KK Partizan

Bice problem vratiti ih u ekipu, toliko su dugo odsutni...

Dobar video u vezi sa derbijem, kako su se panteri pripremili da nas "pokvare" i realno u proteklih ne znam koliko jedini nas sveli na mizeran broj asistencija i poena i svega sto krasi nasu igru. Naravno, videcete i gomilu faulova i flopova kojima su to radili, ali poraz moze biti manje bitan od pouke:

Necemo gledati ostale rezultate dok imamo svoje utakmice i sanse. Nikakva iznenadjenja nisu da panteri i Bajern dobijaju Asvel i Albu, na to se racunalo. Jedino je Zalgiris mogao dobiti kuci glupi Milano, ali losi su u poslednje vreme, a ako tako nastave, moci cemo i mi da profitiramo od toga.

Prvo teska utakmica protiv Monaka, nikako docekati. To bi bila najvrednija pobeda u gostima i nadam se da necemo igrati skrndzus utakmicu kao prosle sezone gde uopste nismo bili ni u dometu.

Evo od ostalih utakmica, mogao bi Virtus veceras da nadoknadi propusteno protiv nas, ali ni to me nece mnogo zanimati ako izgubimo.

Dobro poluvreme, odlicna energija, ovome sam se nadao. Imamo dva, tri problema, lako nas resavaju da ostaju sami pod kosem i nas def. skok, ali smo ih sveli na prihvatljivih 40p za poluvreme. Sudije nam ubile momentum pet minuta pri kraja onim sramotnim odlukama, ebo ih Majk Dzejms i njegovih 5,000 najnebitnijih poena u istoriji EL.

Ozbiljne lopovcine i dalje, odrzavaju Monako u igri, mi smo dobri i u trecoj, jedino smo sami brzopleto propustili nekoliko puta da odemo na dvocifrenu prednost. Treba se paziti poslednje cetvrtine, tu cesto popustamo.

Bravo momci, perfektna zavrsnica. Jeste, osecali smo da mozemo jer nam idu dobro ova gostovanja i jer je Monako pokazao slabosti, to se i ostvarilo. Oni su se raspali, jedino se tu Migel Anhel Perez dobro oznojio.

Sad sa uzivanjem mozemo da ispratimo ostale utakmice.

Komšije - komšijski

Thanks Thank You GIF by BLKBOK

Ko ebe kupove i lige porodice covic, o tome se u pristojnom drustvu ne bi smelo ni pricati. :mrgreen: Kup je jos sada i zvanicno u covicevom vlasnistvu, mogu misliti kako ce njegov KSS to da "organizuje".

Imamo jos 4 utakmice kod kuce (Baskonija, Efes, Alba, Madrid) koje bi po matematici trebale da nas vode u plej-in (18 pobeda). Imamo jos 4 gostovanja, sva vrlo teska sto zbog kvaliteta protivnika (Olimpijakos, Barselona), sto zbog jakog domaceg parketa inace osrednjih, ali solidnih ekipa (Bajern, Zalgiris). Tu je jasno da ce nam najbolje sanse biti redom Kaunas, Minhen i Barselona. Ali treba napasti i u Pireju, naravno, recimo prosle sezone uopste nismo bili daleko od pobede.

No, sad ide pauza, nadam se da nam nece naskoditi jer ove nedelje delujemo kao ekipa koja moze sve. Bilo bi idealno da se u pauzi vrate i uigraju Marinkovic i Nilikina.

Znaci, budjavi Virtus nije mogao da pobedi Pariz, bar je Olimpijakos iscupao pobedu da nas ne pretekne Barselona. No, jos uvek nije mnogo bitno.

Od direktnih rivala, bilo bi bitno da nam neko otrese Pariz i Milano, Real i Efes cemo moci mi sami. Panteri su nam pobegli sa lopate, mada ako zaista imaju laksi raspored, tesko bismo ostali ispred njih i da smo pobedili, a Bajern cemo imati prilike da sretnemo jos jednom.

Najvise me od svh preostalih meceva brinu gostovanje u Kaunasu i domacinstvo Realu. Vruc teren, dobra ekipa, ali pustice nas vec Trinki i Smajli, Realu cemo vec nekako servirati osvetu za 2023. Sto se tice Pireja i Barselone realno je da se posibamo i izvucemo bar jednu pobedu.

Честитам вам на победи у гостима, сјајна недеља за српску клупску кошарку. Што се тиче нас навијача Звезде овај сусрет је био вин - вин.

Odlična igra i važna pobeda pod dirigentskom palicom doktora igre pod obručima gospodina Željka Obradovića!
Sudije 40 minuta navlače za Monako, pljačkaju nas svakih 2, 3 minuta i opet pobeda. Bukvalno smo bili bolji za 40 poena a dobili 17..
Svaki igrač je imao svoj doprinos u ovoj velikoj pobedi ali bih izdvojio Brendona Dejvisa..
Eto nas na tabeli u top 8, dolazi nam Baskonija pa da se učvrstimo na toj poziciji a možemo i korak više ako se poklope neki rezultati. Ko što rekoh cilj je pozicija 7 a možda napadnemo i top 6..
Sa svima imamo pozitivan međusobni i to će biti itekako bitno u ovom krkljancu od tabele..
Ostaju nam još Bajern i Barsa na strani od direktnih konkurenata i Real kući... sa ovakvom igrom ne piše im se dobro..
Sledi ovaj svinjac od Kupa u Nišu gde Čović bira sudije tako da me to sra nje apsolutno ne zanima.. burazer mi nudio kartu džabe iza naše klupe, koja košta 15 000 din, al reko sam mu da ne idem.. ne znam koj krac i igramo to uopšte..
Da završim sa pozitivom
Bravo Partizane, samo da nastavimo ovako i biće to odlično!

Je l izašo sastav za Kup Nebojše Čovića u Nišu?
nešto se mislim: sudije su nas baš krale u Monaku pa smo ipak dobili tako da sve je moguće pa i čudo.
Koga bi od stranaca uzeli?
Možda Karlik, Ife, Braun, Dejvis?
Poku, Nakić, Lakić, Kopriva

Poslednja izmena od moderatora:

Back