Plant
Veoma poznat
- Poruka
- 10.984
sa našim novcima popravljenimKo smo to MI koji treba da vratimo?
Ko im je uzeo, neka im i vrati - u istom stanju u kome su im uzeti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa našim novcima popravljenimKo smo to MI koji treba da vratimo?
Ko im je uzeo, neka im i vrati - u istom stanju u kome su im uzeti.
Dragi Plant, nisam na prodaju.Pogledajte prilog 1698549
Duki čime su vas zadužili ? čime su vas kupili *?
Što ih branite ?
@Duki Lu
Evo, iskrena da budem, nije mi bilo žao što su im ispustili gume (nisu ih sekli) ali bilo mi je žao kad sam videla da neki sipaju šećer u motore traktora.sa našim novcima popravljenim.
Poštujem vaše godine, ali zašto bi meni bilo dosadno ? (to očekujem da mi pojasniteDragi Plant, nisam na prodaju.
Osim toga, čitam i pišem bistrog uma.
I, suprotno tebi, nije mi dosadno.
Gkedao sam juče dugo, dugo,.. samo me jedna misao mučila:
Ko je to uradio ?,..
To studenti nisu uradili...
Od šećara u gorivu, zaribaju klipovi..
nekome je taj "Ferga" bio nada,.. da će moći da školuje decu... da odu, da se ne pate kao on.
boli me uvo,..Ја би их запалио да сам био тамо.![]()
povod je vaše lajkovanje i vaša neverica da se ovde može nešto promeniti..
Došli su sa kamionima sa platovkama i odneli,.. nisu nas ništa pitali,..
Nisu ih oni (vlasnici, seljaci) parkirali,.. ja znam da vozim svaki taj traktor, - znaju i drugi,.. Traktore je parkirao neko drugi, ,.. imam slike da su ih zalepili i oštetili još pri parkiranju,..
Obećano, ali ne zagarantovano,..
Neće on stići ni do Đurđeva dana,.. a neće ni naštampati toliko novaca.
Znam.
,.. ne bi,.. dok te pređe Srce,.. sačekaćemo
,..
eto mene...
pola bar nije bilo za rashod,.. ustvari nije ni jedan,..
ajd razmisli.
U koju se vi, ničim izazvani , umešaste vašim IRONIČNIM lajkovanjem..Ne sećam se da smo razmenjivali lične podatke, stavove, ni bilo šta mimo teme
Tvoja percepcija - tvoja stvar.
boli me uvo,..
ti si ti, ja sam ja,..
i što ćemo dalje ?
Kako se to ponašam, Plant?U koju se vi, ničim izazvani , umešaste vašim IRONIČNIM lajkovanjem..
Nemojte da bežite sa crte,.. verovatno imate svoje argumente za to,.. ???
ali ih skrivate,.. a ja sam samo pitao - Zašto ?
ne mogu da poverujem da neko, ko ima i druge izvore informisanja (sem režimskih medija) a Krstarica to svakako nije (režimska) može da se tako ponaša.
Ne mogu.
Prosvetlite me, preobratite me, molim lepo:
OK, ali kakve to ima veze sa ovom temom ?Golubovi su cudo...
Evo vidi
za početak bih molio da mi odgovorite,.. ja znam da ne znamKako se to ponašam, Plant?
Upotrebila sam reakciju 'ironija' na tvoj post što je sasvim legitimno, zar ne?
I, šta ćemo sad?![]()
od vlasnika - seljaka nisu.Ne verujem da su baš redom išli po selima i uzimali traktore na silu. Verovatno su išli kod proverenih ljudi i dogovorili se sa njima da im "pozajme". A ostali su, kao što rekoh, verovatno njihovi. To jest u vlasništvu raznih zadruga. Svakako, traktori su svesno žrtvovani.
Kako autor zna da je dotični polupao "svoj" traktor ?
Pa nije baš tako. Lojalisti su već dobili traktore ali nisu baš besplatni.Za sve koji sr brinu šta će ti poljoprivrednici čije su traktore postavili ispred ćacilenda ... nek se ne sekiraju... evo na predlog hulje ministarstvo poljprivrede raspisuje konkurs za nabavku novih traktora...
https://forbes.n1info.rs/vesti/ministarstvo-poljoprivrede-novi-podsticaji-za-nabavku-traktora/
Znači lojalisti koji su donirali svoje traktore dobiće nove...
A mi ćemo svi zajedno platiti...