Ko si ti?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam da vam kažem, a možda vam nekako pomogne u razumevanju, iako ste prišarali svuda:
Da seks jeste nešto što je bitnije muškarima.
Prema istraživanjima: skoro 20 posto muškaraca je seksualno kompulsivno, dok je 3,5 posto kompulsivnih žena.
Što znači da je prednost negde oko 3:1 do 4:1...

Nije.. imaš pogrešan pristup.. moraš da znaš da žena ne posmatra stvari kao ti.. kod njih je bitna emocija brt!!@
Brate, bitna je i meni emocija. To je moja poenta. Druga je da ako ta zena zeli ozb vezu, mora da nauci da nije samo ona ta koja treba da bude razumevana i skapiravana. Zar ne?
Ti nemas emocije? Hebes onako na prazno? Ne bi voleo neku zensku da sednes, popijes, smejes se, kapira te, super vam i PLUS se do jaja pohebete posle?

Zrela osoba u dodiru sa sobom i zdravim pogledom na zivot. Dakle ne to ultra haj faj ljubav emocije kao iz neke knjige. A ako toga nema, idem onda u drugu krajnost. To je nezrela. Lose..ne valja..
Ок, шта је здрав поглед на емоције?
Објасни ми, стварно не разумем, ја сам убеђена да имам здрав однос, баш да упоредим.

Ja sam da vam kažem, a možda vam nekako pomogne u razumevanju, iako ste prišarali svuda:
Prema istraživanjima: skoro 20 posto muškaraca je seksualno kompulsivno, dok je 3,5 posto kompulsivnih žena.
Brate, koja su to istrazivanja? Kako moze neko da bude seksualno komuplsivan. Seks je nagon. To kao kad bi istrazivao ko vise ide u WC i onda kazes ova je kompulsivnija u kenyanyu?

Мора да јесте истина и није ништа погрешно ни на једној страни, само треба уважити различитости у прецепцијама.

Ок, шта је здрав поглед на емоције?
Објасни ми, стварно не разумем, ја сам убеђена да имам здрав однос, баш да упоредим.
Hoces da imas zdrav odnos sa nekim? Jel ti bitno da te ta osoba razume i prihvati i sa tom osobom se oslobadjas na taj nacin?

Brate, bitna je i meni emocija. To je moja poenta. Druga je da ako ta zena zeli ozb vezu, mora da nauci da nije samo ona ta koja treba da bude razumevana i skapiravana. Zar ne?
Ti nemas emocije? Hebes onako na prazno? Ne bi voleo neku zensku da sednes, popijes, smejes se, kapira te, super vam i PLUS se do jaja pohebete posle?
A da.. ako je ozb veza onda mora da postoje emocije i razumevanja sa obe strane
Ako je samo sex onda ne
Ali ja msm da će retko koja žena poželeti sex sa nekim a da nema makar malo emocija sa njene strane
Kod muških je drugačije

Nemoj da se ljutis ali meni je to tako tragicno, da se tako prica. I to opravdanje kao nije sve u seksu i nekakva cenzura kad god se pomene. To nekakvo nezdravo moralno nabacivanje nekome na ledja. Ili taj strah, videces bices sam. Pa bicu i sam sa nekom iscrpljenom ljusturom od osobe koja bi samo da se isprica i da ode da spava. Aj, mozda tamo sa 60- 70 god, pa da kapiramo. Svako vreme svoje donosi. Mislim, drustvo. ako ste svoj libido istrosili i vreme je za pocinak, ima nas koji ga i dalje imamo i mislim da je krajnje glupo soliti pamet tako.
.. 15 godina braka. Sa 21 se udala. Probali sve moguce stvari u krevetu, ali gotovo sve moguce. Godinama imali sex svaki dan. Dosadi - kad - tad. Ne znam par, koji je dugo u braku, a tucaju se svaki dan sa istim zarom. Nama sex nije los, ali ono pocetno odusevljenje je odaaaavno iscezlo. Ne znam da li imas iskustva u dugim vezama, kako prolazite razne zivotne faze, stres, promena poslova, rizicna finansijska ulaganja, trudnoca, dobijanje dece, ne spavanje sve te promene uticu na ljude, i na muskarca i na zenu kao i na pojedinacni libido. Zivot u Srbiji je mahom finansijsko prezivljanje i treba biti bas kinki u glavu da te drzi ludacki libido sve vreme, pogotovo za istu osobu. Ljude uvek spajaju pre svega ljubav, postovanje i deca. Deca i odu, svako svojim putem, tebi ostaje partner.
Daj Boze da ti libido partnerke bude najveci problem u zivotu. Taj problem ces najlakse resiti, jer ako te partnerka voli, ona ce se prilagodjavati tebi i pokusavati da ti udovoljava. Ponavljam, AKO TE PARTNERKA VOLI. Zeni bar nije problem da udovoljava, osim ako bas nece. Pitanje je i da li ces ti zeleti sex sa jednom istom zenom tolike godine.

Na četri muška koja bi da prcnu, dođe jedna žena kojoj se hebede... :)
Нееееее, погрешно!
На четри мушка имаш пет жена које хоће секс, само не желе приступ дај чке знам да имаш ионако ће се хебеш са другим а остарижеш и неће хртети нико да те хебе , зато се хеби одмах сад са мном овде!

Нееееее, погрешно!
На четри мушка имаш пет жена које хоће секс, само не желе приступ дај чке знам да имаш ионако ће се хебеш са другим а остарижеш и неће хртети нико да те хебе , зато се хеби одмах сад са мном овде!
Misliš?
Ja ne mislim tako.
Niti da ima veze sa pristupom.
A i studije dokazuju isto.
Realan život.
Brakovi.
Ja imam dva mlada momka kao kolege na poslu.
Obojica kukaju kako su im "žene zavrnule slavinu", od kada su u braku.
One su ispunjene porodicom i emocijama, a njima je uskraćen seks - makar po njihovom merilu.

Ja bih 4x da ti ga metnem, a ti bi emociju, a da ga primiš jedared, u 4 moja pokušaja.
A ti bi emociju 4x, a jedared bi se seksala.
Da se nađemo na pola?
Kompromis na obe strane?

A da.. ako je ozb veza onda mora da postoje emocije i razumevanja sa obe strane
Ako je samo sex onda ne
Ali ja msm da će retko koja žena poželeti sex sa nekim a da nema makar malo emocija sa njene strane
Kod muških je drugačije
Pa kako onda ti koji imaju seks bez emocija imaju ako ta zena koja ima seks sa njim zahteva da ima nekih emocija?

Misliš?
Ja ne mislim tako.
Niti da ima veze sa pristupom.
A i studije dokazuju isto.
Realan život.
Brakovi.
Ja imam dva mlada momka kao kolege na poslu.
Obojica kukaju kako su im "žene zavrnule slavinu", od kada su u braku.
One su ispunjene porodicom i emocijama, a njima je uskraćen seks - makar po njihovom merilu.
Да то јесте чест случај посебно након рађања деце и то није ускраћивање секса из неке бахатости или њима из ината, просто је природа уредила да је сва енергија концентрисана на дете, али ако се односи одрже емотивно, та фаза ће проћи и вратиће се на нормалан либидо и код жене.
Највећа грешка јесте то кмечање около а могу мислити тек кући, ту се многи односи неповратно наруше.

.. 15 godina braka. Sa 21 se udala. Probali sve moguce stvari u krevetu, ali gotovo sve moguce. Godinama imali sex svaki dan. Dosadi - kad - tad. Ne znam par, koji je dugo u braku, a tucaju se svaki dan sa istim zarom. Nama sex nije los, ali ono pocetno odusevljenje je odaaaavno iscezlo. Ne znam da li imas iskustva u dugim vezama, kako prolazite razne zivotne faze, stres, promena poslova, rizicna finansijska ulaganja, trudnoca, dobijanje dece, ne spavanje sve te promene uticu na ljude, i na muskarca i na zenu kao i na pojedinacni libido. Zivot u Srbiji je mahom finansijsko prezivljanje i treba biti bas kinki u glavu da te drzi ludacki libido sve vreme, pogotovo za istu osobu. Ljude uvek spajaju pre svega ljubav, postovanje i deca. Deca i odu, svako svojim putem, tebi ostaje partner.
Daj Boze da ti libido partnerke bude najveci problem u zivotu. Taj problem ces najlakse resiti, jer ako te partnerka voli, ona ce se prilagodjavati tebi i pokusavati da ti udovoljava. Ponavljam, AKO TE PARTNERKA VOLI. Zeni bar nije problem da udovoljava, osim ako bas nece. Pitanje je i da li ces ti zeleti sex sa jednom istom zenom tolike godine.
Nemoj da se ljutis, ali da mi u braku zbog obicnog seksa svaki put pre toga svalis sve ovo, onda da, ne bi mi bilo do seksa.

Ja bih 4x da ti ga metnem, a ti bi emociju, a da ga primiš jedared, u 4 moja pokušaja.
A ti bi emociju 4x, a jedared bi se seksala.
Da se nađemo na pola?
Kompromis na obe strane?
Жао ми је што вам рушим снешка, али ако те воли и ужива са тобом у сексу примиће га не 4 него 44 пута за редом. :lol:

Да то јесте чест случај посебно након рађања деце и то није ускраћивање секса из неке бахатости или њима из ината, просто је природа уредила да је сва енергија концентрисана на дете, али ако се односи одрже емотивно, та фаза ће проћи и вратиће се на нормалан либидо и код жене.
Највећа грешка јесте то кмечање около а могу мислити тек кући, ту се многи односи неповратно наруше.
Ok, super. Aj sad ovo. Ako je priroda to kod zene tako lepo uredila, da se zeni gasi seksualna zelja zbog porodjaja, dakle priroda ima svoj prst na tome..Zasto se onda njemu dize i dalje? Zasto onda to priroda nije i muskarcu napravila. Tipa neka hormonalna promena, rodilo se dete, mirisi majke, deteta i njemu prestane da se dize?

To je prirodno, da.
Muškarac u prirodi ima potrebu da oplodi što više puta, pa i više žena.
Ali je vernost imperativ, kao i emocije i empatije prema njima.
Ženska priča, koja se nameće kao moralnost.

Back