NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
Pa ... kada je donošenje nekih važnih odluka u životu ... da ... moglo bi se reći da sam veoma hrabra ... i da se ne bojim samoće, kao što me tu jedan ® isprozivao 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i on ga prati... Da li ce mu putevi opet biti isti ili razliciti... to niko ne zna... Po meni su nevezani bivsi putevi sa buducim... Doduse ima neke logike ... bolje receno straha... da ce put opet biti isti... straha da ce opet i ponovo zeleti slobodu i opet otici...ali po meni to zavisi i od osobe... sto bolja, kvalitetnija osoba... to strahovi manji.... I ipak ne treba to tako pesimisticki gledati... ko postavljac teme... i treba biti optimista...S_K_V_O:Bravo istrazivachu...
Sve u zivotu nam se neminovno desava onda kada smo za to spremni i zreli...pa i ljubav, naravno...
Ljudi ne shvataju da nije dovoljna samo zelja da budu voljeni...za pocetak bar predstava o tome sta je ljubav uopste i svest o tome sta je ono sta zaista zelimo od svog zivota...
A tih elementarnih stvari vecina ljudi nije svesna...
Petar_Pan:Svako ima svoj put... od zutih cigljicai on ga prati... Da li ce mu putevi opet biti isti ili razliciti... to niko ne zna... Po meni su nevezani bivsi putevi sa buducim... Doduse ima neke logike ... bolje receno straha... da ce put opet biti isti... straha da ce opet i ponovo zeleti slobodu i opet otici...ali po meni to zavisi i od osobe... sto bolja, kvalitetnija osoba... to strahovi manji.... I ipak ne treba to tako pesimisticki gledati... ko postavljac teme... i treba biti optimista...