KK Partizan

Да могло је и боље, мада како овај човићев циркус сматрам само губљењем времена и ништа више, и да Партизан у тој спрдачини не треба ни да учествује, исто мислим и на фмп лигу, онда ми није нешто ни тешко пало.И даље мислим да смо боља екипа од њих чак и овако хендикепирана кад се игра поштено.
FB_IMG_1739620213186.jpg

Само пумпај.

I da, panteri prave neverovatnu kolicinu koraka, pre svega Jago i Kalinic, a onda i Mekintajer. Rukometasi. Neverovatno mi je kako mnogi kako dodju u taj klub poprimaju sve njegove karakteristike, otkud kosarkasu padne na pamet da pravi trokorak? :mrgreen:

Ahah, Tinu-Ninu je MVP kupa, majko mila. Mucenik kad se lomilo nije umeo ni zicer da stavi u kos.

Sami smo izabrali da igramo Čovićev svinjac od kupa gde on određuje pravila, sudije, žreb, gde jedan tim ima 2 dana odmora pred finale a mi ni jedan i onda kmečimo..
Mislio sam da je Željko pametniji..
Ako je Ostoja tražio da se igra Kup treba Željko to da kaže a ne da jde gvna o suđenju..
Ne znam šta je očekivao? Poštenje?
Aj što smo popušili u Ciganskom svinjcu i dali im za pravo da slave nego smo izmorili igrače bezveze pred mnogo važnije utakmice..

Zelimir bas i nije komentarisao sudjenje, samo u jednoj recenici je nagovestio. Sudjenje nije bilo katastrofa, samo su ih gurnuli malo koliko im je trebalo. Nisu smeli da sviraju dve nesportske koje nisu bile brutalne nesportske, ali obzirom na lagan kriterijum morale su biti. Dozvoljavali su panterima u finisu sitnice poput koraka, a u produzetku su dozvolili Kalenariju da urnise umornog Karlika potpuno van kriterijuma. Lik je na izmaku karijere i ne moze da igra kako je igrao, pa sad pravi korake, guzi se pod kosem, krpi naokolo i igra na reputaciju, odvratno za gledati.

Ono sto mi se jedino ne svidja kod Zoca, najvise je pricao o tome kako njega vredjaju ali jbg, svi treneri tog kalibra su ultra-sujetni. Pride je Zelimir kalibar za sebe. :mrgreen:

Sto se mene tice, podrzavam bilo kakvu odluku o igranju ili neigranju covicevih takmicenja. Sa jedne strane, to su domaca takmicenja koji su uzurpirali vucici preko covica, i treba ih odrzati. Sa druge strane, ako se odlucimo na bojkot i za to imamo razloga. Da bih ja doneo preciznu odluku da li igrati ili ne, morao bih da budem dublje u "materiji", pa mi se ovako cini da je najpostenije da podrzim stagod odluce oni koji su u tome. Samo moja tacka gledista...

Фрањевци, честитам на доброј утакмици.
И не, немојте тужибабати јер постаћете онај клуб за који се издајете оног тренутка када престанете да вређате на једнако приземан начин. Био сам присиљен на овакав упис јер вам се на форуму (топик није ваша прћија) толерише ово вређање.
П.С. Прошле године 8:2 (ако се не варам) ове до сада 3:1 у свим такмичењима и ни једном није Звезда заслужено победила већ су за то заслужне судије, срећа, помрачење сунца и ко зна, можда и влашка магија. Јадно али предвидиво.

Фрањевци, честитам на доброј утакмици.
И не, немојте тужибабати јер постаћете онај клуб за који се издајете оног тренутка када престанете да вређате на једнако приземан начин. Био сам присиљен на овакав упис јер вам се на форуму (топик није ваша прћија) толерише ово вређање.
П.С. Прошле године 8:2 (ако се не варам) ове до сада 3:1 у свим такмичењима и ни једном није Звезда заслужено победила већ су за то заслужне судије, срећа, помрачење сунца и ко зна, можда и влашка магија. Јадно али предвидиво.
.
Да, да...

Нарочито је импресивна победа прошле године 20:0.

Чега се паметан стиди...

.

Lik koji bi sa Dejom Radonjicem sada cepao Evrokup da mu nije bilo Zelimira, prema sudijama koje su im dozvolile u finisu da prave nesportske kao obican faul, i da drmusaju bez faulova. Posle se neko od njih osvrnuo na to da se potcenjuje Kup i omalovazava njihov "rad" - prvi koji omalovazava Kup je njihov predsednik, a njih same treba omalovazavati na svakom koraku. Nadam se da ce to uraditi i nasi igraci kad bude bilo najpotrebnije. :mafijas:

Jadnici koji su se uhvatili i jadnog Kupa vesne covic kao naprednjaci fotelja. Isti mentalitet.

Lik koji bi sa Dejom Radonjicem sada cepao Evrokup da mu nije bilo Zelimira, prema sudijama koje su im dozvolile u finisu da prave nesportske kao obican faul, i da drmusaju bez faulova. Posle se neko od njih osvrnuo na to da se potcenjuje Kup i omalovazava njihov "rad" - prvi koji omalovazava Kup je njihov predsednik, a njih same treba omalovazavati na svakom koraku. Nadam se da ce to uraditi i nasi igraci kad bude bilo najpotrebnije. :mafijas:
odvratan igrač
zamrzeo sam ga od onog :
Kosovo nije Srbija nego Albanija

u Zvezdi jedina dva ispravna čoveka su Dobrić i Davidovac mada i njih treba dobro proučiti.. nisu mi sigurni čim igraju za najsmrdljiviji klub koji postoji

Бедна лаж да је Карлик погођен упаљачем може проћи само код испраних мозгова (или што би Дубиоза рекла “ мозака”).
Мани те се тровања, јер постављање лажи јесте тровање.

Није неспортска.......
Pogledajte prilog 1686129
Три такве ситуације на мечу.
Слика даје погрешан утисак, што се из снимка да видети. Наставите и даље да ширите лажи.

Што се тиче оних 20:0 и срамоте, ми никад нисмо бежали са црте, то је ваш манир и зато је наша победа чиста.

vratimo se Partizanu
ako je nešto dobro u onom svinjcu od Kupa osim što smo pokazali lojalistima da smo bez pola tima, bez 5 izuzetno bitnih igrača, bolji od njih, to je povratak Marinkovića
šta je sa Nilikinom ima li neko informaciju?

Kad vidis kakav je Vrhovni Panter, onda se ne treba cuditi sto su Kalenari i Petrusev onakvi, jos su i dobri.

Ne bih da mracim, ali mislim da nam lekarski tim zasluzuje kritiku. Marinkovic je dugo pauzirao jer je igrao sa nezalecenom povredom ahilove tetive i pogorsao. Pokusevski je imao povredu ramena, igrao, i sad je kriticno. Nadam se da ce se relativno brzo vratiti.

.
Ма наравно...

ZVEZDA NEĆE DA IGRA DERBI ZBOG SRĐANA JOVANOVIĆA! Bura u srpskom fudbalu DVA dana pred meč!

Crveno-beli odlučili da ne izađu na teren ukoliko Srđan Jovanović bude delio pravdu.

Objavljeno 25.09.2023. 12:41h → 12:50h

.
И?
Јесу ли изашли или бојкотовали?
Постави табелу у том тренутку како би био комплетан увид.
Узгред до првог дербија разлика је била 12 бодова ако сам добро израчунао а до другог и више. Претпостављам да су га због синдрома “Чокот” желели бојкотовати.

Poslednja izmena:
Uskoro nastavljamo sa redovnim aktivnostima, utakmica koje definitivno moramo da se pribojavamo jer nam nesto ne ide na domacem parketu, dok Baskonija ima svoje adute. No, verujem da cemo se lepo pripremiti i odraditi to.

Basketnews objavljuje budzete, cisto malo da vidimo gde smo po ulaganjima u igrace i strucni stab:
https://sportklub.n1info.rs/kosarka...na-zvezda-budzet-evroliga-2024-25-sport-klub/

Pre smo trosili najvise na Pantera, Ledeja, solidno za Nanelija i jos ponekog. Sada smo dobro izbalansirali tim, mada mozda nismo uboli bas svakog igraca. Zelimir je rekao da je Marinkovic kao kapiten najplaceniji, jer je tako najpostenije. Pretpostavljam da dobija mozda 20-30% vise nego sto bi dobio bilo gde drugde u EL, ali to je posteno da tako cuvamo domaceg igraca i nase "dete" koji nam znaci.

Od ostalih vesti, Bonga se povredio igrajuci za Nemacku, ali citam da ce biti OK. Lundberg se jos gnjavi sa Danskom. Pokusevski ocito nece igrati sto je lose, ali na Kupu Vesne smo dobili Marinkovica natrag i to je bilo bas dobro. Bilo bi lepo da se vrati i Nilikina.

Само што 70 % буџета Партизана није из државних спонзорстава за разлику од пудлициних.
Што се тиче ове паузе нашим играчима дуге паузе изгледа не пријају, млад смо и полетан тим, боље да играју само да се не повреде.

Nama deo budzeta ide na dugove koje je pudlica obrisao jos pre 11 godina, zato mogu da dozvole sebi da imaju vise igraca. No, nadam se da Ostoja nije nesto iznaprednisao i da smo zaista isplatili porez i onda smo super.

U principu, ne verujem politicarima a kamoli naprednjacima, ali posto je ocito da je i Zelimirov cilj da se uvedemo u klub stabilnih i licenciranih Evroligasa (a ne evropska titula kako mi navijaci pevamo), to povlaci za sobom i ciscenje dugova i sto vece samofinansiranje. A posto Zelimiru verujem skroz, onda verujem i u tu pricu. :mrgreen:

Back