Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 10.489
Turcin i Siptar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još malo relativizacije..."svi su isti...bla nla...ko posle Vučića...bla..."зар не подиже плате и пензије по швајцарском моделу. могао је да каже јбг немам од чега да врћем. немојмо претеривати. и номинално и реално плата ти је већа.
ако мрзиш вучића неваља ти живот ни у свили и кадифи.
порпуно иста прича за Слобу. значи има нешто је добро радио а нешто сасвим лоше, попут Газиводе (то је дуга и друга прича).
данас је глобализам у пуном јеку, овде су још људи у комунистичком моду. сви би да буду шест месеци на боловање шест месеци да забушава а да има солидну плату. нема више тога помирите се с тим.
прво ако би све национализовали, ебо би нас и исток и запад и север и југ, можда би нас и бомбардовали.
и није он измислио топлу воду са смањивањем плата, тада да би се напунио буџет било једино решење и поред свих продаја за тепсију рибе као НИС који је тржишно вредео (све укупно) 9 милијарди долара а продат за 450 милиона и то баш све.
и сад нико нема решења како би то било боље битно је да он сиђе са власти. ја нисам економиста ал знам колико су два и два.
није визија ил идеја или програм "само да се скине вучић" шта онда. зато те и питам а ти избегаваш одговор јер га немаш.
где год је била револуција и на тај начин се скидао режим та држава је нахебала.

Zašto misliš da neko prati šta on kaže i procenjuje šta je istina. Ja ne živim od toga. Iskreno, boli me uvo. Ono što mene zanime je da li mogu stabilno da radim i planiram. To ne zavisi od toga šta predsednik kaže pa me i ne zanima.Očekujem @Casual Observer @miso6207 @Mecenaa da se uključe jer smatram da bi možda imali nešto da kažu na ovu temu? Da se razumemo, tema nije provokacija već , možda je meni nešto promaklo, možda grešim...
опет лично гледаш и субјективно. инфлација је свуда у свету то је саставни део еволуције економије. пре пет година милијарду евра је било незамисливо а сад је сића. гледај реалан живот, зашто ти није боље? комшија мој има пензију 85000 хиљада и ебе мајку вучићу ало питам се ја јесам ли ја луд, седи пеца и пун лове. ок зарадио је то али ако живи лоше са тим парама што мора да пеца па ја живим у паралелном свету.Nije mi plata veća, jer ne uzimaš u obzir inflaciju o kojoj, recimo, AV ćuti. Ne izbegavam odgovor ali nisam baš sigurna šta me pitaš. Ako me pitaš šta posle AV, to mogu odmah da kažem : ako na vlast dođu neki ozbiljni ljudi, svakako će nam biti teško jer smo u katastrofalnom finansijskom stanju. Tada ćeš se možda opet javiti i reći kako je bilo dobro dok je bio AV predsednik. Nikada mi nećemo naučiti, prvo smo nostalgični u vezi druga tite, pa druga slobe, pa druga tadića, a onda ćemo i zbog druga ace biti nostalgični, ne shvatajući da su krađe i korupcije dovele zemlju do kolapsa.
Istina je u oku promatrača.Istine Aleksandra Vučića
мрзим вучића кме име кмеJoš malo relativizacije..."svi su isti...bla nla...ko posle Vučića...bla..."![]()

Mrzeti tu hulju i njegovu kriminalnu organizaciju je potpuno opravdano i legitimno. Biti ravnodušan ili ga podržavati je zabrinjavajuće. Kao da si ravnodušan prema Hitleru.мрзим вучића кме име кме![]()
Možda je skoro rekao "dobar dan" ili "dobro veče" nekome i da pritom nije slagao koje je doba dana. Dalje sta god da je pričao čisto sumanjam da nije sve slagao.Volela bih da mi neko navede istinite izjave, akcije i rešenja koja je ostvario ili objavio predsednik Vućić. Kako sam to pitanje postavlila na jednoj drugoj temi i nisam dobila odogovor, evo prilike da mi i ostali odgovore. Prihvatam razlicita mišljenja ali samo onda kada su argumentovano iznesena. I pitanje se odnosi na poslednjih par godina, nećemo ulaziti u daleku prošlost.
вероватно су једине истините изјаве биле о повећању пензија... не кажем да је сваки пут ту говорио истину али када би им нешто обећао поготово пред изборе тада би то била истина јел...Upravo zato sam i otvorila temu, da kažete neku istinu, naravno, potkrepljenu argumetnima. Ne znam kakvu komunikaciju mogu da očekujem, kad u startu sve ljude koji ne misle isto kao vlast, deklarišeš kao lažove u svakom slučaju.Ja sam ostavila prostora da čujem i drugu stranu, tj zašto je istina nešto rečeno od strane AV.
"Ja sam danas jedini u Evropi koji trguje vojnom municijom sa Izraelom. I zato me kolege često kritikuju"
"Jevrejski narod je pretrpeo istoriju patnje i Izrael zaslužuje da živi u miru i sa sigurnošću.“
Ovo su neke od Velikih istina Gospodina Vučića
Misliš, nisu onako, iz srca, izgovorene?
Ove izjave su čisto reda radi, ne treba im pridodavati ikakvu pažnju.
Nemoj da si cherrypickingujušči, verujem da je to rekao iz srca
Ove izjave su čisto reda radi, ne treba im pridodavati ikakvu pažnju.
dva brataNemoj da si cherrypickingujušči, verujem da je to rekao iz srca
Pogledajte prilog 1806344
Ovaj osmeh ne može biti lažan
Ko ih ne mrzi.Mislim da iskreno mrzi Hrvate.
Treba razlučiti govor namijenjen masama i govor namijenjen Apostolima.Misliš, nisu onako, iz srca, izgovorene?![]()
I jedan i drugi osmijeh su lažni, ali Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић ima pametnijeg posla nego brinuti o tamo nekim pustinjskim divljacima.Nemoj da si cherrypickingujušči, verujem da je to rekao iz srca
Pogledajte prilog 1806344
Ovaj osmeh ne može biti lažan
Slažem se, zato i šalje oružje Izraelu, zabole ga za HamasI jedan i drugi osmijeh su lažni, ali Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић ima pametnijeg posla nego brinuti o tamo nekim pustinjskim divljacima.
Što god radio, ja sam srcem i fušom uz Njega.Slažem se, zato i šalje oružje Izraelu, zabole ga za Hamas
„Jer ovako govori Gospod nad vojskama: Ko dira vas, dira zenicu oka Njegovog.“Što god radio, ja sam srcem i fušom uz Njega.
Taj čovjek planira Aeone u budućnost, Vatikan mu ne može ni prismrditi.