- Poruka
- 41.452
Rekoh ja, biće dobrih mečeva.Nije lose ovo na Sajmu, tu se igrala kosarka na njenim samim pocecima na ovim prostorima.Nisu losi ni ovosezonski dresovi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekoh ja, biće dobrih mečeva.Nije lose ovo na Sajmu, tu se igrala kosarka na njenim samim pocecima na ovim prostorima.Nisu losi ni ovosezonski dresovi.
Pričali smo o tome u prvoj utakmici ..kao da su nas čuli sa kritikama pa se malo uozbiljiliOdgledao drugo pol
Šta reći nego da odlično izgleda..

Najverovatnije SK ali oni još nisu izbacili program za vikend ... biće (valjda) sutraNe izgleda da ce Pariz biti faktor u EL, jedino sto imaju uigran tim koji su nadogradili, ali ako im trener bude bio dobar i nastave da budu ovako borbeni onda bi mogli biti dobri. To je EK sastav malo pojacan dobrim, ali ne zvucnim EL igracima, i to je to.
Naravno, u pripremnim utakmicama je rezultat u drugom planu, ali dobro je da smo imali s kime da se posibamo i malo jace odigramo, ono su nam bili slabi protivnici dosad. Zato sad idu bas jake provere.
Meni je ovaj tim potpuno ono dalek, sve je resetovano i promenjeno, kao da gledam ne znam sta... Nema toliko veze sa strancima, isto bi mi bilo da su sve domaci igraci koji nikad nisu igrali kod nas. Ja se uzdam u ono Zelimirovo zapazanje da su to igraci koji hoce da treniraju i koji imaju "glad" - na taj nacin, brzo ce nam se uvuci pod kozu.
Ima li informacije da li ce i ko prenositi turnir u Atini, u petak i subotu? SK, Arena?
sace covic spremi saopstenjeDobiti Pao-a pred 35 000 dusa u srcu Atine je vise nego lepa stvar. Dobro izgledamo i rastemo iz dana u dan. Jedva cekam da krene EL.
kako idu vase pripreme ?Oglasio se Partizan – bez petorice "na noge" Panati!
Košarkaši Partizana otputovali su u Atinu gde se održava turnir "Pavlos Janakopulos".