,moze i on...?
Onda izgleda da zaista moze SVAKO...a to opet znaci da nije bitan niko.
Gdje su ti kojima je struka politika i srodne nauke,koji znaju "igrati" u svjetskim okvirima,a koji su prije svega patriote i vole svoju zemlju?
pa evo sad će državu da ti vodi USAID ćaci endokrinolog pa se ne buniš...a bila ti je dobra verovatno i USAID LGBT žena...

to je rezimska laz, ti si kao iz skupine neutralnih., jel da?

jednom kada se av uhapsi, i zabrani rad sns sekti, onda doalzi na red to pitanje, a pre toga ne.

200 судија и тужилаца потписало да изјаве Вучића попримају обележја кривичног дела​

raspisu se lepo izbori, pa se vidi, ali stvari ne mogu da se rade preko reda, av-a ne moze niko da zamenjuje, da isto vrsi krivicne prestupe, to je nezakonito i protivustavno
ma jašta more i 45% neutralnih pohapsiti
jeste zajebani vi gasterbajteri

To je ta najveća retardacija u koju su Vučić i Sloba ubedili naš prosti narod.

Naravno da država mora biti iznad pojedinca, kao što je u normalnim zemljama slučaj.

Ne postoji na primer nijedan čovek koji "vodi Švajcarsku", niti im je potreban, jer Švajcarci nisu goveda kojima treba pastir. Kod njih svaki čovek radi svoj posao, bio on čistač ulice ili ministar.
a dokle ćemo da se poredimo sa zapadom, oni imaju neki kontinuitet u toj tzv demokratiji, a mi još lutamo.

ma jašta more i 45% neutralnih pohapsiti
jeste zajebani vi gasterbajteri
a jel, sada se vecina sns-ovaca izjasnjava kao neutralno? sale, provaljeni ste, ali ako, polako se lomite, nekiima treba 3 minuta samo, vidi:

Како је Шаровић за само 3 минута „преобратио“ учесницу Вучићевог скупа

ja kada bih sarovica ubedio da me podrzi sto pisem na religiji, on bi vas sve preobratio za tri dana, a ja ne znam to da radim, kao on, fali mi ta zica koju on ima, covek je prosto genije, a ja nisam

a jel, sada se vecina sns-ovaca izjasnjava kao neutralno? sale, provaljeni ste, ali ako, polako se lomite, nekiima treba 3 minuta samo, vidi:

Како је Шаровић за само 3 минута „преобратио“ учесницу Вучићевог скупа

ja kada bih sarovica ubedio da me podrzi sto pisem na religiji, on bi vas sve preobratio za tri dana, a ja ne znam to da radim, kao on, fali mi ta zica koju on ima, covek je prosto genije, a ja nisam
covek je magnet za stoku svih srpskih dijalekta :hahaha:

Ko je taj ko bi mogao da bude novi lider u Srbiji? Ko je ta osoba koja može podneti teret vođenja države? Te gluposti "instucije vode državu" su glupost, i u razvijenim zapadnim državama uvek postoji jedna osoba koja vodi celo društvo.

Milo Lompar.

Kada ga je Proglas zvao na neku tribinu, bez problema je otišao.

Mislim da bi zbog toga bio podoban za parlamentarnu opoziciju, ali i za onu van parlamenta.

nemoj tako! ajde ti preobrati nekoga!
on prilazi, njemu prilaze, znaci nemoj da si bezobrazan, on zavrsava ogroman posao, prosvetiteljski cak, rekao bih
magnet...rekoh...znas kako to ide, kad se vecina iskreno smeje tvojoj duhovitosti gde nikada ne atakujes na prizemnost onih iz niskog socijalnog staleza vec samo na ekstremne debile koji ne vide koliko su glupi a agituju za vlast, onda ces na sebe navuci frustrirane idiote koji ce da te mrze sto ti se mnogi dive na bilo cemu, humoru, sarmu, elokvenciji...pa i izgledu...a najvise na neopterecenoscu mrznjom.

ko ovde...ista prica...ako mislis da na ulici imas vise takvih idiota, a u vl svetu ne, onda si u zabludi.

magnet...rekoh...znas kako to ide, kad se vecina smeje tvojoj duhovitosti gde nikada ne atakujes na prizemnost onih iz niskog socijalnog staleza vec na ekstremen debile koji ne vide koliko su glupa agituju, onda ces na sebe navuci frustrirane idiote koji ce da te mrze sto ti semnogi dive na bilo cemu, humoru, sarmu, elokvenciji...pa i izgledau...a najvise na neopterecenoscu mrznjom.
pa sta ti mislis kako vucic vlada sve ove godine? upravo podilazeci najprizemnijim strastima, porivima, gresima itd; na drugoj strani nadilazi gurajuci narativ kako je on orao koji bdi nad srbijom, pregalac samopozrtvovani i sl. - znaci klasican manipulant, nema zbora.

sarke, pak, ne atakuje, ne postavlja se ni ispod ni iznad prema obicnom coveku koga intevjuise, neposredan je, i posten, a kao novinar profesionalan, pusta da prica sama tece, gde on donekle amortizuje niske strasti, ponekad izgubi kontrolu, ali generalno ima fer pristup, i onda se ljudi sami otvaraju, a on ako nadje prostora da ih prosvetli, on to i ucini, a ako ne, onda ide dalje...

pa sta ti mislis kako vucic vlada sve ove godine? upravo podilazeci najprizemnijim strastima, porivima, gresima itd; na drugoj strani nadilazi gurajuci narativ kako je on orao koji bdi nad srbijom, pregalac samopozrtvovani i sl. - znaci klasican manipulant, nema zbora.

sarke, pak, ne atakuje, ne postavlja se ni ispod ni iznad prema obicnom coveku koga intevjuise, neposredan je, i posten, a kao novinar profesionalan, pusta da prica sama tece, gde on donekle amortizuje niske strasti, ponekad izgubi kontrolu, ali generalno ima fer pristup, i onda se ljudi sami otvaraju, a on ako nadje prostora da ih prosvetli, on to i ucini, a ako ne, onda ide dalje...
vlada sa dozvolom eu, usa i rusije.

kada im bude pravio vise stete od koristi jedno jutro ce se probuditi i saznace iz stampe da nije vise predsednik.

Ја сам за Маринику Тепић. Она се најозбиљније и највише бори против овога, највећа супротност ћацијима и, што је битније, супротност ћацијевском менталитету, јер шта ако дође нека друга опозиција која је компатибилна с ћацијевским менталитетом, има и после Вучића да буде слично, исти корумпирани, неписмени менталитет ће опет да влада. Док су Заветници били опозиција тачно сам знао да су лажна опозиција чак и док су глумили опозицију, јер буквално имају исти тај радикалски менталитет, само по томе сам препознао, зато је битан и тај менталитет и какав део становништва за неког гласа а не само одређен политичар и његова формална прича, ствари треба гледати из пуно углова.

vlada sa dozvolom eu, usa i rusije.

kada im bude pravio vise stete od koristi jedno jutro ce se probuditi i saznace iz stampe da nije vise predsednik.
studenti da su tebe slusali, nikad mu ne bi srozali rejting sa pumpanjem i ovim protestima u celini

pusti ti te bajke da on ima podrsku svetskih sila; ima podrsku da opljacka litijum za svabe, i placa rafale dajuci francuzima jos svasta nesto - to ti je ukljuceno u francusko-nemacki sporazum,a ne samo kosovo, i moze da se odrzi jos jednu deceniju, ako srbija bude spavala, a posle nece morati ni da se budi, jer nece postojati vise kao drzava

studenti da su tebe slusali, nikad mu ne bi srozali rejting sa pumpanjem i ovim protestima u celini

pusti ti te bajke da on ima podresku svetskih sila, ima podrsku da opljacka litijum za svabe, i placa rafale dajuci francuzima jos svasta nesto - to ti je ukljuceno u francusko-nemacki sporazum,a ne samo kosovo, i moze da se odrzi jos jednu deceniju, ako srbija bude spavala, a posle nece morati ni da se budi, jer nece postojati vise kao drzava
sto bi rekla doajen krstarice borka

dobro.

:rotf:

p.s sta da ti kazem, kad ne zelis da vidis. broz radio sa amerima, milosevic radio sa amerima, sta ce av da radi, sa indonezanima?

Back