Ko si ti?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ti si pocela sa tom visokooktanskom moralnom premisom da nije sve u seksu i krenula da pumpas ideju da ako neko nekoga voli ali se ovoj drugoj strani ne dize, ne vlazi...onda tada, kljucno pitanje meni..sta? Sta bi radio?
Не заебавај, високооктанском моралном премисом??? Да секс није најважнији, да није пресудан?
Ја сам те питала на основу реалне ситуације шта би ти мислио и добила прави мушки одговор. При том, ту није мушкарац тај који је схебан, него жена.

Не заебавај, високооктанском моралном премисом??? Да секс није најважнији, да није пресудан?
Ја сам те питала на основу реалне ситуације шта би ти мислио и добила прави мушки одговор. При том, ту није мушкарац тај који је схебан, него жена.
Aj ovako.
U opste ga ne kategorisem tako. Tipa br 1 ljubav, br 2 posao br 3 kajak i br 4 ljubav...To je za klince da ostave utisak, fazon prioriteti aj pliz...

Ja ti samo kazem kakva se Sharada, znaci smesna igra igra sa tim seksom.. Odbijam, odmah vracam na fabricka. Kad mi kaze: hajde mi dokazi da ti seks nije najbitniji u zivotu, ja vracam na fabricka. Da najbitniji mi je. Sperma mi siklja iz nosa svako jutro kad se probudim. Omirisem chku dole u pekari odmah.

Aj ovako.
U opste ga ne kategorisem tako. Tipa br 1 ljubav, br 2 posao br 3 kajak i br 4 ljubav...To je za klince da ostave utisak, fazon prioriteti aj pliz...
Брате ...напоконе ја сам изузетно сексуално биће, веровао или не. :D
Али ипак би секс подредила осећањима према ономе који би умео да вози, дакле ту би најлакше спустила критеријуме, капираш?
Јер добар секс је прелако добити, а љубав па готово је на нивоу статистичке грешке.

Брате ...напоконе ја сам изузетно сексуално биће, веровао или не. :D
Али ипак би секс подредила осећањима према ономе који би умео да вози, дакле ту би најлакше спустила критеријуме, капираш?
Јер добар секс је прелако добити, а љубав па готово је на нивоу статистичке грешке.
Jbg, sta da ti kazem, kao sto rekoh cena "moze mi se" kasnije dodje...

Kapiras? Ne volim da me smara mediokritetskim zivotnim stavovima iz casopisa. Seks nije bitan bitna je ljubav i ostalo...
То нису медиокритетски ставови, то је просто истина из женске перспективе.Жена може да апстинира годинама без проблема и без фрустрације као што може и да се креше непрестано свакодневно и тако годинама, без проблема.
Зависи пре свега од мушкарца који је са њом.

То нису медиокритетски ставови, то је просто истина из женске перспективе.Жена може да апстинира годинама без проблема и без фрустрације као што може и да се креше непрестано свакодневно и тако годинама, без проблема.
Зависи пре свега од мушкарца који је са њом.
Onda je mozda ta zena mediokritetska?

Jer to i jeste prosecna zena. Neka koja nije kultivisala svoje emocije i libido i sve ostale psiholoske faktore u sebi, stupila u dodir sa sobom i onda tako ide iz ekstrema u ekstrem?
Јбт, колико је тешко да схватиш да су потребне емоције већини жена јесу да би имале секс?
Може да се догоди нешто успутно или краткотрајно, али претежно јесте потребна емоција

Јбт, колико је тешко да схватиш да су потребне емоције већини жена јесу да би имале секс?
Може да се догоди нешто успутно или краткотрајно, али претежно јесте потребна емоција
Vidi ovako.
Kako ti ovo ne mozes da shvatis.
Ne postoje samo dve kategorije muskaraca.
Prva, emocionalno nedostupan tenkre, ali uzbudljiv pa cu da ga pohebem i necu ga ubrajati u listu- sa kim sa sve bila u 3 veze ukupno u zivotu.
Druga, emocinalan decko, moze da se razgovara sa njim, ali eto ja sam takva, nesigurna u sebe, sta vec pa cu njega da pricapim za ozb vezu a drzacu mu seks na kasicicu.
Imas tu mnogooo izmedju.
O kakvim emocijama pricas? Da te saslusa? Tetosi? Razume? Gde si ti tu? Gde je on? Jel on onda duzan zbog toga da ostane u vezi s tobom za vjek i vjekovma ako ste imali potpun paket za jedno, 3 ili 50 veceri?

Vidi ovako.
Prva, emocionalno nedostupan tenkre, ali uzbudljiv pa cu da ga pohebem i necu ga ubrajati u listu- sa kim sa sve bila u 3 veze ukupno u zivotu.
Druga, emocinalan decko, moze da se razgovara sa njim, ali eto ja sam takva, nesigurna u sebe, sta vec pa cu njega da pricapim za ozb vezu a drzacu mu seks na kasicicu.
Imas tu mnogooo izmedju.
O kakvim emocijama pricas? Da te saslusa? Tetosi? Razume? Gde si ti tu? Gde je on? Jel on onda duzan zbog toga da ostane u vezi s tobom za vjek i vjekovma ako ste imali potpun paket za jedno, 3 ili 50 veceri?
Не знам, ја се не препознајем у твом поису, а не знам да ли познајем жене типа који ти описујеш.

Vidi ovako.
Imas tu mnogooo izmedju.
А можда, само можда ниси довољно добар у сексу, јбг дешава се. Или јој не лежиш на тај начин.

Back