Ко мрзи службе безбедности и зашто?

Онда ти презири ЦИА, БНД и МИ5/6 јер живиш на Западу и подржавај руску ГРУ и ФСБ.
Е тако треба. Немој бити роб.:mrgreen:

Prezirem svaku 😊
Pandurska gowna su pandurska gowna.

Mada, skidam kapu jednoj lokalnoj inspektorki, kad su mi ukrali bajs - pronašla ga za nedelju dana 😎

Ma kakvi, sprijateljili se, jos mi cuvala dete par puta.

Al sam je vrbovao na nasu stranu, bataljuje policiju, prelazi u procenitelje štete u osiguranju 😎
Врло чудно. Боље је да ту раде часни и поштени људи.
Да не говорим колико је то тежак посао, исцрпљујућ физички и психички и опасан приде.
Не знам како неко не може да поштује полицајце нарочито ако су доказано поштени и нормални људи.

Врло чудно. Боље је да ту раде часни и поштени људи.
Да не говорим колико је то тежак посао, исцрпљујућ физички и психички и опасан приде.
Не знам како неко не може да поштује полицајце нарочито ако су доказано поштени и нормални људи.

Ne poštujem službu.

Pojedince mogu da poštujem ako zasluže, ali sam princip službe je definisan kao represivni aparat.
A slobodan čovek ne može da voli represiju. Represiju vole samo robovi i podanici.

Pitaj ga, ko pušta ove avione što sa neba ispuštaju kemtrejlse, a provereno - nisu putnički avioni, jer ih nema u zvaničnoj evidenciji kontrola leta.
Koliko znam, kontrola neba je u nadležnosti vojske.
Pretpostavljam da Nato potrčko Mojsilović ima podatke o tome?

Покојни је одавно. То што је рекао се односило на време СФРЈ.

И тада су удбаши крали, и радили само за своју гузицу, баш као и данас.

А велика већина оних који раде у тим "службама безбедности" су само службеници.

И, на жалост, у овој држави већ дуго не раде свој посао.

Ne poštujem službu.

Pojedince mogu da poštujem ako zasluže, ali sam princip službe je definisan kao represivni aparat.
A slobodan čovek ne može da voli represiju. Represiju vole samo robovi i podanici.

А оно, као и полиција. На жалост неопходни, али није то посао за поштеног човека.

Све су то пасивни агресивци. Поданички менталитет.

АУТОРСКА ТЕМА

У времену док је владао Борис Тадић и ДС имали смо форсирање Динка Грухоњића и Ненада Чанка, приче о војвођанском питању, посебности Војводине и потреби федерализације саме Србије и Војводине као њеног дела.

Од како је на власт дошао СНС та минорна ЛСВ екипа из ДОС-а се не пита апсолутно ништа и у Српском Војводству данас ширимо патриотска осећања док можемо понекад чути како Динко Грухоњић и Ненад Чанак бесно шкргућу зубима.

Не знам да ли је то само мој лични утисак, али стварно ми некад делује да сви који мрзе српску УДБУ и промовишу вредности ДОС-а раде заправо на разградњи српског националног ткива и довођење на власт албанских или хрватских служба безбедности већ виђено и оличено у претходном ДОС-у.
САБЉА је тако била антидржавни и антисрпски пројекат када су многи српски патриоти страдали..

Посебно ме занима шта мисли заклети борац против УДБЕ мој ривал @38imak ?
Odlično pitanje kolega, jedino ste omaškom ispustili da eksplicitno pomentete čije službe su predmet pomenute usijane mržnje: svedoci smo da su grlati borci protiv “velikosrpskih službi” u najvećoj ljubavi sa hrvatskom SOA, i u ništa manjoj sa bošnjačkom OSA BiH i albanskom SHIK. I to što su grlatiji tim više ljube pomenute.

Back