Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuu pa ja ti ne bi dao uopste da igras... pa ti moras znati kretanje svih igraca!!! Nema tu znam poziciju broj 3, a ovo ostalo ne znam... Po toj nekoj logici, ti onda uopste nemas alternativu, dakle kad primis loptu znas kome da dodas i to je to... a nemas pojma da mozda broj 1 u tom trenutku ima navodno nebitno demarkiranje koje se moze iskoristiti, i tebe to ne zanima, jer ti znas da trebas da dodas loptu poziciji npr. 4.... Auu ja kad sam trenirao, a i kad sam radio kao trener u klubu, pa to je bilo nezamislivo i nedopustivo...

Ok, ja sam ti samo napomenuo... da kod mene ne da ne bi igrao, nego ne bi ni klupu video dok ne naucis kretanje svih igraca! A sad, sto ti ides linijom manjeg otpora, pa kao mene napadas, to je tvoja stvar i odlika slabih igraca, koji za sve sto se zbiva okrivljuju druge... Procitaj jos par puta moj prethodni post, i valjda ces skontati sta mislim, a osim toga odlicno znam sta je pregled igre, tako da nema potrebe da me ucis.
I na kraju da ne duzim, i da te ne mucim, posto te mrzi da razmisljas, nauci kretanje na svim pozicijama i nemoj da se brukas!

"cujes ovog penala" ...hm sta da ti kazem.... kako si zapoceo karijeru tako ces je i zavrsiti, neprimetno po kosarkaskom znanju, a u isticanju po psovkama i vredjanju drugih.
Zaista se izvinjavam sto sam se usudio da ti uputim kritiku, i i evo kazem ti da to vise necu raditi, i molim druge da te ne koriguju niti da te kritikuju, posto ipak si ti sveznalica...
Elem, u pravu si, i ne bi trebalo da znas kretanje igraca na drugim pozicijama (mozda je to ipak i suvise za tvoj intelektualni kapacitet)...

Jao,Zvercina...Sasvim je normalno da igrac zna kretnje samo za svoju poziciju,jedino naravno ako ne igras pasing game,trougao i ostale proste "akcije"...

Pa ti pretpostavljam igras neku pionirsku ligu, eventualno ako si nesto stariji onda igras ili u slabijem klubu, ili pak igras jako slabu ligu... Jel gresim? Eto mogao bi nam otkriti svoje godine, klub za koji igras, minutazu... i koja je to liga?

p.s. zvercina zar je to toliko tesko da napr ne moze da se nauci za 2-3 treninga...??
ispade da ako ne zna to slabo igra kosarku,,,
Nije teshko, nego kada se to radi trener prije svega forsira nabolje igrache, dok ovi slabiji ostaju zapostavljeni i bez znanja da urade akcije...
Nije to nishta teshko, samo ga treba malo vishe razmisljanja i vjezbanja na treningu... :lol:
-Air Stefan- ti ga slushaj msm treba ti trener s obzirom da trenirash u stars a onome nije vazno ocete li vi znati sto nego samo pare oce
Kako meni treba trener, ako si ti taj koji ne znash akcije:???
Ne prosudjuj kakav mi je trener na osnovu pricha kojih si chuo, a i meni je dobro ovako kako mi je... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back