KK Partizan

Je l izašo sastav za Kup Nebojše Čovića u Nišu?
nešto se mislim: sudije su nas baš krale u Monaku pa smo ipak dobili tako da sve je moguće pa i čudo.
Koga bi od stranaca uzeli?
Možda Karlik, Ife, Braun, Dejvis?
Poku, Nakić, Lakić, Kopriva
А да мало не претерујеш?

Poslednja izmena od moderatora:
Je l izašo sastav za Kup Nebojše Čovića u Nišu?
nešto se mislim: sudije su nas baš krale u Monaku pa smo ipak dobili tako da sve je moguće pa i čudo.
Koga bi od stranaca uzeli?
Možda Karlik, Ife, Braun, Dejvis?
Poku, Nakić, Lakić, Kopriva
Враћа нам се Маринковић изгледа.
Краду нас у Евролиги али су ипак ови овдашњи скотови непревазиђени.

Партизанов тим за циркуски куп.
FB_IMG_1739265870348.jpg

Требало је одморити још понеке играче, рецимо уместо Карлика Ифе да игра, или одморити и Брауна.

Партизан је одредио тим за КРК.
FB_IMG_1739265870348.jpg

Партизан има деветорицу странаца а у такмичењима КСС могу играти само четворица, морали су се одрећи петорице. За овај КРК је пријавио четворицу странаца (Карлик Џонс, Тајрик Џонс, Вашингтон и Браун). Како су остали само са деветорицом сениора укључујући и рековалесцента Вању Маринковића, тиму су прикључена и петорица јуниора. Рековалесцент Митар Бошњаковић, Алекса Димитријевић је повучен из Металца (гдје узгред не показује очекивани напредак, могуће је тревбало пажљивије одабрати тим КЛС гдје ће се развијати), Ђорђе Шекуларац, Урош Даниловић и Стеван Исаиловић. Овај Шекуларац је занимљив јуниор, могуће поред изузетно перспективног Срзентића и највећи српски потенцијал у том излазном годишту, надам се да ће добити нешто минута у утакмицама КРК.

Gledao sam Efempe sinoć..igraju jbnu antikošarku..
Onaj Rajt lik iz Budućnosti izmislio košarku za sva tri njihova pleja..
mogli bi da ih iznenadimo

sastav ok za finale al tamo će nam trebati čudo

inače Evroliga ili neki sajt koji prati Evroligu izbacio neku projekciju ko ima najlakši a ko najteži raspored do kraja
Verovali ili ne mi imamo treći najlakši raspored a Efempe treći najteži raspored

potpuno sam saglasan sa ovim.. kući sve da odvalimo ( Baskoniju, Efes, Albu, Real ) a u gostima dve pobede od 4 ( Olimpijakos, Barsa, Bajern, Žalgiris ), mada msm da možemo i 3 od 4..

6 od 8 i top 6 je sasvim izvestan
5 pobeda i bićemo sedmi ili osmi
4 deveti ili deseti

inače daje nam se 35 % šansi da ćemo u top 6 a 85 % u top 10

Poslednja izmena:
Партизанов тим за циркуски куп.
Pogledajte prilog 1683691
Требало је одморити још понеке играче, рецимо уместо Карлика Ифе да игра, или одморити и Брауна.

Tim koji moze osvojiti KRK, naravno bice sve preduzeto da se to ne ostvari. Samo da ne bude povreda, cekaju nas mnogo bitnije stvari.

Putovah ove nedelje, ali vratio sam se za finale kupa vesne covic, sad polako hvatam sta se desava, prema ocekivanjima - sad je ovo totalno cokijevo takmicenje. Jbt, oni su razvalili Spartak samo da bi dva FMP-a igrali laganu utakmicu polufinala, kakvi bednici. Rasturanje srpske kosarke, i onda mi pricamo o domacim i mladim igracima, bla-bla, ili cemo posle ovakvih utakmica i takmicenja pricati kako Sfero razvaljuje Zelimira, itd.

Kao sto je Zoc rekao, samo neka igraci daju sve od sebe, nista vise ne mozemo ocekivati, a onda se okrecemo bitnijim stvarima.

Jedini kosarkaski kup na svetu i takmicenje u kome ce jedan tim odigrati 3 meca u 3 dana i finale se ne igra u nedelju. Sve se crta da limenke uzmu trofej, a opet noge kleckaju i nisu 100% uvererni u to.

Једина држава у универзуму где председник кошаркашког савеза држи конференцију пред финалну утакмицу у име једног клуба нападајући онај други клуб и његове навијаче!
480520543_1073840658122638_6655300612481950298_n.jpg

Zasad normalna utakmica, ne pojacavam ton ali deluje sve OK i na tribinama. Kriterijum ujednacen, gubimo samo zato sto nam je pao tempo i ta sekvenca Tajrika Dzonsa gde masi zicere i gubi loptu jer predvodi kontru, a u odbrani ne zagradjuje tinu-ninu. Verovatno smo propatili zbog manjeg fonda upotrebljivih igraca, zato moramo igrati perfektno. Poslednji minut katastrofalni Vasington, takodje.

Bojim se da ce sudije ispratiti pantere kako oni budu podizali frkicu, nema razloga da se to ne desi, ali nadam se da cu se pozitivno iznenaditi. Ako izgubimo, nek' izgubimo normalno.

Dobra treca, ali nas je Vosington malo sprecio da vodimo jos jednom slabom sekvencom. Zoc se kockao da on bude iks-faktor, zasad nas kanali. Lundberg je bio sigurnija opcija. Panteri pokusavaju da nas odrade na sastav i svezinu, ali zasad im ne ide, no nemam utisak ni da je utakmica u nasem ritmu.

Ono je bila cista nesportska Kenana, covek nije video lopte nego sekiricu, a isto tako su propustili Petrusevu zbog produzenog kontakta. Normalna utakmica do samog kraja, ali sudije su tu kao osigurac da spasu pantere. Steta, pobedili ili izgubili, nadao sam se da ce taj bedni klub zadrzati trunku dostojanstva i zadovoljiti se samo time sto su namestili sebi kostur i termine, i odraditi posao dok mi imamo 4 igraca manje, ali nisu oni sposobni za to.

U produzetku realno nismo mogli, malo sudije dupli kriterijum za faul i to je to. Steta. Karlik je bio preumoran da pogodi oba, pride tek treba da vidimo za sta nije bilo usporenog snimka, da li opet laseri, da li gadjanje. Ciganska posla, bednici.

Ako zanemarimo sve to, nas je ubila utakmica Vasingtona, tj. kockanje da cemo preko njega materijalizovati fizicku prednost na Kenanu, Teodosicu, Jagu, Nedovicu. Inace sasvim dobra utakmica obzirom da smo igrali bez 3 igraca + jednog duze povredjenog. Dobar timski duh, trebalo je i ovo izvuci, crtalo se da ce da nas odrade u poslednjoj cetvrtini ali jadnici ni za to nisu sposobni bez gurke.

Ocajan i Braun u produzetku, ali obzirom na umor ne mogu da ga krivim.

Uglavnom, ekipa je posteno odradila posao uprkos kupu vesni covic i nema im se sta zameriti, a ti Zelimire samo przi sad na konferenciji.

I da, uzasna njegova kocka i sa Pokuom u produzetku, ali jbg, koliko puta je tako pogodio, sad nije.

Back