Ko je polupao traktore i zašto ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ovako su ih obeležavali po selima ko je dao traktor na DECU! Svi će odgovarati za saučesništvo u vučićevim zločinima! Svi koji su bili u parku i primali mito! Svi će na robiju!

Screenshot_2025-03-15-11-58-31-256-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Neki su dobili a neki tek kupuju....
Nije dzabe ali kupis nov po ceni polovnog
OK, ali zašto bi neko lupao traktore,.. To mi ne ide u glavu.

i slušao sam danas Vučića.
On sad pripisuje sebi zasluge za miran protest... (kao samo mi u celom svetu - Evropi).
I još živopiše . nije dignut pendrek,.. itd, traktore ne pominje,.. skužio da je provaljen,.. raseljava Ćacije da se neko ne izlane,..

A studenti nominovani za Nobela - za mir,..
a studenti napustili protest kada su krenuli incidenti.

ljigavijeg stvora majka nije rodila.

To svi mi znamo osim njega.
On je mirno juče obilazio skandalozno gradilište Expo dok smo mi stajali na kiši i plakali od besa
Jedan čovek blokira celu državu
A seljaci mu daju traktore iz naivnosti…daj!
Znam da su pritisci po manjim mestima užasni i surovi
Ali u ovom trenutku saradjivati sa hegemonom da bi sačuvao svoj sitni interes je sramota
Ne znaju zatrovani umovi Vučićevom propagandom.
Malopre sam imao prepisku sa mojim šefom,pravim Slovencem koji brani Vučića,i čim vidi nešto sa druge strane odmah mi to isto šalje uz podsmevanje.

razgovor.jpg

Ne znaju zatrovani umovi Vučićevom propagandom.
Malopre sam imao prepisku sa mojim šefom,pravim Slovencem koji brani Vučića,i čim vidi nešto sa druge strane odmah mi to isto šalje uz podsmevanje.

Pogledajte prilog 1698813
Ima pravo da ga brani kad dođe da živi ovde u Srbiju, pa posle nekoliko godina uskraćivanih prava na normalan život
da vidimo da li je revidirao stavove.

Jel neko ocekivao drugacije?
Ono što mi ne znamo je da slušamo šta on priča
Sve što je rekao u vezi protesta on je i uradio.
Meni je žao što mu je od 1-15.3 dat prevelik manevarski prostor da smisli kako da upropasti ono jedino lepo što Srbija ima u ovom trenutku a to je nada u ovu našu mladost.
Unapred je najavio incidente jer je to jedina opcija da bi se oprao pred svetom i potvrdio obojenu revoluciju
najavljivao je da će je pobediti pa obzirom da je protest od milion ljudi proteko bez većih incidenata
on je inicirao i izazvao incidente
i posle se u tanjugu pravio lud i negirao umešanost.
naravno da je uništavanje traktora pripisao mirnom svetu sa protesta a ne njegovoj paravojsci koja pokazuje qurčeve narodu.
to je u stvari lična poruka precednika svom narodu
evo vam q.uratz!

ali...mi nismo umorni.

Back