Ko je polupao traktore i zašto ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eh hapsenja su u toku i privodjenja na informativne razgovore.ovi sto su snimljeni kako unistavaju traktore ce debelo finansijski da plate.
Inace i ove sto prete na mrezama fackaju 😁
Izvor
Rt vojvodina
20250316_101327.jpg

Pitam se samo onog sa "skupom kartom" kada ce da lupe po djepu 😑
Ne sekiram se za njega ima se moze se

Eh hapsenja su u toku i privodjenja na informativne razgovore.ovi sto su snimljeni kako unistavaju traktore ce debelo finansijski da plate.
Izvor
Rt vojvodina
Pogledajte prilog 1698485
Jel ti meni nešto kao, onoo,.. :rotf: ,
Pa neće mene moji (učenici)...

Prijatelji, to su siroti ljudi, ne znaju ni za krstaricu, ni za botove. Misle na kišu, na nebo,.. da im Bog da kišu.
znaš li ti za šta nam sad treba kiša ?
Šta sad treba baciti od đubriva ? pošto je sad Ureja - koliko je to u meterima žita (pšenice).
To su nihove misli,.. njihove brige. naše,..
------------------------------
Ko će da radi zemlju za pet godina ?
KO ?

Joj patetike puste... Seljače goljo ti si prah na podu, tegli i vuci i u jarmu skapaj.... 🤮
Znaš koliko me zabole i za njih i za njihove raspale traktorčine. Mislim, "njih", kojih njih niko ne zna pošto se misteriozni poljoprivrednici koji dadoše traktore i sasvim spontano ih sve baš parkiraše na sred javne površine u sred Beograda da zaštite ćacije, bukvalno nigde ne pojaviše. Naravno da niko ne bi dao te traktore tek onako pa će ga on sad popravljati nego mu je nešto masno i debelo zagarantovano za uzvrat. Plus što su verovatno većina ovih traktora u vlasništvu raznih zadruga pa nema ko ni da se žali.

Ja sam sa sela i bavim se poljoprivredom, imam traktor koji je stariji od vatre pa ga čuvam koliko mogu jer novije nema šanse da kupim. Da sam bio u prilici, ja bih mu prvi isekao gume i sipao šećer u rezervoar. Koga zabole ko ih je rashodovao, ko god da je, svaka mu čast.

Izvor
Rt vojvodina
Pogledajte prilog 1698485
Zanimljivo mi je ovo "sa lažnog profila".. pa mogli ni da pohapse celu Krstaricu :whistling:

Joj patetike puste... Seljače goljo ti si prah na podu, tegli i vuci i u jarmu skapaj.... 🤮
Znaš koliko me zabole i za njih i za njihove raspale traktorčine. Mislim, "njih", kojih njih niko ne zna pošto se misteriozni poljoprivrednici koji dadoše traktore i sasvim spontano ih sve baš parkiraše na sred javne površine u sred Beograda da zaštite ćacije, bukvalno nigde ne pojaviše. Naravno da niko ne bi dao te traktore tek onako pa će ga on sad popravljati nego mu je nešto masno i debelo zagarantovano za uzvrat. Plus što su verovatno većina ovih traktora u vlasništvu raznih zadruga pa nema ko ni da se žali.

Ja sam sa sela i bavim se poljoprivredom, imam traktor koji je stariji od vatre pa ga čuvam koliko mogu jer novije nema šanse da kupim. Da sam bio u prilici, ja bih mu prvi isekao gume i sipao šećer u rezervoar. Koga zabole ko ih je rashodovao, ko god da je, svaka mu čast.
ajd' razmisli...
IMG_20250315_071328.jpg

Znaš koliko me zabole i za njih i za njihove raspale traktorčine. Mislim, "njih", kojih njih niko ne zna pošto se misteriozni poljoprivrednici koji dadoše traktore i sasvim spontano ih sve baš parkiraše na sred javne površine u sred Beograda da zaštite ćacije, bukvalno nigde ne pojaviše.
Došli su sa kamionima sa platovkama i odneli,.. nisu nas ništa pitali,..
Nisu ih oni (vlasnici, seljaci) parkirali,.. ja znam da vozim svaki taj traktor, - znaju i drugi,.. Traktore je parkirao neko drugi, ,.. imam slike da su ih zalepili i oštetili još pri parkiranju,..
Naravno da niko ne bi dao te traktore tek onako pa će ga on sad popravljati nego mu je nešto masno i debelo zagarantovano za uzvrat. Plus što su verovatno većina ovih traktora u vlasništvu raznih zadruga pa nema ko ni da se žali.
Obećano, ali ne zagarantovano,..
Neće on stići ni do Đurđeva dana,.. a neće ni naštampati toliko novaca.
Ja sam sa sela i bavim se poljoprivredom, imam traktor koji je stariji od vatre pa ga čuvam koliko mogu jer novije nema šanse da kupim.
Znam :) .
Da sam bio u prilici, ja bih mu prvi isekao gume i sipao šećer u rezervoar.
:D,.. ne bi,.. dok te pređe Srce,.. sačekaćemo :) ,..
:heart:
Koga zabole ko ih je rashodovao, ko god da je, svaka mu čast.
eto mene :)...
pola bar nije bilo za rashod,.. ustvari nije ni jedan,..
ajd razmisli :) .

Back