Ko si ti?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da ti kazem nesto iz te muske perspektive. Jos sa 15 godina, muskarcu se penje svaka druga zena s forom - jel me volis?
Dakle radi se o nabacivanju necije nesigurnosti na tudja ledja, a ne o pravoj ljubavi. Zato su muskarci alergicni na to. Glupo je. I ja sam bio u zivotu u sranyu i kad mi je najvise bilo potrebno, pogododi sta? Nije bilo, dodji u zagrljaj sve ce biti u redu, nego sredi se- ipak ja volim ceo paket. jbga
Па ето, не знам ја нисам никад никог питала. Верујем ти, што ти не бих веровала а можда је и то разлог зашто у неком моменту не би поверовао.Ок.

Па ето, не знам ја нисам никад никог питала. Верујем ти, што ти не бих веровала а можда је и то разлог зашто у неком моменту не би поверовао.Ок.
Naravno da jeste. Zivotno iskustvo naspram prica, basni i bajki. Ne osporavam. Ljubav je ono sto ti izgradis. Nema templejt pa samo popunjavas kao u romanticnim knjigama.

Naravno da jeste. Zivotno iskustvo naspram prica, basni i bajki. Ne osporavam. Ljubav je ono sto ti izgradis. Nema templejt pa samo popunjavas kao u romanticnim knjigama.
Добро. Одговорио си, тако сам и очекивала. Нема везе са тобом, само мушки став генерално је такав, то ме интересовало.

Добро је напоконе, схватам поенту. Само се питам где сам ја расла кад не капирам какве сте све то девојке имали, познавали кад се ја не препознајем нигде у тим причама.

Види, не мораш да будеш матор да би се разболео. Био би са њом јер је волиш, јер вам је сваки минут испуњен а и она са тобом.
Мсм, ово је све ако можеш уопште да поверујеш да љубав постоји.
Postoji ljubav.
Samo...mnogi je brkaju sa-navikom, odustvom nasilja, materijalnom sigurnoscu, decom koja rastu u porodici, varanjem za koje se ne sazna...itd.
Svako gleda iz svoje perspektive, pa tako i daje savete...zanimljivo za citanje.
Izvinjavam se za upad ...vas dijalog me asocirao na film/pozorisnu predstavu "Closer"...

Добро је напоконе, схватам поенту. Само се питам где сам ја расла кад не капирам какве сте све то девојке имали, познавали кад се ја не препознајем нигде у тим причама.
To se zove vec momenat osude i polozaja sudije i ciste svetosti.

To se zove vec momenat osude i polozaja sudije i ciste svetosti.
Ја нигде нисам поменула светлост а ја сам далеко од анђела, само је моје виђење односа другачије, очито нетипично женско.
Уз то мени мушкарац никад ни за шта и није требао, буквално сам све могла па и урадила сама. Мислим на тај аспекат егзистенције, ослонца, подршке..није се десило ни у ком смислу. Зато ваљда имам ту потребу за партнерски равноправном односу.

Ја нигде нисам поменула светлост а ја сам далеко од анђела, само је моје виђење односа другачије, очито нетипично женско.
Уз то мени мушкарац никад ни за шта и није требао, буквално сам све могла па и урадила сама. Мислим на тај аспекат егзистенције, ослонца, подршке..није се десило ни у ком смислу. Зато ваљда имам ту потребу за партнерски равноправном односу.
Al ipak on da vozi.

Па види, лепо би било за промену, мада сам сада већ сигурна да се то неће догодити.
Jbg, ja mislimd a si ti mila i draga osoba, neko sa kim moze da se komunicira iskreno i otvoreno bez da se ozestis ko neka klinka i otklepetas u tminu..neko sa kim moze da bude lepa kafa. Opet kenyas.

A skroz sam satkana od drugacije svile
Ах ти то мене мало провоцираш :D
Јасна сам по том питању, тај којег би пустила да вози, просто не постоји, мада би било лепо да јесте постојао.Сада је најбоља понуда да ходамо упоредо. Ако знаш на шта мислим. :lol:

Па како да се жестим, волим добар разговор чак и ако се не слажемо, а бацање коске је моја игра. :D
Знаш, када нисам сигурна променим ритам и када их избацим из такта открије се много тога што само наслућујем. Али онда знам са чиме имам посла.

Back