- Poruka
- 71.813
I reci Natali. Sad ovako, u duhu tene. Ovako neki tip treba da se nadje s nekom chaterkom, da izadje i da se upoznaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fak jea dens bichiz
Pa jbg pazi..mislim ono, vecina tih susreta se svode na e da znas sta mi je rekla ova, volim da se druzim, htela bih 5oro dece i tako..Хмм, па не зна она да је он такав тип. Као што ни он не зна дал је она то што он очекује. Лутрија
Капирам шта хоћеш да кажеш, вероватно имаш право.Pa jbg pazi..mislim ono, vecina tih susreta se svode na e da znas sta mi je rekla ova, volim da se druzim, htela bih 5oro dece i tako..
Ne da imam pravo.Капирам шта хоћеш да кажеш, вероватно имаш право.
Gde su ti one patke sto plesu. Da se treznem malo. Da vidim sta je realnost. Sta me zapravo ceka od cele te gala vecere,
Нека си, од сад најави кад ракијаш да се опет испричамо.Ma kenyam narakijao sam se.

E vidis taj stav me cini zlim.![]()
Ево да те успава![]()

vid njeПримети га, јамачно. Само не зна шта то види.![]()

sunze ti *****Napokone, ti vec imas preko 40, cim si devedesetih imao 16. Dokle ces zariti u krevetu?
Moj muz ima 44, obdaren, ali nije to ta erekcija kao pre. Sa muskarcima preko 50 mnogo treba imati strpljenja kada je erekcija u pitanju, mnogo ugadjati da bi se ta slaba erekcija odrzala.
Koga mi lazemo, ako ne sebe same?
Starimo, svi starimo.
I te sto se zbog sexa razvode, ne prodju sve bog zna sta. Nikog ne zanimaju njihova deca iz prvog braka, vec bi se samo ogrebali o jednu milf.
Jedan covek iz moje sire familije, kad je malo vise zaradio od svojih kockarnica, a dobro je izgledao, razveo se u 48oj zbog znatno mladje ljubavnice. Posle 4 godine doziveo slog i izgubio potenciju. Ljubavnica ga napustila, a on dosao zeni na vrata. Ljudi misle da ce vecno biti mladi i zdravi. Ne mislim da treba kopati sebi grob, nemojmo se sprdati, ali zivimo sa, svescu o prolaznosti svega, pa i nas samih.
Nije smak sveta nemati decu, ali ostati bez igde ikoga, u nekim godinama, uopste nije sreca.. Imam strica takvog, 60 i neka nema zenu, nema decu, sam u kuci od 200kw, a sad i on drugacije veli, a nije tako pricao u 40tim. Sve drugacije izgleda, pa i mi sami sebi, kad si relativno mlad i zdrav.

e ovo je izazovepilog je
ako imam osećaj da se dugo znamo nije više zanimljivo da se dublje upozanjem ako nemam šta novo da saznam
ako imam osećaj da je u pitanju stranac dobijem neodoljivu želju da ga spakujem u osećaj da se dugo znamo.
naposletku sve se svede na isto.

Слажем се.Postoji ljubav.
Samo...mnogi je brkaju sa-navikom, odustvom nasilja, materijalnom sigurnoscu, decom koja rastu u porodici, varanjem za koje se ne sazna...itd.
Svako gleda iz svoje perspektive, pa tako i daje savete...zanimljivo za citanje.
Izvinjavam se za upad ...vas dijalog me asocirao na film/pozorisnu predstavu "Closer"...
Који став тачно? И какво зло, нема тога у теби.E vidis taj stav me cini zlim.