anajade
Elita
- Poruka
- 21.274
A kako kraj kad je tek.s njima pocetak srpske drzave hahaŠta kaže ovaj gospodin, neka bude tako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako kraj kad je tek.s njima pocetak srpske drzave hahaŠta kaže ovaj gospodin, neka bude tako
Lider ne diktator.Prvo si rekao "U svakoj državi sveta a posebno najdemokratskijim, postoji samo 1 diktator neprikosnovenih ovlašćenja i večne vlade."
Je l to tebi smešan pravi srpski seljak? Možda da postavimo Karleušu kako mazi fotku sa natpisom Ćaci?A kako kraj kad je tek.s njima pocetak srpske drzave haha
Možda jeste ali taj svakako odlazi za dve tri godine bez nasilja. Nasilna smena vlasti dolazi sa zapada sa lošim namerama.Prvo je učestvovao u značajnom unazađivanju društva 1990-1999, a onda se ubrzo vratio da dosađuje iznova
Ne razume cacijevka sta oces kazes.Je l to tebi smešan pravi srpski seljak? Možda da postavimo Karleušu kako mazi fotku sa natpisom Ćaci?Ova država je i počela sa srpskim seljakom a onda je došla "elita"
Колико би дуго трајао "Било ко" док му не ископате, извучете из контекста или, вероватније, не исфабрикујете које какве компромитујуће изјаве, сумњива познанства или породичне везе са криминалом?Bilo ko. Bukvalno. Ok, ne bas bukvalno, bitno da nema F dijagnozu to prvo proveriti.
Ali je dorastao da pobije desetine hiljada Srba.Ništa loše... jednostavno nije bio dorastao izazovima vremena
Jeste kad sistem ne finkcioniše kako treba. Na odgovorne funkcije se postavlja čovek koji je prošao sito i rešeto a za to se biraju stručni timovi sa psiholozima itd. bar bi tako trebalo a ne da na te funkcije dolaze glumci,bokseri i teniseri ili babe sa pijace.Nalik ovome malom Pavloviću, koji svojim nastupima izaziva revolt kod kolega studenta? Je l tako teško izabrati savest i moral umesto funkcije i lične koristi?
ne zaboravi N1 i novuNi Novak ne bi prosao kod ovog naroda kada bi ga Informer i Pink propustili kroz sake i pisali o njegovim 619 miliona...
a ni studentima nije jasno sta zeleposle nekoliko meseci blokiranja , protesta , itd , nekima jos uvek nije jasno da studenti ne zele da ruse vlast![]()
Ako si za Rusiju i Kinu oni bi ti instalirali nekog tipa Alijeva i Milosevica.Lider ne diktator.
Smenjivist je kljuc.Колико би дуго трајао "Било ко" док му не ископате, извучете из контекста или, вероватније, не исфабрикујете које какве компромитујуће изјаве, сумњива познанства или породичне везе са криминалом?
И Патријарх Павле да васкрсне и да постане председник, најпоганији пленумашки слој би му нашао (преко - рекао овај, рекао онај) неку Јовањицу, неко убиство Цвијана исл.
Tačno , upravo ono što normalna Srbija neće. Nestručne na funkcijama, koji od stručnosti imaju samo članske knjižice. Kada na čelo države dođe neko ko smatra da je on "država" ,trebalo bi već da se zabrinemo. Ako taj tim nije uspeo da proceni kako će vlast delovati na nekoga, onda ni oni nisu dobro uradili svoj posao.Jeste kad sistem ne finkcioniše kako treba. Na odgovorne funkcije se postavlja čovek koji je prošao sito i rešeto a za to se biraju stručni timovi sa psiholozima itd. bar bi tako trebalo a ne da na te funkcije dolaze glumci,bokseri i teniseri ili babe sa pijace.
Nije, i u Austriji imas partiju koja pobedjuje na izborima a ne sme ni po koju cenu da formira vladu.Smenjivist je kljuc.
Netacno.Nije, i u Austriji imas partiju koja pobedjuje na izborima a ne sme ni po koju cenu da formira vladu.
Dakle, nesmenjivost je princip i u najuredjenijim demokratijama.
Nestrucan je ovaj novi mandatar... kakve veze ima edokrinologija sa tim poslom? Ali, i u Svedskoj je princip da sociolog moze biti ministar zdravlja. Ja sam za to da drzavu vode nepismeni, a ne antistrucnjaci i karijeristi.Nestručne na funkcijama, koji od stručnosti imaju samo članske knjižice.
A nisam ni sumnjalaNestrucan je ovaj novi mandatar... kakve veze ima edokrinologija sa tim poslom? Ali, i u Svedskoj je princip da sociolog moze biti ministar zdravlja. Ja sam za to da drzavu vode nepismeni, a ne antistrucnjaci i karijeristi.
Bilo ko
Vidis kako sam principijelan, protiv sam knjiskog moljca iako je Vucicev.A nisam ni sumnjala![]()
Nego s cim se slazesNe slazem se s tom teorijom.
Вучић је смењив, не разумем аргумент.Smenjivist je kljuc.