KK Partizan

Očekujem suspenzije Lesora, Pantera, Deka i Ljulja na po jednu i suspenziju Jabuselea na tri utakmice, plus jedan meč bez publike Realu.

To bi bilo pravedno, ali ovo je Evroliga, tako da nisam siguran.

Mi treba da vidimo kako da smirimo Lesora do kraja sezone jer nije uračunljiv, a njegovo odsustvo u sledećoj će nam biti najveći hendikep. Panteru bi za primer oduzeo kapitensku traku, ali sumnjam da će klub tako postupiti.

E da, čini mi se da će Dante igrati sledeću ;)

Poslednja izmena:
Mislim da preterujes, nisu Panter niti Lesor uradili nista strasno, narocito Lesor. U opstom metezu gde su se svi gurali, Lesor je obgrlio i gurnuo Musu cak ni ne pokusavajuci da udje u sukob s njim, a Musa je samo pao kao pokosen kao sto to radi iz utakmice u utakmicu. Panter nije inicirao fizicki kontakt, pokazivao je Ljulju misice, a ovaj mu se uneo, pa je doleteo prvi Dek, ja mislim, i onda je sve izbilo, tu je od nasih bio Egzum prvi. Posle je Panter nekome napravio kragnu i mahao rucicama i tako pljesnuo Musu, ali to je vec bilo u povlacenju i defanzivno.

Nazalost, mislim da samo Panter moze da dobije nesto od nasih, ako budu delili suspenzije. Mozemo gledati na taj nacin, da bi kapiten i igraci za primer trebali da iskuliraju sve i kao nista se nije desilo... Ali kada dobijes pesnicu u stomak, nijedno normalno musko ne moze iskulirati, a Panter cak nije ni inicirao fizicki kontakt. Samo zene poput recimo Muse se u tom slucaju bacaju na pod. :mrgreen: Drugi nacin gledanja na stvari je da je i pozeljno "pokazati misice" kao i on, ili odreagovati nekako. Sta god da bude, i ovo jaca tim i sprema ga za ono sto sledi, samo da posledice ne budu previse zestoke...

Treba napomenuti i da nasi igraci imaju ovoliko uspeha i zbog svoje zelje i fokusa, prosto se vidi koliko oni emocija ulazu u sve ovo sto rade. Bore se zestoko i dobijaju "sportske" batine. I onda ti dodje smecar poput Ljulja i zavali ti pesnicu u stomak, sto je u NBA "flagrant foul". Jbg.

Ja mislim da, bas zato sto je ovo Evroliga, da nece mnogo kenjati naokolo i praviti scene. Najpodlozniji kaznama su Ljulj, Dek i Panter, po meni, sto znaci ili novcana kazna, ili jedan mec suspenzije, a Jabusele je u bozjim rukama sada. Covek je mozda povredio protivnickog igraca i potencijalno mu zavrsio sezonu (mada verujem da nije tako radikalno).

Ovaj meč, sa velikom pažnjom, pratili su kako navijači, tako i ljubitelji košarke i igrači širom sveta, a mnogi su komentarisali dešavanja i tuču na kraju drugog meča. Tako, bosanskohercegovački reprezentativac Jusuf Nurkić je prvo napisao:

- Nesrećna situacija, kra. Nadam se da Dante Eksum nije povređen!

Potom, Nurkić je prokomentarisao objavu Erika Mekkaluma koji je napisao: "Znam da, kada budu u Srbiji za treću i četvrtu utakmicu, igračima Real Madrida je bolje da ostanu u hotelu".

Na ovo NBA košarkaš je odgovorio:

- Smešan si brate. Ali, ne, Partizan ima klasu od navijača. Ipak, loša je situacija i nadam se da niko nije ozbiljnije povređen - napisao je Nurkić.

Nurkic kaze da su grobari klasa

Lesor dečko debil teški. Skoro je bio kažnjen neigranjem u ABA ligi zbog istog sranja i sada opet dozvoljava sebi ovo i stavlja celu ekipu i rezultat u rizik.
Što je najgore on se među poslednjima i uključio u okršaj. Prvo je stajao sa strane i gledao. Dakle imao je vremena dobro da razmisli šta će da čini.
Svaka mu čast na borbenosti i umeću, ali inteligencija mu je najslabija strana.

dakle zestoki udarac u grudi i pleksus antera, od ljulja

namerno

potom krece dek da pesnici egzuma

1682671495668.png

kako su se sjatili na egzuma

argentinac pokazao prljavi karakter i duh argentinacq (ne zaboravite da dvojicu ocekujemo u aba finalu)

dakle gospodo da rezumiramo kako krece tuca i ko je posluzio kao fitilj, a ko su potom glavni akteri u realu?

spanci su prljavi u sportu to svi znamo , rame uz rame njima su argentinci

ljlj krvnicki udara namerno pantera u grudi, pleksus...

potom DEK argentinac pesnici egzuma!

A UZ DEKA PRVI DOTRCALI GLE CUDA HRVAT I BOSNJAK?

milina....

Lesor dečko debil teški. Skoro je bio kažnjen neigranjem u ABA ligi zbog istog sranja i sada opet dozvoljava sebi ovo i stavlja celu ekipu i rezultat u rizik.
Što je najgore on se među poslednjima i uključio u okršaj. Prvo je stajao sa strane i gledao. Dakle imao je vremena dobro da razmisli šta će da čini.
prvo i prvo,
dobro pgoledaj situaciju!!!

1682671559640-png.1332986

dakle ? vidimo sta gospodine licemerni?
vidimo da Dek pesnici egzuma! dok jabusele krece da ga hvata. Tu je imusa koji onemogucava pantera da spreci gabrijela deka.

ajde jesi slep pa ti nije jasno??

gabrijel dek pesnici egzuma potom ga preuzima jabusele... a musa i hezonja pripomazu deku onemogucujuci pantera da rastavi gabrijela deka od egzuma...

e trebo je lesor da sve to istolerise do kraja i pusti lepo da EGZUMU POLOME I POSLEDNJU KOSKU!

LICEMERU BOLJE DA CUTIS

SAM SI REKO DA JE PRVO CUTAO I GLEDAO? pa jeste nije hteo da reaguje odma...ali posot je gabrijel dek pesnicio egzuma a potom ga uzeo i jabusele da ga baca o pod?

pa sta je trebao da ih pusti sve da se izredjaju nad egzumom?????

sram te bilo!

fmp debilčino..još jedno ovakvo glupo pitanje i ideš na ignor..il si glup il se praviš glup
zvezda ne postoji.. fmp je promenio ime u zvezda..navijaš za fmp koji je promenio ime
Ko vas dere svih ovih godina? To je samo pravno gledište, nikad FMP ne može da proguta Zvezdu. A i FMP postoji, eno ga igra u ABA ligi.

Pa upravo si sve rekao, covek je stajao sa strane. I sta je trebalo, da stoji i gleda dok Ljulj, Dek, Musa napadaju Pantera, a Jabusele kao kecer baca Egzuma? I sta je to Lesor tako strasno uradio osim sto se Musa bacio kao pokosen na njegovo guranje?

Mislim, OK mi je stav da su igraci trebali mozda biti pametniji, ali ovo sinoc se moglo izbeci samo da je Panter otrcao na nasu klupu posto ga je Ljulj mucki udario, a svi ostali ostali mirno da stoje sa rukama uvis. A to nije bas normalna reakcija. Cinjenica je da je odredjeni broj kosarkasa Reala bio tesko isfrustriran i zeljan obracuna sa sudijama i nama, i da su napravili to sto su napravili. Nadam se da ce disciplinska komisija EL to prepoznati i zastititi svoje takmicenje.

Ukoliko nas ostete kaznama, to znaci da svako ko ima duzi roster moze da izazove tucu i okoristi se.

prvo i prvo,
dobro pgoledaj situaciju!!!

1682671559640-png.1332986

dakle ? vidimo sta gospodine licemerni?
vidimo da Dek pesnici egzuma! dok jabusele krece da ga hvata. Tu je imusa koji onemogucava pantera da spreci gabrijela deka.

ajde jesi slep pa ti nije jasno??

gabrijel dek pesnici egzuma potom ga preuzima jabusele... a musa i hezonja pripomazu deku onemogucujuci pantera da rastavi gabrijela deka od egzuma...

e trebo je lesor da sve to istolerise do kraja i pusti lepo da EGZUMU POLOME I POSLEDNJU KOSKU!

LICEMERU BOLJE DA CUTIS

SAM SI REKO DA JE PRVO CUTAO I GLEDAO? pa jeste nije hteo da reaguje odma...ali posot je gabrijel dek pesnicio egzuma a potom ga uzeo i jabusele da ga baca o pod?

pa sta je trebao da ih pusti sve da se izredjaju nad egzumom?????

sram te bilo!
Ja govorim o debilizmu Lesora, a ti govoriš ne znam ni ja o čemu. Panterava reakcija je koliko toliko opravdana, jer je on prva žrtva sukoba. Međutim Lesor se bez potrebe zaleteo u gužvu i oborio Musu dole i sada će opet fasovati suspenziju i ostaviti Partizan dodatno osakaćenim pred revanše sa Realom, a možda i za F4.
Ovo više odgovara Realu jer imaju dužu klupu od Partizana. Panter, Egzum i Lesor su tri glavna Partizanova igrača i postoji ozbljna šansa da Partizan ostane bez njih za naredne mečeve.

Pa upravo si sve rekao, covek je stajao sa strane. I sta je trebalo, da stoji i gleda dok Ljulj, Dek, Musa napadaju Pantera, a Jabusele kao kecer baca Egzuma? I sta je to Lesor tako strasno uradio osim sto se Musa bacio kao pokosen na njegovo guranje?

Mislim, OK mi je stav da su igraci trebali mozda biti pametniji, ali ovo sinoc se moglo izbeci samo da je Panter otrcao na nasu klupu posto ga je Ljulj mucki udario, a svi ostali ostali mirno da stoje sa rukama uvis. A to nije bas normalna reakcija. Cinjenica je da je odredjeni broj kosarkasa Reala bio tesko isfrustriran i zeljan obracuna sa sudijama i nama, i da su napravili to sto su napravili. Nadam se da ce disciplinska komisija EL to prepoznati i zastititi svoje takmicenje.

Ukoliko nas ostete kaznama, to znaci da svako ko ima duzi roster moze da izazove tucu i okoristi se.
Lesor nije uskočio u masu da bi razdvajao ljude, nego da bi i on doprineo haosu i glavni je Partizanov kandidat sa suspenziju.

Ja govorim o debilizmu Lesora, a ti govoriš ne znam ni ja o čemu. Panterava reakcija je koliko toliko opravdana, jer je on prva žrtva sukoba. Međutim Lesor se bez potrebe zaleteo u gužvu i oborio Musu dole i sada će opet fasovati suspenziju i ostaviti Partizan dodatno osakaćenim pred revanše sa Realom, a možda i za F4.
Ovo više odgovara Realu jer imaju dužu klupu od Partizana. Panter, Egzum i Lesor su tri glavna Partizanova igrača i postoji ozbljna šansa da Partizan ostane bez njih za naredne mečeve.
ne brini ti ništa
ima partizan dovoljno igrača, a ima i košarkaškog genija, obradovića
i real će biti osakaćen

Back