KK Partizan

Ne izgleda da ce Pariz biti faktor u EL, jedino sto imaju uigran tim koji su nadogradili, ali ako im trener bude bio dobar i nastave da budu ovako borbeni onda bi mogli biti dobri. To je EK sastav malo pojacan dobrim, ali ne zvucnim EL igracima, i to je to.

Naravno, u pripremnim utakmicama je rezultat u drugom planu, ali dobro je da smo imali s kime da se posibamo i malo jace odigramo, ono su nam bili slabi protivnici dosad. Zato sad idu bas jake provere.

Meni je ovaj tim potpuno ono dalek, sve je resetovano i promenjeno, kao da gledam ne znam sta... Nema toliko veze sa strancima, isto bi mi bilo da su sve domaci igraci koji nikad nisu igrali kod nas. Ja se uzdam u ono Zelimirovo zapazanje da su to igraci koji hoce da treniraju i koji imaju "glad" - na taj nacin, brzo ce nam se uvuci pod kozu.

Ima li informacije da li ce i ko prenositi turnir u Atini, u petak i subotu? SK, Arena?

Ne izgleda da ce Pariz biti faktor u EL, jedino sto imaju uigran tim koji su nadogradili, ali ako im trener bude bio dobar i nastave da budu ovako borbeni onda bi mogli biti dobri. To je EK sastav malo pojacan dobrim, ali ne zvucnim EL igracima, i to je to.

Naravno, u pripremnim utakmicama je rezultat u drugom planu, ali dobro je da smo imali s kime da se posibamo i malo jace odigramo, ono su nam bili slabi protivnici dosad. Zato sad idu bas jake provere.

Meni je ovaj tim potpuno ono dalek, sve je resetovano i promenjeno, kao da gledam ne znam sta... Nema toliko veze sa strancima, isto bi mi bilo da su sve domaci igraci koji nikad nisu igrali kod nas. Ja se uzdam u ono Zelimirovo zapazanje da su to igraci koji hoce da treniraju i koji imaju "glad" - na taj nacin, brzo ce nam se uvuci pod kozu.

Ima li informacije da li ce i ko prenositi turnir u Atini, u petak i subotu? SK, Arena?
Najverovatnije SK ali oni još nisu izbacili program za vikend ... biće (valjda) sutra

Madar je napravio veliki zajeb, eto kako Miško može da upropasti karijeru...

"Madar žali što je napustio Partizan"

Poznati izraelski košarkaški trener Pini Geršon misli da Jam Madar žali što je otišao iz Partizana.
"Ne znam koje je opcije imao, ali danas, po mom mišljenju, žali što je napustio Partizan. Fener je imao sve zvezde i bio je preveliki za njega, nisu računali na njega. To mogu i da razumem, imali su velike ambicije. Ali, ako ne igraš u Bajernu, ne znam koliko će to trajati", podvukao je Geršon.

460842959_18457849600027813_4622162551952992365_n.jpg

PAO bas i nije prisutan. Rutiniramo ih na poluvremenu bez da nas ide sut za 3p, promasili pola bacanja, promasili masu kontri i polaganja. Naravno, sve je to OK za pripremni period kad se jos zestoko trenira, rezultat nije realan. Lepo je videti tu atletiku i dobro trcanje.

Dobra stvar za samopouzdanje. Mi kao nov tim treba da se ukopcamo sto pre i igramo na vise obrtaja, a PAO boli dupe oni mogu lagano u sezonu.

Naravno da nista nije bilo sjajno, ali lepo je videti da se igra odbrana i da imamo igrace koji poklapaju sve. Nije bilo ne znam kakve igre u napadu, trcale su se i promasivale kontre, ali imamo i dosta individualnog kvaliteta. Vidim da cemo dosta i spustati loptu sa visokog posta, nesto sto nismo gledali dosad.

Oglasio se Partizan – bez petorice "na noge" Panati!

Košarkaši Partizana otputovali su u Atinu gde se održava turnir "Pavlos Janakopulos".
kako idu vase pripreme ?
jel alkos teo ima kondicije ?
nosite li mu kiseonik ?

a krivousti koga niko u evropi vise nije hteo jel onanise pred kamerama ?
jel nedovic ide da gleda dyejov film po sesti put ?

vesna idalje besna ?

aj svrati pa nas izvesti

to je to..pripremni period završen..prekosutra Borac u punoj Areni.. raduje što imamo samo jednog povređenog igrača , dakle krećemo 90 % kompletni..
ekipa izgleda uigrano, kao da su na okupu već nekoliko meseci.. pogledajte samo FMP koji u timu ima 4 nova igrača a igraju ko da su se juče sakupili prvi put
ovaj njihov poraz nam je legao ko kec na deset. imamo lagan raspored u prvom delu prvenstva.. osim gostovanja kod njih ostalo bi sve trebalo da dobijemo.. oni idu u Podgoricu za mesec dana
što se Evrolige tiče ta prva utakmica u Baskoniji je baš bitna.. bilo bi jako loše da se krene sa 0:2..

Poslednja izmena:

Back