Istine Aleksandra Vučića

зар не подиже плате и пензије по швајцарском моделу. могао је да каже јбг немам од чега да врћем. немојмо претеривати. и номинално и реално плата ти је већа.
ако мрзиш вучића неваља ти живот ни у свили и кадифи.
порпуно иста прича за Слобу. значи има нешто је добро радио а нешто сасвим лоше, попут Газиводе (то је дуга и друга прича).
данас је глобализам у пуном јеку, овде су још људи у комунистичком моду. сви би да буду шест месеци на боловање шест месеци да забушава а да има солидну плату. нема више тога помирите се с тим.
прво ако би све национализовали, ебо би нас и исток и запад и север и југ, можда би нас и бомбардовали.
и није он измислио топлу воду са смањивањем плата, тада да би се напунио буџет било једино решење и поред свих продаја за тепсију рибе као НИС који је тржишно вредео (све укупно) 9 милијарди долара а продат за 450 милиона и то баш све.
и сад нико нема решења како би то било боље битно је да он сиђе са власти. ја нисам економиста ал знам колико су два и два.
није визија ил идеја или програм "само да се скине вучић" шта онда. зато те и питам а ти избегаваш одговор јер га немаш.
где год је била револуција и на тај начин се скидао режим та држава је нахебала.
Još malo relativizacije..."svi su isti...bla nla...ko posle Vučića...bla..." :kafa:

Očekujem @Casual Observer @miso6207 @Mecenaa da se uključe jer smatram da bi možda imali nešto da kažu na ovu temu? Da se razumemo, tema nije provokacija već , možda je meni nešto promaklo, možda grešim...
Zašto misliš da neko prati šta on kaže i procenjuje šta je istina. Ja ne živim od toga. Iskreno, boli me uvo. Ono što mene zanime je da li mogu stabilno da radim i planiram. To ne zavisi od toga šta predsednik kaže pa me i ne zanima.

Nije mi plata veća, jer ne uzimaš u obzir inflaciju o kojoj, recimo, AV ćuti. Ne izbegavam odgovor ali nisam baš sigurna šta me pitaš. Ako me pitaš šta posle AV, to mogu odmah da kažem : ako na vlast dođu neki ozbiljni ljudi, svakako će nam biti teško jer smo u katastrofalnom finansijskom stanju. Tada ćeš se možda opet javiti i reći kako je bilo dobro dok je bio AV predsednik. Nikada mi nećemo naučiti, prvo smo nostalgični u vezi druga tite, pa druga slobe, pa druga tadića, a onda ćemo i zbog druga ace biti nostalgični, ne shvatajući da su krađe i korupcije dovele zemlju do kolapsa.
опет лично гледаш и субјективно. инфлација је свуда у свету то је саставни део еволуције економије. пре пет година милијарду евра је било незамисливо а сад је сића. гледај реалан живот, зашто ти није боље? комшија мој има пензију 85000 хиљада и ебе мајку вучићу ало питам се ја јесам ли ја луд, седи пеца и пун лове. ок зарадио је то али ако живи лоше са тим парама што мора да пеца па ја живим у паралелном свету.
у ГСП неће да возе за 1500/2000 € , нико неће да буде електричар, заваривач, грађевинац... сви хоће да седе за лаптопом и да имају десет сома и да пискарају по друштвеним мрежама
питао сам
шта ми то стално распродајемо и које је решење

Volela bih da mi neko navede istinite izjave, akcije i rešenja koja je ostvario ili objavio predsednik Vućić. Kako sam to pitanje postavlila na jednoj drugoj temi i nisam dobila odogovor, evo prilike da mi i ostali odgovore. Prihvatam razlicita mišljenja ali samo onda kada su argumentovano iznesena. I pitanje se odnosi na poslednjih par godina, nećemo ulaziti u daleku prošlost.
Možda je skoro rekao "dobar dan" ili "dobro veče" nekome i da pritom nije slagao koje je doba dana. Dalje sta god da je pričao čisto sumanjam da nije sve slagao.

Upravo zato sam i otvorila temu, da kažete neku istinu, naravno, potkrepljenu argumetnima. Ne znam kakvu komunikaciju mogu da očekujem, kad u startu sve ljude koji ne misle isto kao vlast, deklarišeš kao lažove u svakom slučaju.Ja sam ostavila prostora da čujem i drugu stranu, tj zašto je istina nešto rečeno od strane AV.
вероватно су једине истините изјаве биле о повећању пензија... не кажем да је сваки пут ту говорио истину али када би им нешто обећао поготово пред изборе тада би то била истина јел...

е сад што је инфлација увјек појела десет пута те повишице то је небитно јел...

Poslednja izmena:
😡

Ove izjave su čisto reda radi, ne treba im pridodavati ikakvu pažnju.
Nemoj da si cherrypickingujušči, verujem da je to rekao iz srca

1758884737cfhgfh7pttxdbcbw-i_344x230.webp

Ovaj osmeh ne može biti lažan

Back