ne ja to je prvenstvo juniora a ja sam kadet kao i ti,a i da je nashe ne bi ga igrao puno sigurno jer sam se ispisao na pocetak ljeta,pa sam poceo o5 prije neki dan,a momo nece da pushta da igraju one koji ne treniraju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da vredjash Zvercinu... Mislim ipak on zna vishe od svih nas... Ja bih ga poslushao da se to odnosi na mene... potrudi se da nauchish da radish akcije...aooo
cuesh ovog penala a da je to tako,zasto onda pozicije sluze ???????
Jao,Zvercina...Sasvim je normalno da igrac zna kretnje samo za svoju poziciju,jedino naravno ako ne igras pasing game,trougao i ostale proste "akcije"...
ma treniram odbojku..ilija ne lupetaj a piken rol ;-)
Nije teshko, nego kada se to radi trener prije svega forsira nabolje igrache, dok ovi slabiji ostaju zapostavljeni i bez znanja da urade akcije...p.s. zvercina zar je to toliko tesko da napr ne moze da se nauci za 2-3 treninga...??
ispade da ako ne zna to slabo igra kosarku,,,
Kako meni treba trener, ako si ti taj koji ne znash akcije:???-Air Stefan- ti ga slushaj msm treba ti trener s obzirom da trenirash u stars a onome nije vazno ocete li vi znati sto nego samo pare oce