- Poruka
- 30.745
Не знам али режимски мученици са аренесевер преносе сигурно.Prenosi li b92 opet ABA-ligu?
https://www.facebook.com/share/v/UxmJ7sGZ3fjTJEvL/?mibextid=qi2Omg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам али режимски мученици са аренесевер преносе сигурно.Prenosi li b92 opet ABA-ligu?
Преко интернета нађи стрим и гледаш, лако нађеш неки где нема смарача од коментатора.To znam, pitam se hocu li moci da gledam bez placanja arenaseveru. Vidim sad da nisu na b92 prenosili pantere juce, a nas nema u programu za sredu.
igrači Partizana treba da bojkotuju reprezentaciju pa nek igraju Davidovac, Lazić i TeoПредседник два клуба, тј. једног клуба који игра са две екипе у истим такмичењима, а сада председник и Кошаркашког савеза Србије!
Pogledajte prilog 1615517
Живели.
Ako su numerisana, nema sta da izduvas. Ja idem isto bez sezonske, ako mi neko kaze da sam na njegovom mestu, sklonicu se naravno, idem jos gore ili iza kosa. Mozda nece ni biti krcato, videcemo.ulaz besplatan
mi sa sezonskom koju smo platili 250 eura možemo da ga izduvamo za naše mesto večeras
ma ne idem većeras jbg al samo ukazujem na potencijalne problemeAko su numerisana, nema sta da izduvas. Ja idem isto bez sezonske, ako mi neko kaze da sam na njegovom mestu, sklonicu se naravno, idem jos gore ili iza kosa. Mozda nece ni biti krcato, videcemo.
Ovo nema ni u africiНови председник и нови генерални секретар Кошаркашког савеза Србије!
Pogledajte prilog 1615239
Поштење им из очију вири.
Ne kaki...Ovo nema ni u africi
Dva kluba ima, sad i predsednik saveza srbije.
Svaki igrač partizana koji bude igrao za srbiju dok je ovaj na celu je idiot
Zamislite samo sudijsku organizaciju sad...
Ovo je popisavanje po partizanu...
vas coviceve botove i sledbenike covica nicega nije sramota pa ni cinjenice da sada savezom rukovodi vas vlasnik i vlasnik fmp limenki.Ne kaki...
Kapetane, samo ti prati košarku pošto od fudbala nema ništasvaki kosarkas partizana bivsi sadasnji koji dobije poziv za reprezentaciju dok je ovaj lopov predsednik saveza to treba da odbije bey ikakvog razmisljanja.
pa nek mu igraju fmp limenke 1 i fmp limenke 2
samo tako ce se oterati ovo zlo sa cela srpske kosarke.

nije te sramota da komentarises ?Kapetane, samo ti prati košarku pošto od fudbala nema ništa
A što se tiče košarke, ja samo ne vidim koga će da zove kad vam je većina tima stranci.