Ko je polupao traktore i zašto ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zaista interesantno razmišljanje, tražim da institucije rade, ali blokirane....možda ste vi institucije kojima odgovara blokada jer su zaštićeni da rade svoj posao?
Logika malog Perice....
Imali su vremena da počnu da rade, radiće ponovo kad se isteraju beskičmeni poltroni iz njih.

Ako jedan RTS može da pušta muziku i reprize tokom najvećeg protesta u istoriji države, onda je taj RTS odlučio da ne radi svoj posao i tu nema više šta da se čeka.

Ako policija stoji pored kriminalca sa čekićem i pravi se da ga ne vidi, ta policija je odlučila da ne radi svoj posao.

Ako parking servis ignoriše neregistrovane traktore koji danima stoje ispred skupštine...

Itd, itd.

Imali su vremena da počnu da rade, radiće ponovo kad se isteraju beskičmeni poltroni iz njih.

Ako jedan RTS može da pušta muziku i reprize tokom najvećeg protesta u istoriji države, onda je taj RTS odlučio da ne radi svoj posao i tu nema više šta da se čeka.

Ako policija stoji pored kriminalca sa čekićem i pravi se da ga ne vidi, ta policija je odlučila da ne radi svoj posao.

Ako parking servis ignoriše neregistrovane traktore koji danima stoje ispred skupštine...

Itd, itd.
a ko će da istera vas bezkičmenjake iz institucija? Vi sami će sebe isterate ko 5. oktobra što ste uradili uz pomoć NATO bombardera?

al paz ko ste vi kojima smetaju traktori što štite decu u parku....

ovaj top je video Ponoš i tu mu je pao mrak na oči....

Na ulicama beograda 15. oktobra se šetala administracija Srbije i sasvim ste u pravu da je prevelika i korumpirana i da je treba smeniti....
jedan od vas i predstavlja srpsku intelegenciju je ugroženi ekzibicionista na traktoru koga držite kao maskotu u svojim redovima....

a ko će da istera vas bezkičmenjake iz institucija? Vi sami će sebe isterate ko 5. oktobra što ste uradili uz pomoć NATO bombardera?
Isuse Hriste, kakvo je ovo razmišljanje... kameno doba u glavi.

al paz ko ste vi kojima smetaju traktori što štite decu u parku....
Traktori štitili "decu u parku" :hahaha:

samo ću ovo da ostavim
IMG_0420.png

Gkedao sam juče dugo, dugo,.. samo me jedna misao mučila:
Ko je to uradio ?,..
Pogledajte prilog 1698427
Našu muku, stečenu znojem i krvlju,..

Pogledajte prilog 1698428
To studenti nisu uradili...

Od šećara u gorivu, zaribaju klipovi..

nekome je taj "Ferga" bio nada,.. da će moći da školuje decu... da odu, da se ne pate kao on.
Ne znam jel tačno, ali ako jeste šokirana sam da postoje kreteni koji se prime da će im biti obezbeđen povoljniji kredit za nov traktor u zamenu za taj.
Prosto mi je neverovatno da iko više može bilo šta da poveruje ovoj vlasti

ono je jeza, danas prodjoh, raskopali su skroz beton jer nisu mogli da operu onu naftu sto se izlila. na sta lici i dalje park sa onim ciganskim satorima to je sramota za grad.

deca i ljudi prolaze i svi sa gadjenjem posmatraju to ruglo i onih nekoliko vucibatina koji sad imaju zute prsluke :lol: i koji se tu kao muvaju i cerekaju umesto da uce.

ono je jeza, danas prodjoh, raskopali su skroz beton jer nisu mogli da operu onu naftu sto se izlila. na sta lici i dalje park sa onim ciganskim satorima to je sramota za grad.

deca i ljudi prolaze i svi sa gadjenjem posmatraju to ruglo i onih nekoliko vucibatina koji sad imaju zute prsluke :lol: i koji se tu kao muvaju i cerekaju umesto da uce.
Što bi se kazalo "Gotov je" :) .

Nego neš mi nije padalo na pamet dok mi jedna visoka osoba (general policije u penziji) nije otvorila 'treće oko'.

Prostor pred Skupštinom Srbije je pokriven najboljim video nadzorom što ga ima u Srbiji. Može se prepoznati po licu svaka osoba koja se tu zadesi ili prođe (čak i ako sagne glavu ! ).

Jel taj video nadzor bio uključen tu noć kada su Ćaci ordinirali na traktorima ?

Što bi se kazalo "Gotov je" :) .

Nego neš mi nije padalo na pamet dok mi jedna visoka osoba (general policije u penziji) nije otvorila 'treće oko'.

Prostor pred Skupštinom Srbije je pokriven najboljim video nadzorom što ga ima u Srbiji. Može se prepoznati po licu svaka osoba koja se tu zadesi ili prođe (čak i ako sagne glavu ! ).

Jel taj video nadzor bio uključen tu noć kada su Ćaci ordinirali na traktorima ?
gasenje svetla na platou sinhrono sa akcijom kriminalaca je identicno kao gasenje kamera kada je ubijen djindjic.

pa vi sad vidite sa kim idete u buducnost.

Back