RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.596
ljulj se izvinio i priznao da je on kriv za tuču
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1 Куп европских шампионаPa ko vas dere svih ovih godina?
Poslednjih godina vas redovno deremo, redovna ste Zvezdina mušterija. I ove godine ćemo osvojiti ABA ligu, a vi ćete opet tražiti specijalnu pozivnicu. Da nije neko iz države naredio da vam tutnu lovu i dalje bi igrali u hladnoj dvorani.1 Куп европских шампиона
3 Купа Радивоја Кораћа
21 Национално првенство
16 Национални куп
6 Јадранска лига
1 Суперкуп Јадранске лиге
1 Трипла круна
KOLKO PUTA SMO IGRALI FAJNAL FOR DO SADA?
a vi kako ste?
mi imamo ZELJKA OBRADOVICA a vi radonju
mi imamo DIVCA DJORDJEVICA PASPALJA DANILOVICA REBRACU , prvaci sveta evrope olimpijski sampioni
a vi sasu obradovica radovica i lazica?
opet smo mi NA VRHU opet smo mi ti koji su dva puta uzastopno u prve dve utakmice, sto nikada niko nije ucinio realu u madridu u plej ofu !
MI INSTITUCIJA!
Lesor nije uskočio u masu da bi razdvajao ljude, nego da bi i on doprineo haosu i glavni je Partizanov kandidat sa suspenziju.
Lesor je ispocetka bio strpljiv i sam si rekao, nije odmah reagovao! lepo se vidi kako GABRIJEL DEK PESNICI egzuma a potom ga je uzeo JABUSELE i bacao ko macku! E PA TAD I LESOR KRECE...Ja govorim o debilizmu Lesora, a ti govoriš ne znam ni ja o čemu. Panterava reakcija je koliko toliko opravdana, jer je on prva žrtva sukoba. Međutim Lesor se bez potrebe zaleteo u gužvu i oborio Musu dole i sada će opet fasovati suspenziju i ostaviti Partizan dodatno osakaćenim pred revanše sa Realom, a možda i za F4.
Ovo više odgovara Realu jer imaju dužu klupu od Partizana. Panter, Egzum i Lesor su tri glavna Partizanova igrača i postoji ozbljna šansa da Partizan ostane bez njih za naredne mečeve.
Ciganijo marš na svoju tužnu napuštenu temu, ovde se diskutuje o meču Reala i Partizana u top 8, nemate vi šta da tražite tu.Poslednjih godina vas redovno deremo, redovna ste Zvezdina mušterija. I ove godine ćemo osvojiti ABA ligu, a vi ćete opet tražiti specijalnu pozivnicu. Da nije neko iz države naredio da vam tutnu lovu i dalje bi igrali u hladnoj dvorani.
prvo je gabrijel DEK PESNICIO egzuma , panter je pokusao da razdvoji gabrijela deka od egzuma, to mu nije dopustio dzenan musa.Lesor nije uskočio u masu da bi razdvajao ljude, nego da bi i on doprineo haosu i glavni je Partizanov kandidat sa suspenziju.
Dakle postoji i druga strana u tuči koja je morala biti pametnija i koja će takođe popiti kaznu.prvo je gabrijel DEK PESNICIO egzuma , panter je pokusao da razdvoji gabrijela deka od egzuma, to mu nije dopustio dzenan musa.
potom jabusele hvata egzuma i anstavlja da ga baca...
i onda je lesor bacio musu!
dakle?
upravo, sve je sam rekao.Pa upravo si sve rekao, covek je stajao sa strane. I sta je trebalo, da stoji i gleda dok Ljulj, Dek, Musa napadaju Pantera, a Jabusele kao kecer baca Egzuma? I sta je to Lesor tako strasno uradio osim sto se Musa bacio kao pokosen na njegovo guranje?
Mislim, OK mi je stav da su igraci trebali mozda biti pametniji, ali ovo sinoc se moglo izbeci samo da je Panter otrcao na nasu klupu posto ga je Ljulj mucki udario, a svi ostali ostali mirno da stoje sa rukama uvis. A to nije bas normalna reakcija. Cinjenica je da je odredjeni broj kosarkasa Reala bio tesko isfrustriran i zeljan obracuna sa sudijama i nama, i da su napravili to sto su napravili. Nadam se da ce disciplinska komisija EL to prepoznati i zastititi svoje takmicenje.
Ukoliko nas ostete kaznama, to znaci da svako ko ima duzi roster moze da izazove tucu i okoristi se.
Šta ima da se diskutuje prošli ste dalje. Igraćete fajnal for gotovo sigurno.Ciganijo marš na svoju tužnu napuštenu temu, ovde se diskutuje o meču Reala i Partizana u top 8, nemate vi šta da tražite tu.
Nemoj tako, igraju i oni TOP8 veceras.Ciganijo marš na svoju tužnu napuštenu temu, ovde se diskutuje o meču Reala i Partizana u top 8, nemate vi šta da tražite tu.
Ne, stvarno, nemam nista protiv navijaca drugih klubova ovde, pa makar se tesko ne slagao sa izrecenim (tu smo da raspravimo) ali decko Meliot nastancuje 20 ne bas korisnih postova za jedan dan. Ovo nije chat, nego forum, daj neko misljenje, zanimljivost, video, itd.nego, jel ti vidis nasu velicinu????Lesor nije uskočio u masu da bi razdvajao ljude, nego da bi i on doprineo haosu i glavni je Partizanov kandidat sa suspenziju.
a vi kako te?Šta ima da se diskutuje prošli ste dalje. Igraćete fajnal for gotovo sigurno.
okDakle postoji i druga strana u tuči koja je morala biti pametnija i koja će takođe popiti kaznu.
Budite malo objektivniji.
ne mogu da podnesu one koji su INSTITUCIJA U KOSARCICiganijo marš na svoju tužnu napuštenu temu, ovde se diskutuje o meču Reala i Partizana u top 8, nemate vi šta da tražite tu.
Ljulj je probao isključiti iz igre Pantera koji bi ga nokautirao i ne bi igrao 3/4 utakmicu.To su mučki probali uraditi jer u ovom omeru snaga Real nema šta da trazi.Znači odstraniti Pantera,Exuma i eto ti 2/2 za par dana.ljulj se izvinio i priznao da je on kriv za tuču
I još jednom potvrđuješ da si zreo za lećenje. Umesto da uživaš u kako sam kažeš istorijskom uspehu ti imaš potrebu ničim izazvan da spominješ Zvezdu, pa čak i ''anonimnu'' Vojvodinu. Ako je toliko anonimna i bezvredna zašto te toliko žulja da moraš da je spominješ? Kompleksi.nego, jel ti vidis nasu velicinu????
dzaba kampaco nedovic ivanovic vildoza....
tvoj klubic anonimni u kosarci da i ne spominjemo... nikad i niste bili vredni pomena...
dva puta zaredom tucemo real u sred madrida sto niko nikada nije ucinio u plejofu da uzme dve u madridu!
NISMO IH RAZBILI ,oducili smo ih od kosarke. bili smo bolji u svakom segmentu i tokom cele utakmice...
mi koji smo bili sampioni evrope, mi koji smo dali djordjevica divca paspalja danilovica rebracu
i sad si gledao ono sto bi svakog srbina trebal oda ponese da se raduje, kako srpski tim razbija real u sred madrida i da mu ne mogu nista te da frustrirani krecu da biju igrace partizana...
SVETSAN SI NASE VELICINE
zato i kiptis od muke...
CHIBE SA STRANE KK PARTIZANI još jednom potvrđuješ da si zreo za lećenje. Umesto da uživaš u kako sam kažeš istorijskom uspehu ti imaš potrebu ničim izazvan da spominješ Zvezdu, pa čak i ''anonimnu'' Vojvodinu. Ako je toliko anonimna i bezvredna zašto te toliko žulja da moraš da je spominješ? Kompleksi.
A baš ste za ponos kada srpski igrači zajedno ne mogu u Partizanu da skupe 20 minuta igranja, a niste proizveli jednog krštenog domaćeg igrača od Bogdanovića koji je ušao u četvrtu deceniju života, no to je neka druga tema.

ajde bre ne njajke više...i koj ćeš moj na našoj temi??? mrš u železnik!!!I još jednom potvrđuješ da si zreo za lećenje. Umesto da uživaš u kako sam kažeš istorijskom uspehu ti imaš potrebu ničim izazvan da spominješ Zvezdu, pa čak i ''anonimnu'' Vojvodinu. Ako je toliko anonimna i bezvredna zašto te toliko žulja da moraš da je spominješ? Kompleksi.
A baš ste za ponos kada srpski igrači zajedno ne mogu u Partizanu da skupe 20 minuta igranja, a niste proizveli jednog krštenog domaćeg igrača od Bogdanovića koji je ušao u četvrtu deceniju života, no to je neka druga tema.
DJORDJEVIC DIVAC DANILOVIC PASPALJ REBRACAKakav Železnik? Šta lupaš ti?
Došao sam da komentarišem Partizan i sinoćnji događaj.
To što je kapetanmark iskompleksirani bolesnik i provokator je druga stvar.
ko je iskompleksiran i utucen institucijom kosarke na ovim prostorima , vidimo, sve nam jasno.Kakav Železnik? Šta lupaš ti?
Došao sam da komentarišem Partizan i sinoćnji događaj.
To što je kapetanmark iskompleksirani bolesnik i provokator je druga stvar.
I Zvezda je bila prvak sveta u fudbalu. I?DJORDJEVIC DIVAC DANILOVIC PASPALJ REBRACA
sjaj srpske kosarke su proneli svetom i evropom
trener sa devet evro titula
i ti naso da nekom pises ko je sta proizveo?
a tu smo...I Zvezda je bila prvak sveta u fudbalu. I?
No kakve sve to ima veze sa sinoćnjim događajem? Zašto uvek imaš potrebu da spamuješ i menjaš temu?