Ko si ti?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bird Dancing GIF
Fak jea dens bichiz

Razmisljam da kloniram grafit: Volim Nedu in d Pedu. Ali negde gde bi prilicilo Na nekoj domacoj faveli.
Ne zato sto bi trebalo da bude uvredljiv za bilo koga, vec zato sto nosi toliko poruka u jednom.

excited bird GIF

Ево да те успава 😁
E vidis taj stav me cini zlim.
Znas sta bih voleo?
Da preobratim neku onlajn strejt zensku na lezb, na fazon emocija. Ono u fazonu: radi sta hoces, ali ja sam tu i kapiram te. Kapiram sta ti fali, a ti muskarci okolo ti to ne mogu pruziti. Taj osecaj topline Sunca na licu i nadrazaje koji nose na kozi koji oni ne razumeju. Ne razumeju taj momenat dvoje kada plesu zajedno. Samo momenat koji sebi mozes priusititi. Komplet vece sa nekim sa kim ces razgovarati, prepustiti se, zaplesati, osetiti da ti kolena zaklecaju, slabost i prepustenost i meni, biti ono sto jesi, covek bez obzira na sve...i ja te te drzim za ruke...
I onda kada se nadjemo u nekoj hotelskoj sobi, pojavim se sa perikom i : https://voca.ro/18CLMTKKQwSe

Napokone, ti vec imas preko 40, cim si devedesetih imao 16. Dokle ces zariti u krevetu?
Moj muz ima 44, obdaren, ali nije to ta erekcija kao pre. Sa muskarcima preko 50 mnogo treba imati strpljenja kada je erekcija u pitanju, mnogo ugadjati da bi se ta slaba erekcija odrzala.
Koga mi lazemo, ako ne sebe same?
Starimo, svi starimo.
I te sto se zbog sexa razvode, ne prodju sve bog zna sta. Nikog ne zanimaju njihova deca iz prvog braka, vec bi se samo ogrebali o jednu milf.
Jedan covek iz moje sire familije, kad je malo vise zaradio od svojih kockarnica, a dobro je izgledao, razveo se u 48oj zbog znatno mladje ljubavnice. Posle 4 godine doziveo slog i izgubio potenciju. Ljubavnica ga napustila, a on dosao zeni na vrata. Ljudi misle da ce vecno biti mladi i zdravi. Ne mislim da treba kopati sebi grob, nemojmo se sprdati, ali zivimo sa, svescu o prolaznosti svega, pa i nas samih.
Nije smak sveta nemati decu, ali ostati bez igde ikoga, u nekim godinama, uopste nije sreca.. Imam strica takvog, 60 i neka nema zenu, nema decu, sam u kuci od 200kw, a sad i on drugacije veli, a nije tako pricao u 40tim. Sve drugacije izgleda, pa i mi sami sebi, kad si relativno mlad i zdrav.
sunze ti ***** :hahaha:
tis doktorka za starinski q, vidi se na kilometar :lol:
kod mene stoji stalno iz garaze spremna dizalica i kompresor ko ispomoc kad krene da ga dize, a ja za nju uvek imam spreman wd40, a bome nekad i grafitnu mast za one fine lezajeve koji su joj nekad bili fini :rotf:

Postoji ljubav.
Samo...mnogi je brkaju sa-navikom, odustvom nasilja, materijalnom sigurnoscu, decom koja rastu u porodici, varanjem za koje se ne sazna...itd.
Svako gleda iz svoje perspektive, pa tako i daje savete...zanimljivo za citanje.
Izvinjavam se za upad ...vas dijalog me asocirao na film/pozorisnu predstavu "Closer"...
Слажем се.
Није упад, пишемо на форуму, месту за дискусију. 😊
Да, има мало театралног у нашим дијалозима, када бих прикупила све напоконове и моје разговоре са форума...
Можда би могла да се напише нека прича од тога. Само псссст, немој да му кажеш 😁

Back