Ko je polupao traktore i zašto ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Лако ћемо за корупцију у образовању и са свим тим купљеним дипломама

Него шта ћемо са корупцијом у васпитању ? ... :kafa:

@Lagerta се подсвесно мучи са овим питањем ... одавле до вечности и назад ... :kafa:
Babe i dede studenata koji se bune su vučićeve redovne "sigurice"

Suze i kletve na mestu tuznog mimohoda pored polomljenih traktora...

Sta sam im ja jadan skrivio , dovikuje pun suza jedan vredan intelektualac koji se bavi poljoprivredom..
Kako cu ovakav jadan i unisten , lele moja majko, cuje se sa druge strane..
Neki samo tuzno pognute glave drze ruke u ocaju i povremeno pogledaju ka nebu dok gutaju knedlu..
Tezak je zivot postenih ljudi , onih koji postuju boga, vlast, Srbiju , poredak, zemlju, reke, kladionice...
Sa strane radnici raznih firmi koji su dosli da pomognu u humanitarnoj opravci traktora, ne gleda se odakle je, pomaze se iz dubine ljudske duse...
U ovom teskom trenutku , i Srbija zali , i svi su u teskim emocijama..

Zlo , neman u ljudima, koja je dovela do ove tragedije, ostavlja sve prisutne bez reci.

U nekima ponos u drugima prkos, ali svi sa optimizmom u bolje sutra i za nasu decu , bice jos traktora, vazno je da se ispostuje Evropa u novim zahtevima prema ponosnoj Srbiji...

Kad se uzme u obzir koliko smo "doktora" i menadžera koječega dobili samo za vreme vučićeve vlasti, ceniš da nema?
Apsolutno se slažem. Sada ti profesori koji su im prodavali diplome drmaju dobre pare na svojim privatnim fakultetima, gostuju po pimnku i pljuju svoje kolege koje to nisu radile, kao što vidimo, mnogo više je ovih koji su u obustavi od gostujućeg cirkusa pimka.

Back