KK Partizan

Pa ko vas dere svih ovih godina?
1 Куп европских шампиона
3 Купа Радивоја Кораћа
21 Национално првенство
16 Национални куп
6 Јадранска лига
1 Суперкуп Јадранске лиге
1 Трипла круна

KOLKO PUTA SMO IGRALI FAJNAL FOR DO SADA?

a vi kako ste?

mi imamo ZELJKA OBRADOVICA a vi radonju

mi imamo DIVCA DJORDJEVICA PASPALJA DANILOVICA REBRACU , prvaci sveta evrope olimpijski sampioni

a vi sasu obradovica radovica i lazica?

opet smo mi NA VRHU opet smo mi ti koji su dva puta uzastopno u prve dve utakmice dobili REAL U SRED MADRIDA, sto nikada niko nije ucinio realu u madridu u plej ofu !

MI INSTITUCIJA!

Poslednja izmena:
1 Куп европских шампиона
3 Купа Радивоја Кораћа
21 Национално првенство
16 Национални куп
6 Јадранска лига
1 Суперкуп Јадранске лиге
1 Трипла круна

KOLKO PUTA SMO IGRALI FAJNAL FOR DO SADA?

a vi kako ste?

mi imamo ZELJKA OBRADOVICA a vi radonju

mi imamo DIVCA DJORDJEVICA PASPALJA DANILOVICA REBRACU , prvaci sveta evrope olimpijski sampioni

a vi sasu obradovica radovica i lazica?

opet smo mi NA VRHU opet smo mi ti koji su dva puta uzastopno u prve dve utakmice, sto nikada niko nije ucinio realu u madridu u plej ofu !

MI INSTITUCIJA!
Poslednjih godina vas redovno deremo, redovna ste Zvezdina mušterija. I ove godine ćemo osvojiti ABA ligu, a vi ćete opet tražiti specijalnu pozivnicu. Da nije neko iz države naredio da vam tutnu lovu i dalje bi igrali u hladnoj dvorani.

Poslednja izmena:
Lesor nije uskočio u masu da bi razdvajao ljude, nego da bi i on doprineo haosu i glavni je Partizanov kandidat sa suspenziju.

Nego da bi dosao do svojih najugrozenijih igraca (Pantera i Egzuma) i zastitio ih. Tako bi trebalo da funkcionisu normalni ljudi, posebno ako su prvo pokusali da ostanu van konflikta. To sto se Musa bacaka kao zena, i to sto mu je ABA-liga pod pritiskom Covica i panterskih medija odrapila 3 utakmice suspenzije jer je reagovao na provokacije, ne podleze razumnoj argumentaciji koju bi ovde trebalo da vodimo.

Kao sto rekoh, Partizanovi igraci ulazu masu emocija da igraju TOP3 kosarku u Evropi (ako ne i najbolju). Zato se za njih lepe ovakvi smecari poput Ljulja, Petruseva, Deka i Jabuselea, jer pokusavaju da ucare nesto od toga. A sve dok se oni ljudski brane (bez prekomerne sile i provokacija), za mene su OK, i lige poput ABA i EL treba da ih zastite, a ne osudjuju.

Ja govorim o debilizmu Lesora, a ti govoriš ne znam ni ja o čemu. Panterava reakcija je koliko toliko opravdana, jer je on prva žrtva sukoba. Međutim Lesor se bez potrebe zaleteo u gužvu i oborio Musu dole i sada će opet fasovati suspenziju i ostaviti Partizan dodatno osakaćenim pred revanše sa Realom, a možda i za F4.
Ovo više odgovara Realu jer imaju dužu klupu od Partizana. Panter, Egzum i Lesor su tri glavna Partizanova igrača i postoji ozbljna šansa da Partizan ostane bez njih za naredne mečeve.
Lesor je ispocetka bio strpljiv i sam si rekao, nije odmah reagovao! lepo se vidi kako GABRIJEL DEK PESNICI egzuma a potom ga je uzeo JABUSELE i bacao ko macku! E PA TAD I LESOR KRECE...

1682671559640-png.1332986

a sta je trebao / da pusti da se svi izredjaju nad egzumom?

evo lepo slika sve pokazuje.... gabrijel dek pesnici egzuma OTUDA POVREDE POLOMLJENIH ZUBA EGZUMU . znamo da ga je potom jabusele bacao...

rickross je sve sam rekao, da je LESOR STAJAO SA STRANE NA POCETKU...pa da trebo je da pusti da se svi igraci reala izredjaju nad egzumom...

Poslednjih godina vas redovno deremo, redovna ste Zvezdina mušterija. I ove godine ćemo osvojiti ABA ligu, a vi ćete opet tražiti specijalnu pozivnicu. Da nije neko iz države naredio da vam tutnu lovu i dalje bi igrali u hladnoj dvorani.
Ciganijo marš na svoju tužnu napuštenu temu, ovde se diskutuje o meču Reala i Partizana u top 8, nemate vi šta da tražite tu.

prvo je gabrijel DEK PESNICIO egzuma , panter je pokusao da razdvoji gabrijela deka od egzuma, to mu nije dopustio dzenan musa.
potom jabusele hvata egzuma i anstavlja da ga baca...

i onda je lesor bacio musu!

dakle?
Dakle postoji i druga strana u tuči koja je morala biti pametnija i koja će takođe popiti kaznu.

Budite malo objektivniji.

Pa upravo si sve rekao, covek je stajao sa strane. I sta je trebalo, da stoji i gleda dok Ljulj, Dek, Musa napadaju Pantera, a Jabusele kao kecer baca Egzuma? I sta je to Lesor tako strasno uradio osim sto se Musa bacio kao pokosen na njegovo guranje?

Mislim, OK mi je stav da su igraci trebali mozda biti pametniji, ali ovo sinoc se moglo izbeci samo da je Panter otrcao na nasu klupu posto ga je Ljulj mucki udario, a svi ostali ostali mirno da stoje sa rukama uvis. A to nije bas normalna reakcija. Cinjenica je da je odredjeni broj kosarkasa Reala bio tesko isfrustriran i zeljan obracuna sa sudijama i nama, i da su napravili to sto su napravili. Nadam se da ce disciplinska komisija EL to prepoznati i zastititi svoje takmicenje.

Ukoliko nas ostete kaznama, to znaci da svako ko ima duzi roster moze da izazove tucu i okoristi se.
upravo, sve je sam rekao.

samo sto po njemu je i trebao da ostane sa strane sve dok se na egzumu ne izredjaju svi iz reala pa i baba sera u dvorani!

Ciganijo marš na svoju tužnu napuštenu temu, ovde se diskutuje o meču Reala i Partizana u top 8, nemate vi šta da tražite tu.
Nemoj tako, igraju i oni TOP8 veceras. :mrgreen: Ne, stvarno, nemam nista protiv navijaca drugih klubova ovde, pa makar se tesko ne slagao sa izrecenim (tu smo da raspravimo) ali decko Meliot nastancuje 20 ne bas korisnih postova za jedan dan. Ovo nije chat, nego forum, daj neko misljenje, zanimljivost, video, itd.

Lesor nije uskočio u masu da bi razdvajao ljude, nego da bi i on doprineo haosu i glavni je Partizanov kandidat sa suspenziju.
nego, jel ti vidis nasu velicinu????

dzaba kampaco nedovic ivanovic vildoza....

tvoj klubic anonimni u kosarci da i ne spominjemo... nikad i niste bili vredni pomena...

dva puta zaredom tucemo real u sred madrida sto niko nikada nije ucinio u plejofu da uzme dve u madridu!

NISMO IH RAZBILI ,oducili smo ih od kosarke. bili smo bolji u svakom segmentu i tokom cele utakmice...

mi koji smo bili sampioni evrope, mi koji smo dali djordjevica divca paspalja danilovica rebracu

i sad si gledao ono sto bi svakog srbina trebal oda ponese da se raduje, kako srpski tim razbija real u sred madrida i da mu ne mogu nista te da frustrirani krecu da biju igrace partizana...

SVETSAN SI NASE VELICINE

zato i kiptis od muke...

Šta ima da se diskutuje prošli ste dalje. Igraćete fajnal for gotovo sigurno.
a vi kako te?

vi ne mozete tome ni da prismrdite

mi smo navikli

samo nisam bas siguran u to, ako nam sad lepo sankcionisu dva igraca...

pre sam siguran da je to na kraju bio plan prljavih spanaca.... jer drugacije ne mogu da nas dobiju... videlo se bolji smo ne mogu nam nista...

ali oni imaju 15 igraca a mi 5 prvih i dva polu igraca rezerve...

mozda je sve ovo deo poslednje sanse njihovei prljavo smisljeno ....

Dakle postoji i druga strana u tuči koja je morala biti pametnija i koja će takođe popiti kaznu.

Budite malo objektivniji.
ok

ti bi bio pametniji?

u situaciji kada gabrijel dek pesnici u vilicu egzuma? aj to, nego tu nije kraj, posle tog saketanja u glavu , uzima ga dalje u svoje ruke s ledja JABUSELE i baca ga na pod rizikujuci da ga polomi celog...

ti bi bio pametan i pustio ih sve da se izredjaju nad egzumom?

lesor je i stojao dok ga je pesnicio gabrijel dek, ali kad ga je potom preuzzeo i jabusele...

e pa jbg moras priznati to je prakticno nemoguce istolerisati

ljulj se izvinio i priznao da je on kriv za tuču
Ljulj je probao isključiti iz igre Pantera koji bi ga nokautirao i ne bi igrao 3/4 utakmicu.To su mučki probali uraditi jer u ovom omeru snaga Real nema šta da trazi.Znači odstraniti Pantera,Exuma i eto ti 2/2 za par dana.
Ljulj je to radio jer su se govna tako dogovorila.
I posle se lažno izvinjava?Legendarni nemoćni ljulj pred kraj karijere napravio mrlju jako veliki mučki potez koji je mogao dovesti i do većih eskalacija.Kazniti ga primerno kao i sve učesnike koji su napadali!
Ove koji su razdvajali nagraditi poput Fernandeza.
To je bio očajnički potez Reala preko legende kluba Ljulja da se spase.Nije onaj debeli yabusele slucajno polomio Exuma.
Njega izbaciti iz sporta kao i Ljulja.Pesnicom u stomak!!!
Mars bre napolje iz sporta!Jadni i bedni kraljevski klub nije navikao da gubi u Madrdidu pa proba mučki do rezultata.Ne ide to.Kazniti ih jer su provokacijom hteli do rezulatata u Beogradu.

nego, jel ti vidis nasu velicinu????

dzaba kampaco nedovic ivanovic vildoza....

tvoj klubic anonimni u kosarci da i ne spominjemo... nikad i niste bili vredni pomena...

dva puta zaredom tucemo real u sred madrida sto niko nikada nije ucinio u plejofu da uzme dve u madridu!

NISMO IH RAZBILI ,oducili smo ih od kosarke. bili smo bolji u svakom segmentu i tokom cele utakmice...

mi koji smo bili sampioni evrope, mi koji smo dali djordjevica divca paspalja danilovica rebracu

i sad si gledao ono sto bi svakog srbina trebal oda ponese da se raduje, kako srpski tim razbija real u sred madrida i da mu ne mogu nista te da frustrirani krecu da biju igrace partizana...

SVETSAN SI NASE VELICINE

zato i kiptis od muke...
I još jednom potvrđuješ da si zreo za lećenje. Umesto da uživaš u kako sam kažeš istorijskom uspehu ti imaš potrebu ničim izazvan da spominješ Zvezdu, pa čak i ''anonimnu'' Vojvodinu. Ako je toliko anonimna i bezvredna zašto te toliko žulja da moraš da je spominješ? Kompleksi.
A baš ste za ponos kada srpski igrači zajedno ne mogu u Partizanu da skupe 20 minuta igranja, a niste proizveli jednog krštenog domaćeg igrača od Bogdanovića koji je ušao u četvrtu deceniju života, no to je neka druga tema.

:hahaha1: I još jednom potvrđuješ da si zreo za lećenje. Umesto da uživaš u kako sam kažeš istorijskom uspehu ti imaš potrebu ničim izazvan da spominješ Zvezdu, pa čak i ''anonimnu'' Vojvodinu. Ako je toliko anonimna i bezvredna zašto te toliko žulja da moraš da je spominješ? Kompleksi.
A baš ste za ponos kada srpski igrači zajedno ne mogu u Partizanu da skupe 20 minuta igranja, a niste proizveli jednog krštenog domaćeg igrača od Bogdanovića koji je ušao u četvrtu deceniju života, no to je neka druga tema.
CHIBE SA STRANE KK PARTIZAN

u kosarci je tvoj klub anonimus i tvoj bol i prezir prema instituciji u kosarci na ovim prostorima nemoj da iznosis ovde i da blatis temu!

posle bogdanovica?

a koga ste vi proizveli?

vujadina boskova ? :rotf:

a pre bogdanovica?

DJORDJEVIC DIVAC DANILOVIC PASPALJ REBRACA

sjaj srpske kosarke su proneli svetom i evropom

trener sa devet evro titula

i ti naso da nekom pises ko je sta proizveo?

I još jednom potvrđuješ da si zreo za lećenje. Umesto da uživaš u kako sam kažeš istorijskom uspehu ti imaš potrebu ničim izazvan da spominješ Zvezdu, pa čak i ''anonimnu'' Vojvodinu. Ako je toliko anonimna i bezvredna zašto te toliko žulja da moraš da je spominješ? Kompleksi.
ajde bre ne njajke više...i koj ćeš moj na našoj temi??? mrš u železnik!!!

I Zvezda je bila prvak sveta u fudbalu. I?
No kakve sve to ima veze sa sinoćnjim događajem? Zašto uvek imaš potrebu da spamuješ i menjaš temu?
a tu smo...

jeste. bila je u fudbalu 1991

mi 1992 u kosarci.
stim sto smo mi 2003 2004 opet videli fajnal forj (a bili smo u njemu i 88me ?) pa bili smo u fajnal foru kao klub sa najmanjim budzetom u sezoni 2009/2010 u evrop ligi i za sekundu za dlaku nismo usli u finale, sa dotadasnjim anonimusima mekejlebom bogdanovicem lovernjeom veselim...

secas se ili da se poceses pa podsetis?

dakle cetiri fajnal fora... titula...

a jel zvezda ikad primirisala svom uspehu dosavsi do recimo osmine finala a kamoli polufinala?

jel dala posle toga onu petorku koju je partrtizan dao srbiji da joj nardednih 12 godina proslavljaju ime po svetU DJORDJEVIC DANILOVIC DIVAC PASPALJ REBRACA?

i niko nicim nije zvezdu u fudbalu pominjao i ako nije ni blizu vsie prismrdila tome a mi vidi... evo nas opet po peti put tu u cetri...

ucinismo ono sto NIKO NIKADA U ISTORIJI EVRO LIGE NIJE da obe partije izdominira reala u sred madrida!

TOLIKO ocajni i frustrirani od boljeg partizana kojem ne mogu nista, krenuli su da nas udaraju....

znam da ti je tesko!

:rotf:

Back