- Poruka
- 71.813
Ali pazi, bez da se lupkas po ramenu ili neko drugi da te tetosi. Ma divna si, ma super si. Savrsena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ето, не знам ја нисам никад никог питала. Верујем ти, што ти не бих веровала а можда је и то разлог зашто у неком моменту не би поверовао.Ок.Da ti kazem nesto iz te muske perspektive. Jos sa 15 godina, muskarcu se penje svaka druga zena s forom - jel me volis?
Dakle radi se o nabacivanju necije nesigurnosti na tudja ledja, a ne o pravoj ljubavi. Zato su muskarci alergicni na to. Glupo je. I ja sam bio u zivotu u sranyu i kad mi je najvise bilo potrebno, pogododi sta? Nije bilo, dodji u zagrljaj sve ce biti u redu, nego sredi se- ipak ja volim ceo paket. jbga
Naravno da jeste. Zivotno iskustvo naspram prica, basni i bajki. Ne osporavam. Ljubav je ono sto ti izgradis. Nema templejt pa samo popunjavas kao u romanticnim knjigama.Па ето, не знам ја нисам никад никог питала. Верујем ти, што ти не бих веровала а можда је и то разлог зашто у неком моменту не би поверовао.Ок.
Добро. Одговорио си, тако сам и очекивала. Нема везе са тобом, само мушки став генерално је такав, то ме интересовало.Naravno da jeste. Zivotno iskustvo naspram prica, basni i bajki. Ne osporavam. Ljubav je ono sto ti izgradis. Nema templejt pa samo popunjavas kao u romanticnim knjigama.
Postoji ljubav.Види, не мораш да будеш матор да би се разболео. Био би са њом јер је волиш, јер вам је сваки минут испуњен а и она са тобом.
Мсм, ово је све ако можеш уопште да поверујеш да љубав постоји.
To se zove vec momenat osude i polozaja sudije i ciste svetosti.Добро је напоконе, схватам поенту. Само се питам где сам ја расла кад не капирам какве сте све то девојке имали, познавали кад се ја не препознајем нигде у тим причама.
Ма јок бре, заболе ме башDa nije kompleks?
Pa kako to tako?Ма јок бре, заболе ме баш
Ја нигде нисам поменула светлост а ја сам далеко од анђела, само је моје виђење односа другачије, очито нетипично женско.To se zove vec momenat osude i polozaja sudije i ciste svetosti.
Па зашто би имала комплекс? Ја се не такмичим ни са женама ни са мушкарцима, само са собом и тако остајем изван тих мерења. Зато сам и остала затуцана за те игре.Pa kako to tako?
Al ipak on da vozi.Ја нигде нисам поменула светлост а ја сам далеко од анђела, само је моје виђење односа другачије, очито нетипично женско.
Уз то мени мушкарац никад ни за шта и није требао, буквално сам све могла па и урадила сама. Мислим на тај аспекат егзистенције, ослонца, подршке..није се десило ни у ком смислу. Зато ваљда имам ту потребу за партнерски равноправном односу.
Не мора. Најбоље је да ходамо.Al ipak on da vozi.
Vidis kako se sad femkas.Не мора. Најбоље је да ходамо.![]()
Па види, лепо би било за промену, мада сам сада већ сигурна да се то неће догодити.Nek te vozi. Sto da ne. Super rad. Kapiras?
Ово је Паулина тема има нас обрише ко грталицомVidis kako se sad femkas.

Jbg, ja mislimd a si ti mila i draga osoba, neko sa kim moze da se komunicira iskreno i otvoreno bez da se ozestis ko neka klinka i otklepetas u tminu..neko sa kim moze da bude lepa kafa. Opet kenyas.Па види, лепо би било за промену, мада сам сада већ сигурна да се то неће догодити.
Ах ти то мене мало провоцирашA skroz sam satkana od drugacije svile

Jbg, ja mislimd a si ti mila i draga osoba, neko sa kim moze da se komunicira iskreno i otvoreno bez da se ozestis ko neka klinka i otklepetas u tminu..neko sa kim moze da bude lepa kafa.