Ko je Tito ?

Ko je bio Josip Broz Tito ?

• Hrvat iz Kumrovca

• Agent masona, Vatikana i zapadnih sila

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
RJ je u vrijeme svoje tzv. „najveće zaduženosti“ imala kreditne obveze oko 21,1 milijardu USD (oko 15 milijari EUR) na cca 25 milijuna stanovnika, što zaduženost iznosi negdje oko 850 USD po glavi stanovnika ili preciznije danas po europskoj valuti negdje oko 600 EUR-a po glavi stanovnika (vidi donju tablicu).

Kako su rasli jugoslavenski dugovi – u milijardama dolara

Godine Iznos

1972. 3,9

1975. 6,6

1978. 11,8

1981. 21,2

1984. 20,2

1987. 19,2

Izvor: Narodna banka Jugoslavije

1991 - oko 11 milijardi

(Ante Markovic)

Ali nije Tito spojio nespojivo, vec neko pre njega
A raspad su hteli i narodi Balkana, sto krvaviji to bolji, ne samo zapad ...

Тито је само био изметнута личност машинерије која је хтела сфрј.
А сфрј нису хтели ни Срби, ни Хрвати ни Муслимани.

Према томе, закључак изведи сам.

Navedi mi jednu jedinu drzavu koja je nastala prirodnim putem, bez mesanja coveka ...

kako može biti država bez čovjeka-ljudskog bića..homo sapiensa......?? od pamtiveka su "bića" imala svoje lovište i označavala ga raznoraznim načinima..recimo ..ja tebe zapišam i ti si moj....kontaš...u prirodnom svijetu granice se jasno znaju i pravila igre ..čim ih netko prekrši ..padaju glave bilo ljudske ili životinjske...u prirodi vlada sklad..i zna se šta je čije....jedino takvi kao ti sanjaju Srbiju od Tokija do Milovokija...i zato vas ja sve popišam-zapišam....

Ma Crveni dosta im je i ovo.Zamisli da im iznesem koliko su bile devizne rezerve kod Ante Markovica,mislim da bi im oci poizletale.

Пази бесислицу!
Ја напишем да је стандард био обезбеђен кредитима, а ти кажеш да то није тачно и онда постујеш извештај народне банке о задужености у милијардама.

Ето видиш да је постојала задуженост и кредити.

moram da te ispravim malo si pogriješila ...Hrvati su htijeli sfrj ali ne u onom obliku u kojem je predlagao Milošević..sjeti se tko je predlagao konfederaciju ...a tko ju je odbio...poslije konfederacije bi došlo mirno razdruživanje..ali sila boga nemolli..Miloš je imao na svojoj strani tzv.jna...medjutim to jew vec druga tema...

kako može biti država bez čovjeka-ljudskog bića..homo sapiensa......?? od pamtiveka su "bića" imala svoje lovište i označavala ga raznoraznim načinima..recimo ..ja tebe zapišam i ti si moj....kontaš...u prirodnom svijetu granice se jasno znaju i pravila igre ..čim ih netko prekrši ..padaju glave bilo ljudske ili životinjske...u prirodi vlada sklad..i zna se šta je čije....jedino takvi kao ti sanjaju Srbiju od Tokija do Milovokija...i zato vas ja sve popišam-zapišam....

Ај' сад и ти, не серуцкај. ;)

Србе оптужујете за велико српску хегемонију, а Туђман причао о ''кафи у Земуну за Божић''.

Беееежи бре!

Recimo da je tako, ako je bio marioneta i morao da radi sta mu gazde kazu, sta je trebao da uradi da ne bi nosio predznak "antisrbina"? Dok istovremeno jedan Karadjordjevic (koji nije bio marioneta, koji je imao uzasno velik uticaj u Evropi, bio najbogatiji covek Evrope, koji je i zapoceo celo sranje) taj predznak ne nosi?

Ja Titu zameram AP u Srbiji, i Rankovicevu smenu, to je mogao i morao da spreci, ali ne i stvaranje Jugoslavije koja je stvorena dok je on robijao u Rusiji

moram da te ispravim malo si pogriješila ...Hrvati su htijeli sfrj ali ne u onom obliku u kojem je predlagao Milošević..sjeti se tko je predlagao konfederaciju ...a tko ju je odbio...poslije konfederacije bi došlo mirno razdruživanje..ali sila boga nemolli..Miloš je imao na svojoj strani tzv.jna...medjutim to jew vec druga tema...

Милошевић је хтео конфедерацију, а Туђман је осетио ''да има ту историјску улогу да обнови хрватско краљевство''.

Пази бесислицу!
Ја напишем да је стандард био обезбеђен кредитима, а ти кажеш да то није тачно и онда постујеш извештај народне банке о задужености у милијардама.

Ето видиш да је постојала задуженост и кредити.

Rekoh ti da imas elementarno nepoznavanje ekonomije ali nisam mislio i da je hronicno.SFRJ je spadala u red srednje zaduzenih zemalja i nikako se ne moze govoriti o zivotu na kredit.
Reci da smo tada ziveli na kredit a ne dati uporednu tacku laz je i manipulacija.

Svaka drzava je umjetna, ne postoiji prirodna drzava .. znas li uopste sta je to drzava? Sta je cini?

Ne mozes ti da se ispisas koliko sam se ja puta istovario u tvojoj lepoj 1991

;)

Recimo da je tako, ako je bio marioneta i morao da radi sta mu gazde kazu, sta je trebao da uradi da ne bi nosio predznak "antisrbina"? Dok istovremeno jedan Karadjordjevic (koji nije bio marioneta, koji je imao uzasno velik uticaj u Evropi, bio najbogatiji covek Evrope, koji je i zapoceo celo sranje) taj predznak ne nosi?

Ja Titu zameram AP u Srbiji, i Rankovicevu smenu, to je mogao i morao da spreci, ali ne i stvaranje Jugoslavije koja je stvorena dok je on robijao u Rusiji

Беспотребно је расправљати о Карађорђевићима.
Он су своју глупост доказали.

Тито је само био наставак те политике коју су спроводили Карађорђевићи, то је тачно.
С тим што је краљ склоњен баш зато што он никад не би дозволио да се Србија дели. Дакле краљ се ипак у једном моменту освестио. Додуше касно, прекасно и за себе и за нас Србе. И верујем да не бисмо доживели голготу да је ипак Србија остала краљевина.

Међутим, влада у прогону је била састављена од најблаже речено потпуних дунстера. Они су веровали Черчилу.
До последњег тренутка нису веровали да ће Черчил предати Србију Брозу.

Зато сад ми плаћамо цену....цену због непромишљене политике.

Rekoh ti da imas elementarno nepoznavanje ekonomije ali nisam mislio i da je hronicno.SFRJ je spadala u red srednje zaduzenih zemalja i nikako se ne moze govoriti o zivotu na kredit.
Reci da smo tada ziveli na kredit a ne dati uporednu tacku laz je i manipulacija.

Схвати, стандард је морао да се обезбеди донекле (мада и није био нешто, моји су отишли у иностранство да би зарадили за кров над главом).

Јер морала је да се спречи она ''да се власи не досете''.

Схвати, стандард је морао да се обезбеди донекле (мада и није био нешто, моји су отишли у иностранство да би зарадили за кров над главом).

Јер морала је да се спречи она ''да се власи не досете''.

Ne postoji drzava na svetu koja nije zaduzena osim mozda Vatikana i to nije bitna stvar.Bitno je staviti zaduzenost u odnos sa BDP i izracunati mogucnost servisiranja iste.
Ako sam te dobro razumeo i dobar standard je bio uperen protiv Srba??????

Back