mario80
Stara legenda
- Poruka
- 75.378
A ovako su ih obeležavali po selima ko je dao traktor na DECU! Svi će odgovarati za saučesništvo u vučićevim zločinima! Svi koji su bili u parku i primali mito! Svi će na robiju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odličan tekst....nadam se da ga neće brisati.....A ovako su ih obeležavali po selima ko je dao traktor na DECU! Svi će odgovarati za saučesništvo u vučićevim zločinima! Svi koji su bili u parku i primali mito! Svi će na robiju!
Pogledajte prilog 1698737
Neki su dobili a neki tek kupuju....Pa nije baš tako. Lojalisti su već dobili traktore ali nisu baš besplatni.
U vezi polupanih, čitam u opozicionoj štampi da su to većinom traktori sa polj. organizacija koje je posećivao Vučić.
A, taj oglas za podsticaje nije nov.
OK, ali zašto bi neko lupao traktore,.. To mi ne ide u glavu.Neki su dobili a neki tek kupuju....
Nije dzabe ali kupis nov po ceni polovnog
Da te koji su uništavali traktore pitaš šta znači "rektor" ili "BU", rekli bi "znaći, tebra, mojne japanski..."!Svima je jasno ko je uništio traktore, ljudi koji se drže za svog rektora BU na traktoru....
Šta znači rektor BU u tom tekstu?Da te koji su uništavali traktore pitaš šta znači "rektor" ili "BU", rekli bi "znaći, tebra, mojne japanski..."!![]()
Pada bi studente i ostale demonstrante predstavili u medijima kao huligane i nasilne...OK, ali zašto bi neko lupao traktore,.. To mi ne ide u glavu.
Ne znaju zatrovani umovi Vučićevom propagandom.To svi mi znamo osim njega.
On je mirno juče obilazio skandalozno gradilište Expo dok smo mi stajali na kiši i plakali od besa
Jedan čovek blokira celu državu
A seljaci mu daju traktore iz naivnosti…daj!
Znam da su pritisci po manjim mestima užasni i surovi
Ali u ovom trenutku saradjivati sa hegemonom da bi sačuvao svoj sitni interes je sramota
Ima pravo da ga brani kad dođe da živi ovde u Srbiju, pa posle nekoliko godina uskraćivanih prava na normalan životNe znaju zatrovani umovi Vučićevom propagandom.
Malopre sam imao prepisku sa mojim šefom,pravim Slovencem koji brani Vučića,i čim vidi nešto sa druge strane odmah mi to isto šalje uz podsmevanje.
Pogledajte prilog 1698813
Ono što mi ne znamo je da slušamo šta on pričaJel neko ocekivao drugacije?
16.3.2025 izjutra svi su se vratili na fakultete da uče.
Bolje bi bilo da ne vidi.16.3.2025 izjutra svi su se vratili na fakultete da uče.
Vidi li ovo svet????
sad više nema ni ćacilendaMoj sigurno nije. Mozda predsednik Ćacilenda i to je sve.
Gledam juce na rts, neki sastanak on i ministri, nemam pojma sta je bilo tacno. On nesto monotono naredjuje, oni cute ko p...sad više nema ni ćacilenda
on nema kome da bude precednik
osim ovih nekoliko jadnih botova sa krste
uskoro će i njima da se smuči veruj miGledam juce na rts, neki sastanak on i ministri, nemam pojma sta je bilo tacno. On nesto monotono naredjuje, oni cute ko p...