Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma treniram odbojku.. :D

p.s. zvercina zar je to toliko tesko da napr ne moze da se nauci za 2-3 treninga...??
ispade da ako ne zna to slabo igra kosarku,,,

Dobro si pitanje i postavio, svidja mi se kako razmisljas... ali da sad ja pitam tebe nesto... zamisli kad neko, ne moze da nauci nesto sto je tako lako, kako bi ti rekao... razumes li sta pokusavam reci...

Nije teshko, nego kada se to radi trener prije svega forsira nabolje igrache, dok ovi slabiji ostaju zapostavljeni i bez znanja da urade akcije...
Nije to nishta teshko, samo ga treba malo vishe razmisljanja i vjezbanja na treningu... :lol:

Kako meni treba trener, ako si ti taj koji ne znash akcije:???
Ne prosudjuj kakav mi je trener na osnovu pricha kojih si chuo, a i meni je dobro ovako kako mi je... ;)

brale ja sam trenirao kod iva 3 ipo god tako da znam kolki je lopov i ja znam akcije ali mi ne trebaju jer se ne bavim kosarkom vise (ne treniram).a ti ako oces da vidish kolko znam nacemo se na basket nedje da ti pokazem

aha..kucam eksere...protiv tebe basketa kad god zelis.pozz

Uf sto smo samouvereni, a ja te samo pitao koja sto SVE kucanja kako kazes radis sa odrazom od 70cm, jel mozes vetrenjacu, through legs, sa penala??? Pojasni, malo..

Zdravorazumski covek kada procita da kucas sve zivo sa odrazom od 70cm moze jedino da pomisli da kucas sa nekim ekserima, ili u neko, drvo, mozda neka vrata, pa onda misli amplituda zamajca je 70cm:):):)

p.s
Zvercina, jel smo se dogovorili za ono kad dodjem u BG, mora da pitam i maxija, nesto ga nema na forumu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back