Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 3.844
Zanimljivo mi je ovo "sa lažnog profila".. pa mogli ni da pohapse celu Krstaricu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo mi je ovo "sa lažnog profila".. pa mogli ni da pohapse celu Krstaricu![]()
Krv za krv, zub za zub, - Seljačka buna - kmetovi i gospoda ( Šenoa).odgovor je teroristi
Bude li se otkrilo ko je polupao i čiji su,..
Dolazimo svi u Beograd, u Surčin, u Jajince, na Beli dvor,.. u Skupštinu ćemo traktore da uteramo,..
pa neka me hapse,.. bolje odma'.
nije zato,..Svaki drugi traktor u raspadajućem stanju. Dovukli one koji su bili za otpad. Zato nemaju registracije
Da, teroristi koji su nažalost na vlasti, isti oni koji su upotrebili zvučni top na mirnim protestima.odgovor je teroristi
Ko bi ih osigurao ?Traktori su osigurani.
Onesposobljeni su kada je neki organ shvatio da su opasnost po kordone i da mogu biti upotrebljeni od strane demonstranata
nisu nos promolili, juče ceo dan,Toliko ste mentalno podeljeni da imamo scenario Ćaci su orkestrirali napad na sebe i Ćaci su dobili batine jer su prvi gađali flašama među dvadeset frakcija protestanata
Nego jel ti veruješ da su šatro ubačeni elementi kamenovali sisice koje su napale narod?nisu nos promolili, juče ceo dan,
o čemu ti pričaš ?
oni su bili glavni do juče i biće od danas,..![]()
Ko to vi (što imate taj scenario) ?Toliko ste mentalno podeljeni da imamo scenario Ćaci su orkestrirali napad na sebe i Ćaci su dobili batine jer su prvi gađali flašama među dvadeset frakcija protestanata
'ajde lepo,.. pa da ti odgovorim..Nego jel ti veruješ da su šatro ubačeni elementi kamenovali sisice koje su napale narod?
Što pišeš ko pijandura'ajde lepo,.. pa da ti odgovorim..
kakve "sisice",.. ostavi te efekte,.. lepo napiši o čemu si hteo.
ne znamŠto pišeš ko pijandura
Nemoj da porediš "Woriors"e sa Cacija iz cacilenda
Upravo. Huligani i rulja iz ćacilenda koje je doveo tvoj gazda.Huligani i rulja eto ko
Traktori služe da se njima ore.Prvi traktor - nov- smo kupili 1969.g ,.. ferguson IMT-533 ,.. naša fabrika - motori po licenci Perkinsona,.
pa kasnije Rakovicu, 60,.. pa 65,.. pa 120,.. pa Belorusa - sa sajma,.
Znam šta je Traktor za seljaka,..
mnogo su nam doneli,.. (i zdravlja nas koštali),..
------------
seljaci rade za svoju decu.. a deca hoće da Vučić i njegovi sateliti odu...
I da slični ne dođu!
Nisu to sve znali oni čiji su traktori.Traktori služe da se njima ore.
U ovom slučaju su upotrebljeni za napad ili odbranu od nekoga i nečega.
Time su traktori postali legitimna meta zaraćenih strana.
Imaj u vidu činjenicu da su građani prijaljivali da traktori ne treba da budu na tom mestu, kao što ni cigle ne treba tu da budu.
Kad se tome doda upotreba zvučnog topa ili nekog slučnog uređaja za ugrožavanje ljudstva, treba da bude jasno da je predsednik u ratu sa civilima.
Ko smo to MI koji treba da vratimo?Nisu to sve znali oni čiji su traktori.
Njima traktori služe da oru, i trebaju im.
vratite im !!!