čvrsnica
Domaćin
- Poruka
- 4.321
Hrvat Hercegovac o pljuvanje povest.
Ko ***** o postenju.
dijasporac fali ti slova
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ***** o postenju.
tebi i ostalim milion i nesto pripadnika tvoje populacije:
pisali se turcima 500 godina,pljuvali na svaki spomen bosne,u tolikoj zelji da se poistovjetite sa kasapinom promijenili imena,kulturu i obicaje,sada vam palo na pamet da se vratite korijenima kojih nemate,strahota od silovanja.
ja vas razumijem,niste vi krivi sto ste muslimani i sto su se vasi preci poturcili.
samo ce povjest pokazat koliku vam je stetu alija nanio svojom islamskom deklaracijom i proglasavanjem nekakve kvazi nacije prije par godina,odnosno odjednom niste hrvati (najvecim djelom) i srbi,sad ste dimnjacari.
vratit cete se opet hrvatima po pomoc kao 92,samo croati nece vise biti tako glupi da vas opet prime....potpisali ste samounistenje,naravno ne licno ti
zivi bili pa vidili

Ko ***** o postenju.
Отишао тата-Турчин назад у Азију, па ајмо да будемо нешто што нико неће да буде.
Он и овај су као одрази у огледалу - виде мане један другом, а своје не виде.Momak ili ko si vec,ja sam toliko ponosan sto sam Musliman i sto mi je religija Islam da ti ne bi mog'o da poverujes u to.
Стокхолмски синдром.
Објашњено је то у психијатрији, врло честа појава код кукавица.

Da, i ???
Ti nešto dokazao sa ovim ?
Da analiziramo malo tekst.
IDOH U SRPSKU ZEMLJU.
Dakle, iz Bosne je otišao u srpsku zemlju što implicira da Bosna nije srpska zemlja
ŽELEH I HTEDOH UKREPITI PRESTO RODITELJA MOJIH
Hoću a i može mi seda poklopim prijesto moje bake Jelisavete koja je od kraljevskog roda.
I TAMO HTELI SU ME
Hoće srpski vlastelini da im budem kralj...šta mi preostaje nego da prihvatim
VJENČAN BIH BOGOM DAROVANIM VJENCEM KRALJEVSTVA PRARODITELJA MOJIH
Protokol im je malo čudan, ali nema veze, sad će porezi meni u kasu pa teferič da napravim
Tako je razmišljao dostojanstveni Bošnjak koji od izbjeglice postade najveći vladar ovih prostora.
A Lesandar misli da je riječ o još jednom "glupom bosancu"...
![]()
Све се види , остају једино глупа наклапања да су Илири, Готи, Богумили, Бошњани итд... Уствари комбинација потрурчених Срба и Хрвата , који су опет од једног , Балканског народа потомака староседелаца Балкана.
Croats and Serbs
In speech the Croats and Serbs are one people; they have the same literary language, but use different characters. The Croats write with the Latin characters and the Serbs with the Cyrillic. They have been separated into two peoples by religion, political development, and different forms of civilization; the Croats came under the influence of Latin civilization, the Serbs under that of the Byzantines. After the migration the warlike tribe of the Croats gained the mastery over the Slavonic tribes then living in the territory between the Kulpa and the Drave, the Adriatic and the River Cetina, in Southern Dalmatia. They founded the Croat Kingdom on the remains of Latin civilization and with Roman Catholicism as their religion. Thus the Croat nation appeared. It was not until a later date that the tribes living to the south and east began to unite politically under the old Slavonic name of Serbs, and in this region the Serbian nation developed.
http://www.newadvent.org/cathen/14042a.htm

Ima još dosta da se kaže, nekoliko puta sam prijavljivao spamovanje ozbiljnih podataka i mogao si da reaguješ, a nisi, zato bih te zamolio da obratiš više pažnju na činjenice i besprizorno negiranje istih. A ti se posle svega javljaš sa solomonskim rešenjima.A, kako bi bilo da ovu priču privedemo kraju?
Argumenti su svi tu, ali rasprava je ušla u neku pat poziciju iz koje, koliko ja razumem stvari, nema izlaza.
Osim, vredjanja i provokacija, naravno.
Kolega!Ima još dosta da se kaže, nekoliko puta sam prijavljivao spamovanje ozbiljnih podataka i mogao si da reaguješ, a nisi, zato bih te zamolio da obratiš više pažnju na činjenice i besprizorno negiranje istih. A ti se posle svega javljaš sa solomonskim rešenjima.
A, kako bi bilo da ovu priču privedemo kraju?
Argumenti su svi tu, ali rasprava je ušla u neku pat poziciju iz koje, koliko ja razumem stvari, nema izlaza.
Osim, vredjanja i provokacija, naravno.

slazem se.
Sve je poceli da se vrti u isti krug. Mislim da je mnogo sta objasnjeno onima koji su hteli da znaju ko su Bosnjaci.. i eto sad znaju da smo samo Bosnjaci i nista drugo ne mozemo biti![]()
Ovo ti je, dakle, deo činjeničnog blaga iz riznice u kojoj držiš ono što "ima još dosta da se kaže"?Reče jedan koji nije iz Bosne, nije čak ni iz "Sandžaka" koji se tako zvao samo nekoliko godina pod okupacijom Turske, nego iz njegovog bivšeg bijelopoljskog dela.
U redu, otvoriću je.Ljubo,
moram se složiti sa Lessandrom u pogledu zatvaranja teme o Bosni i Bošnjacima.
Ono što je offtopic ili spam ili vrijeđanje ili nije u skladu sa pravilima obriši ili kazni ali nisi trebao zatvarati temu.
Inače, primjetio sam, moderatori samo zaključaju temu kad se nakupi smeća umjesto da je čiste na vrijeme i da tema ide svojim tokom.
Očisti temu o Bosni i Bošnjacima i otvori nam je ili je samo otvori ako ne misliš da je puna smeća.
Imamo mi još štošta reći na toj temi.
Ako je ne otvoriš morat ću postaviti drugu temu sa istim sadržajem.
Pozdrav.

U redu, otvoriću je.
Ali, molim i tebe, i kolegu sa kojim se slažeš, kao i sve ostale, da u raspravi koristite argumente, stavove i mišljenja koji ne vredjaju i ne provociraju bilo koga.
Moderatori na Forumu Krstarica su volonteri, a neki bi vreme koje utroše na brisanje i editovanje sadržaja, iskoristili da učestvuju u nekoj priči.
Hvala ti na korektnom obraćanju.![]()

Ne znam cemu otvaranje vec zakljucane teme kad ionako nema vise sta pametno da se kaze..
Bez uvrede al' ovakvo zavitlavanje najvise skodi ovom forumu i njegovom ugledu kao i moderatorima.
podseca na neki cirkus.
Можда сте ви, Турци, нашли на Балкану милион Срба, али сте нашли 0 (нула) муслимана, а оставили сте их на хиљаде.
И унаказили сте културу Балкана. Пре вашег доласка, био је светионик Европе. За време вашег боравка и након одласка, црна рупа.
Косово је било цивилизацијски центар, а гле сада. Босна била лепа земља, без агресивних муслимана и без унутрашње мржње итд.
Znači, bilo je muslimana u Bosni pre dolaska Turaka?Koji "mi" ?
Mi smo bili u Bosni kad su turci došli. Nismo mi došli sa turcima. Polupo si lončiće momak.
Kada shvatiš pojmove "narod" i "nacija" onda ćeš sam sebi moći da daš odgovor na postavljeno pitanje.Kakva je to bila srednjovjekovna kultura ?
Zašto niste vratili u kulinarstvo svoju kulturu nakon odlaska turaka ?
Znaš li da osim kiselog kupusa i svinjskih jela nemate svojih izvornih jela ?
Sve vam je tursko i dan-danas.
O turcizmima u svakodnevnom govoru da ne pričamo...
Kad to mrzite toliko što to ne protjerate jednom za sva vremena ?
U svim tim gradovima koje si spomenuo nisu ubijani, živi spaljivani, zatvarani u logore (i tome slično) samo muslimani. Način na koji iznosiš svoje viđenje događaja nikako ne odgovara istini, a moram reći, nikakve veze nema sa temom. Izvini, ali moram da postavim pitanje tvoje dobronamernosti.Bosna je i sad ne lijepa nego najljepša
A ti nekadašnji mirni muslimani su pobijeni u Srebrenici, Žepi, Goraždu, Sarajevu, živi spaljivani u Foči, bili zatvarani u logore, naše majke i sestre su silovane...itd.
Tim mirnim muslimanima je porušeno 1.280 vjerskih objekata...za razliku od turaka koji su ostavili više crkava nego što su ih zatekli pa ti uporedi nivoe kulture za 400 godina vladanja turaka i za jedan rat od 4 godine.
Koji "mi" ?
Mi smo bili u Bosni kad su turci došli. Nismo mi došli sa turcima. Polupo si lončiće momak.
Kakva je to bila srednjovjekovna kultura ?
Zašto niste vratili u kulinarstvo svoju kulturu nakon odlaska turaka ?
Znaš li da osim kiselog kupusa i svinjskih jela nemate svojih izvornih jela ?
Sve vam je tursko i dan-danas.
O turcizmima u svakodnevnom govoru da ne pričamo...
Kad to mrzite toliko što to ne protjerate jednom za sva vremena ?
Bosna je i sad ne lijepa nego najljepša
A ti nekadašnji mirni muslimani su pobijeni u Srebrenici, Žepi, Goraždu, Sarajevu, živi spaljivani u Foči, bili zatvarani u logore, naše majke i sestre su silovane...itd.
Tim mirnim muslimanima je porušeno 1.280 vjerskih objekata...za razliku od turaka koji su ostavili više crkava nego što su ih zatekli pa ti uporedi nivoe kulture za 400 godina vladanja turaka i za jedan rat od 4 godine.
Zato se nemoj žaliti na ove današnje "agresivne" muslimane.
Nema onih bivših...pobijeni su.