Peśo
Domaćin
- Poruka
- 3.608
Samo u veljesrbsku tintaru može se rodit ideja da je Crnogorac koji reče da je Crnogorac - izrod!? Takove tintare zrele su za stručno posmatranje.Sluahj izrode . U crnoj Gori sam upozno i ljide i neljude . . Jasno je kojoj grupaciji pripadas . Nikad nisam vifo obicnog coveeka tamo , nego il je ludina il izrod kakav se ne srece na drugim mestima . Kad to kazem , ne mislim samo na to opredlenje ( jer je nacionalno opredelenje kod vass zasta postalo to ... opredelenje ) . dakle , nema veze ni genetika ni kultura , samo politicko opredelenje , koje zaviso od plus minus 50 eura vise ili manje . Niko na belom svetu ne moze da razume kako je moguce da sad u Crnoj Gori meze da bude da je jedan brat pripadnim jede nacije , a drugi druge . Pa odrekli ste se i NJegosa i Marka Miljanova . Sto ne citas sta oni kazu . Sad su vam blizi hrvati .... al neka . Aratos vs bilo . Prci vam se u grobu prevrcu .... a sve zacirka oko 50eura .,
Njegoš i Marko Miljanov bili su Crnogorci, baš ka i ja što sam, te ne znam kako sam ih se to moga odreć? Opet ta vaša tintara...