- Poruka
- 20.249
Ali nije Tito spojio nespojivo, vec neko pre njega
A raspad su hteli i narodi Balkana, sto krvaviji to bolji, ne samo zapad ...
lupetaš po običaju ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RJ je u vrijeme svoje tzv. „najveće zaduženosti“ imala kreditne obveze oko 21,1 milijardu USD (oko 15 milijari EUR) na cca 25 milijuna stanovnika, što zaduženost iznosi negdje oko 850 USD po glavi stanovnika ili preciznije danas po europskoj valuti negdje oko 600 EUR-a po glavi stanovnika (vidi donju tablicu).
Kako su rasli jugoslavenski dugovi – u milijardama dolara
Godine Iznos
1972. 3,9
1975. 6,6
1978. 11,8
1981. 21,2
1984. 20,2
1987. 19,2
Izvor: Narodna banka Jugoslavije
lupetaš po običaju ....
1991 - oko 11 milijardi
(Ante Markovic)
Navedi mi jednu jedinu drzavu koja je nastala prirodnim putem, bez mesanja coveka ...
Navedi mi jednu jedinu drzavu koja je nastala prirodnim putem, bez mesanja coveka ...
Ma Crveni dosta im je i ovo.Zamisli da im iznesem koliko su bile devizne rezerve kod Ante Markovica,mislim da bi im oci poizletale.
Не мисли он на човека као човека, већ на умешаност неких страних фактора који су имали своје геополитичке циљеве и тежње.
Тито је само био изметнута личност машинерије која је хтела сфрј.
А сфрј нису хтели ни Срби, ни Хрвати ни Муслимани.
Према томе, закључак изведи сам.
kako može biti država bez čovjeka-ljudskog bića..homo sapiensa......?? od pamtiveka su "bića" imala svoje lovište i označavala ga raznoraznim načinima..recimo ..ja tebe zapišam i ti si moj....kontaš...u prirodnom svijetu granice se jasno znaju i pravila igre ..čim ih netko prekrši ..padaju glave bilo ljudske ili životinjske...u prirodi vlada sklad..i zna se šta je čije....jedino takvi kao ti sanjaju Srbiju od Tokija do Milovokija...i zato vas ja sve popišam-zapišam....
Тито је само био изметнута личност машинерије која је хтела сфрј.
А сфрј нису хтели ни Срби, ни Хрвати ни Муслимани.
Према томе, закључак изведи сам.
moram da te ispravim malo si pogriješila ...Hrvati su htijeli sfrj ali ne u onom obliku u kojem je predlagao Milošević..sjeti se tko je predlagao konfederaciju ...a tko ju je odbio...poslije konfederacije bi došlo mirno razdruživanje..ali sila boga nemolli..Miloš je imao na svojoj strani tzv.jna...medjutim to jew vec druga tema...
Пази бесислицу!
Ја напишем да је стандард био обезбеђен кредитима, а ти кажеш да то није тачно и онда постујеш извештај народне банке о задужености у милијардама.
Ето видиш да је постојала задуженост и кредити.
kako može biti država bez čovjeka-ljudskog bića..homo sapiensa......?? od pamtiveka su "bića" imala svoje lovište i označavala ga raznoraznim načinima..recimo ..ja tebe zapišam i ti si moj....kontaš...u prirodnom svijetu granice se jasno znaju i pravila igre ..čim ih netko prekrši ..padaju glave bilo ljudske ili životinjske...u prirodi vlada sklad..i zna se šta je čije....jedino takvi kao ti sanjaju Srbiju od Tokija do Milovokija...i zato vas ja sve popišam-zapišam....
Recimo da je tako, ako je bio marioneta i morao da radi sta mu gazde kazu, sta je trebao da uradi da ne bi nosio predznak "antisrbina"? Dok istovremeno jedan Karadjordjevic (koji nije bio marioneta, koji je imao uzasno velik uticaj u Evropi, bio najbogatiji covek Evrope, koji je i zapoceo celo sranje) taj predznak ne nosi?
Ja Titu zameram AP u Srbiji, i Rankovicevu smenu, to je mogao i morao da spreci, ali ne i stvaranje Jugoslavije koja je stvorena dok je on robijao u Rusiji
Svaka drzava je umjetna, ne postoiji prirodna drzava .. znas li uopste sta je to drzava? Sta je cini?
Ne mozes ti da se ispisas koliko sam se ja puta istovario u tvojoj lepoj 1991
![]()
???Rekoh ti da imas elementarno nepoznavanje ekonomije ali nisam mislio i da je hronicno.SFRJ je spadala u red srednje zaduzenih zemalja i nikako se ne moze govoriti o zivotu na kredit.
Reci da smo tada ziveli na kredit a ne dati uporednu tacku laz je i manipulacija.
isprali smo mi tvoja go*vna???

Схвати, стандард је морао да се обезбеди донекле (мада и није био нешто, моји су отишли у иностранство да би зарадили за кров над главом).
Јер морала је да се спречи она ''да се власи не досете''.
Tito je bio ILUMINAT, a ne mason, mada su povezani u svom planu novog svetskog poretka.zasto masoni onda kazu da nije njihov ?
Ne postoji drzava na svetu koja nije zaduzena osim mozda Vatikana i to nije bitna stvar.Bitno je staviti zaduzenost u odnos sa BDP i izracunati mogucnost servisiranja iste.
Ako sam te dobro razumeo i dobar standard je bio uperen protiv Srba??????
Tito je bio ILUMINAT, a ne mason, mada su povezani u svom planu novog svetskog poretka.

zar ne čitaš po bg "tako lijepa, tak čista" ... ups... zaboravih da si bosananac
sorry