Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 28.710
Ne bojkot već blokada institucija, svihSamo bojkot!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bojkot već blokada institucija, svihSamo bojkot!
Lavina je krenula,.. i to će ići ubrzanim tokom.Ne bojkot već blokada institucija, svih
najverovatnijenije možda
dobijaju sigurno a vi to osetiti nećete, pazi sad to![]()
Za razliku od korisnih idiota koji su zadovoljni kada decu pošalju da rade i obučavaju se da zamene roditelje....srednjevekovna filozofija roblja....sad više nema ni ćacilenda
on nema kome da bude precednik
osim ovih nekoliko jadnih botova sa krste
Zaista interesantno razmišljanje, tražim da institucije rade, ali blokirane....možda ste vi institucije kojima odgovara blokada jer su zaštićeni da rade svoj posao?Ne bojkot već blokada institucija, svih
ma to su obrisali postove od Maria kad sam mu odgovorio nevezano direktno za samu temu, pa ostao ovaj post.Ne bojkot već blokada institucija, svih
Imali su vremena da počnu da rade, radiće ponovo kad se isteraju beskičmeni poltroni iz njih.Zaista interesantno razmišljanje, tražim da institucije rade, ali blokirane....možda ste vi institucije kojima odgovara blokada jer su zaštićeni da rade svoj posao?
Logika malog Perice....
a ko će da istera vas bezkičmenjake iz institucija? Vi sami će sebe isterate ko 5. oktobra što ste uradili uz pomoć NATO bombardera?Imali su vremena da počnu da rade, radiće ponovo kad se isteraju beskičmeni poltroni iz njih.
Ako jedan RTS može da pušta muziku i reprize tokom najvećeg protesta u istoriji države, onda je taj RTS odlučio da ne radi svoj posao i tu nema više šta da se čeka.
Ako policija stoji pored kriminalca sa čekićem i pravi se da ga ne vidi, ta policija je odlučila da ne radi svoj posao.
Ako parking servis ignoriše neregistrovane traktore koji danima stoje ispred skupštine...
Itd, itd.
Isuse Hriste, kakvo je ovo razmišljanje... kameno doba u glavi.a ko će da istera vas bezkičmenjake iz institucija? Vi sami će sebe isterate ko 5. oktobra što ste uradili uz pomoć NATO bombardera?
Traktori štitili "decu u parku"al paz ko ste vi kojima smetaju traktori što štite decu u parku....
Ne znam jel tačno, ali ako jeste šokirana sam da postoje kreteni koji se prime da će im biti obezbeđen povoljniji kredit za nov traktor u zamenu za taj.Gkedao sam juče dugo, dugo,.. samo me jedna misao mučila:
Ko je to uradio ?,..
To studenti nisu uradili...
Od šećara u gorivu, zaribaju klipovi..
nekome je taj "Ferga" bio nada,.. da će moći da školuje decu... da odu, da se ne pate kao on.
Ko će da ih osudi,tereti?Biće osuđeni na duge zatvorske kazne zbog primanja mita. Teretiće ih i za ekološko zagađenje zemlje i okoline, moraće svu imovinu da rasprodaju!
Što bi se kazalo "Gotov je"ono je jeza, danas prodjoh, raskopali su skroz beton jer nisu mogli da operu onu naftu sto se izlila. na sta lici i dalje park sa onim ciganskim satorima to je sramota za grad.
deca i ljudi prolaze i svi sa gadjenjem posmatraju to ruglo i onih nekoliko vucibatina koji sad imaju zute prslukei koji se tu kao muvaju i cerekaju umesto da uce.
gasenje svetla na platou sinhrono sa akcijom kriminalaca je identicno kao gasenje kamera kada je ubijen djindjic.Što bi se kazalo "Gotov je".
Nego neš mi nije padalo na pamet dok mi jedna visoka osoba (general policije u penziji) nije otvorila 'treće oko'.
Prostor pred Skupštinom Srbije je pokriven najboljim video nadzorom što ga ima u Srbiji. Može se prepoznati po licu svaka osoba koja se tu zadesi ili prođe (čak i ako sagne glavu ! ).
Jel taj video nadzor bio uključen tu noć kada su Ćaci ordinirali na traktorima ?
Sud čim proradi tj kada usranom motkom razjurimo lopove i ubice sa vlasti.Ko će da ih osudi,tereti?
Ima korupcije u prosveti ?Ja sam skeptik kada se ono što je jedini spas, svodi na sudstvo.
Pravda je ovde izumrla.
Da ne pričam tek o prosvetarima....
2 najveća predstavnika korupcije da budu spasitelji....
Nema šanse
Kad se uzme u obzir koliko smo "doktora" i menadžera koječega dobili samo za vreme vučićeve vlasti, ceniš da nema?Ima korupcije u prosveti ?