KK Partizan

To znam, pitam se hocu li moci da gledam bez placanja arenaseveru. Vidim sad da nisu na b92 prenosili pantere juce, a nas nema u programu za sredu.
Преко интернета нађи стрим и гледаш, лако нађеш неки где нема смарача од коментатора.

Poslednja izmena od moderatora:

Kaboklo konačno progovorio, evo zašto je napustio Partizan: "Izvinite..."

Bruno Kaboklo, bivši košarkaš Partizana, izazvao je buru prošle godine kada nije prisustvovao finalu srpskog prvenstva, odlučivši da otputuje u SAD.

Sada, kao član Hapoela iz Tel Aviva, u ekskluzivnom intervjuu za izraelske medije, Kaboklo je objasnio kako je došlo do nesporazuma sa Partizanom u ključnom trenutku sezone.

"Potpisao sam ugovor sa Partizanom na godinu dana i završili smo naše učešće u različitim turnirima. Odjednom se pojavio turnir za koji nismo znali. U Srbiji timovi koji igraju u ABA ligi i Evroligi ponekad odmah igraju finale. To je bilo pomalo čudno u poslednje četiri godine. U Partizanu su rekli da treba da čekamo jer možda će se održati taj finalni turnir, jer to nije bio slučaj u protekle četiri godine. Kada su rekli da ćemo učestvovati, igrao sam polufinale i pobedili smo", izjavio je Kaboklo.

Objašnjavajući kako je došlo do problema, Kaboklo je istakao da je uveren bio da ima dozvolu kluba za odlazak u SAD.

"Razgovarao sam sa svojim agentom, i u jednom trenutku mi je rekao da je u kontaktu sa klubom i da imam odobrenje od Partizana da otputujem u SAD. Mislio sam da klub zna za to i da je sve u redu. Imao sam 'zeleno svetlo'. Otišao sam u SAD, a onda me je GM pozvao i rekao da ne mogu da idem, ali tada sam već bio tamo i nisam mogao da se vratim. Došlo je do nesporazuma, sa moje strane sve je delovalo u redu i jednostavno nisam mogao da se vratim. Razgovori između kluba i mog agenta su se nastavili, ali na kraju nisam igrao", objasnio je košarkaš.

Nakon što je potez izazvao negativne reakcije, Kaboklo je javno uputio izvinjenje navijačima i klubu:

"Iskreno, nisam želeo da ovako završi. Mislio sam da imam odobrenje. Da je bilo do mene, ostao bih i završio zadatke sa ekipom, ali stvari se dešavaju u životu i nemamo kontrolu nad njima. Bilo to moja greška ili ne, dogodilo se i mogu samo da objasnim svoju stranu priče. Želim da iskoristim ovu priliku i izvinim se javno, pa se izvinjavam Partizanu i navijačima. Obožavao sam vreme provedeno tamo, predivni ljudi, predivna zemlja, bilo mi je prelepo i zaista mi je žao zbog načina na koji se sve završilo", zaključio je Kaboklo.

.........................

Jel vredi što je otišao ili je ovo veliki propust ?

Нови председник и нови генерални секретар Кошаркашког савеза Србије!
Screenshot 2024-09-24 at 15-38-48 Facebook.png

Поштење им из очију вири.

Председник два клуба, тј. једног клуба који игра са две екипе у истим такмичењима, а сада председник и Кошаркашког савеза Србије!
460956031_929559335865604_2547106374028438832_n.jpg

Живели.

Председник два клуба, тј. једног клуба који игра са две екипе у истим такмичењима, а сада председник и Кошаркашког савеза Србије!
Pogledajte prilog 1615517
Живели.
igrači Partizana treba da bojkotuju reprezentaciju pa nek igraju Davidovac, Lazić i Teo

Ako su numerisana, nema sta da izduvas. Ja idem isto bez sezonske, ako mi neko kaze da sam na njegovom mestu, sklonicu se naravno, idem jos gore ili iza kosa. Mozda nece ni biti krcato, videcemo.
ma ne idem većeras jbg al samo ukazujem na potencijalne probleme
imam mnogo veći problem
kupovao sam sezonsku u drugom krugu..
10.09. u 13.09. h preko sajta, numerišem mesto, ukucam podatke sa kartice, stigne mi kod iz banke da ukucam.. ukucam kod iz banke i na ekranu bude ona slika hmmmm ( u fazonu nešto nije uredu ) .. vratim se par koraka unazad i vidim da i sajt Partizana ne radi
burazer šalje poruku da im je pao sajt , da zato nisam mogo da završim proces i da sačekam
posle pola sata proradi sajt..ponovim sve i sve bude ok.. stigne mi sezonska u wallet na tel a na mail račun da sam platio
sutradan odem u banku da dignem pare i skontam da su mi dva puta skinuli po 26 000 dinara
odem u banku oni zovu centralu..kao to je na čekanju i verovatno nije prošla ta prva uplata.. da neće da je rasknjiže..
posle 3 dana knjiže obe uplate i ja i zvanično ostajem bez para
onaj mail fanceetickets ne funkcioniše.. ne možeš da im pošalješ mail.. nemaju telefon
šaljem mailove na kk partizan, na marketing kk partizan..svakog dana.. ima tel kk partizan pozvoni i izbaci me..nikad se niko ne javi
burazer nađe neki mail preko APR neki lični mail nekog direktora koji valjda radi za fanceeticket.. jedini mi odgovori u fazonu dajte nam vremena pa ćemo da vidimo da rešimo, al eto to već traje 15 dana.
kako stvari stoje jedino da ih tužim ili da se obratim onima iz zaštite potrošača al kontam da tamo sedi neki nepismeni sns sendvičar i da će lagano da me odjbe

Нови председник и нови генерални секретар Кошаркашког савеза Србије!
Pogledajte prilog 1615239
Поштење им из очију вири.
Ovo nema ni u africi

Dva kluba ima, sad i predsednik saveza srbije.

Svaki igrač partizana koji bude igrao za srbiju dok je ovaj na celu je idiot

Zamislite samo sudijsku organizaciju sad...

Ovo je popisavanje po partizanu...

svaki kosarkas partizana bivsi sadasnji koji dobije poziv za reprezentaciju dok je ovaj lopov predsednik saveza to treba da odbije bey ikakvog razmisljanja.

pa nek mu igraju fmp limenke 1 i fmp limenke 2

samo tako ce se oterati ovo zlo sa cela srpske kosarke.

svaki kosarkas partizana bivsi sadasnji koji dobije poziv za reprezentaciju dok je ovaj lopov predsednik saveza to treba da odbije bey ikakvog razmisljanja.

pa nek mu igraju fmp limenke 1 i fmp limenke 2

samo tako ce se oterati ovo zlo sa cela srpske kosarke.
Kapetane, samo ti prati košarku pošto od fudbala nema ništa :hahaha1:

A što se tiče košarke, ja samo ne vidim koga će da zove kad vam je većina tima stranci.

Kapetane, samo ti prati košarku pošto od fudbala nema ništa :hahaha1:

A što se tiče košarke, ja samo ne vidim koga će da zove kad vam je većina tima stranci.
nije te sramota da komentarises ?

vlasnik dva kluba u jednoj ligi to nema ni u africi. aj malo je to nego sad i pored toga i predsednik KOSARKASKOG SAVEZA i tebe nije sramota da to koemntarise podrugivjauci se ?
pa time samo pokayujes da imas obraza kolko ga ima i na ......

svaki pratizanovac kako rekoh bivsi igrac koji igra preko ili trenutni treba da bojkotuje dok je ovo zlo na celu saveza.

da se ne podsecamo svih ''POSTENIH DELA'' u finalima aba lige pa i ona cuvena sa kk buducnost...
da se ne pdosecamo postenja zbog kojeg ga je i evro liga sankcionisala prosle godine zabranom regsitrovanja igraca na tri meseca...

uglavnom dva kluba ima u ligi i plus predsednik kosarkaskog saveza. afrika nam nije ravna po ovim fekalijama koje se kod nas desavaju...

Back