Doc Elevator
Zainteresovan član
- Poruka
- 219
ajde difovci ostavite te akcije i taktike blitzkrieg i ostala sranja, nego bolje osmislite zadnje dve nedelje air canade koje nam wax nije dao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma treniram odbojku..![]()
p.s. zvercina zar je to toliko tesko da napr ne moze da se nauci za 2-3 treninga...??
ispade da ako ne zna to slabo igra kosarku,,,
hoces mi poslati taj program vjezbi....visok sam 198 i kucam kak hocu..imam odraz nekih 70-80cm..nisam nikad mjerio...volio bi probati taj program..
fare_faris@hotmail.com
Nije teshko, nego kada se to radi trener prije svega forsira nabolje igrache, dok ovi slabiji ostaju zapostavljeni i bez znanja da urade akcije...
Nije to nishta teshko, samo ga treba malo vishe razmisljanja i vjezbanja na treningu...
Kako meni treba trener, ako si ti taj koji ne znash akcije:???
Ne prosudjuj kakav mi je trener na osnovu pricha kojih si chuo, a i meni je dobro ovako kako mi je...![]()
pa otprilike..odkud znas da ti je odraz 70-80cm ako nisi merio???
BTW ko je bio u cetvrtak na Vracaru mogao je da vidi Maxi-dunk show
ej jesi ti dobio aa3..ja nisamI menina ko8eb24@yahoo.com
pa posl`o sam vam postom ljudi jer nemam kompjuter pa moram sta cju,,, zao mi je sto sam staromodan al jbg...![]()
hoces mi poslati taj program vjezbi....visok sam 198 i kucam kak hocu..imam odraz nekih 70-80cm..nisam nikad mjerio...volio bi probati taj program..
fare_faris@hotmail.com
aha..kucam eksere...protiv tebe basketa kad god zelis.pozz