па тако онда можеш и Библију да посматраш - нагађањем
pa to ovi tvrde,a ja pokusavam da im kazem,ako se vodimo tom logikom,onda je sve nesigurno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па тако онда можеш и Библију да посматраш - нагађањем
mozda hoce? ali se kosmetski srbi mole putinu a ne hristu.
A što ja ponajviše, zadrti čoveče?onda smi svi mrtvi. a ti ponajvise.
dobio sam priliku da sacekam u trpljenju vecni zivot...Nije. Ovo je dar,dobio si priliku da zivis,da budes nesto. Zamisli koliko spermica je tvoj cale izbacio,koliko je potencijalne dece otislo u kanalizaciju i bas si se ti rodio. Pazi koliki si srecnik. Zivot je dar.
nisam trazio sliku nego pravu stenu..
rece hitler...Car je na zemlji.
"Blaženi jaki, jer njihovo je carstvo zemaljsko".
A što ja ponajviše, zadrti čoveče?![]()
nekima jeste potrebna...
ako takav zivot ne postoji,onda boljeda svi pomremo odmah...
Kada pogledamo stanje u nasem drustvu,vecina ljudi ocekuje spasenje i resenje svojih problema od raznih "bogova"-Evropske unije,Putina,Novaka Djokovica,okultnih vestina.......ali ne i od Hrista. Sta je razlog ovog otpadnistva?
rece hitler...
Znam, znam...ja sam je stvorio pa sam je slikao...kako da ti pošaljem stenu preko interneta?!
a sto svi da umremo?
Pa ko je ovde vernik? Ja ili ti?zato sto ti izgleda ponajvise verujes u to..
Pa ko je ovde vernik? Ja ili ti?![]()
Tebi, izgleda, ništa u životu ne uspeva, ništa ti ne polazi za rukom, nisi kadar da uradiš bilo šta i da na to budeš ponosan...sto da radimo,mucimo se,patimo,mrzimo ... samo da bismo na kraju postali prah?
sto da radimo,mucimo se,patimo,mrzimo ... samo da bismo na kraju postali prah?
koja si ti neopevana budala.ti ocigledno...i to veci od mene...
Ja se niti patim niti mucim mozda malo mrzim(sto nije lose za zdravu licnost) A dok postanem prah ima jos vremena
Tebi, izgleda, ništa u životu ne uspeva, ništa ti ne polazi za rukom, nisi kadar da uradiš bilo šta i da na to budeš ponosan...
Možda si u pravu. Bolje ti je da umreš.![]()
pa da si bog,mogao bi. bog je svemocan.
zasto bih verovao u ovaj nepravedni zivot pun patnji i zla?
koja si ti neopevana budala.![]()
Zlo je zato sto si ti to dozvolio,jer nemas kontrolu u zivotu. Ne utices dovoljno na razvoj dogadjaja.
Jesam svemoguć to si u pravu, al' čak ni sa svom tom svemogućnošću ne mogu taj kopleks kamenja da pošaljem do tebe...zadovolji se ovim sine i nesumnjaj u mene tj. BOGA...![]()