Mislim da preterujes, nisu Panter niti Lesor uradili nista strasno, narocito Lesor. U opstom metezu gde su se svi gurali, Lesor je obgrlio i gurnuo Musu cak ni ne pokusavajuci da udje u sukob s njim, a Musa je samo pao kao pokosen kao sto to radi iz utakmice u utakmicu. Panter nije inicirao fizicki kontakt, pokazivao je Ljulju misice, a ovaj mu se uneo, pa je doleteo prvi Dek, ja mislim, i onda je sve izbilo, tu je od nasih bio Egzum prvi. Posle je Panter nekome napravio kragnu i mahao rucicama i tako pljesnuo Musu, ali to je vec bilo u povlacenju i defanzivno.
Nazalost, mislim da samo Panter moze da dobije nesto od nasih, ako budu delili suspenzije. Mozemo gledati na taj nacin, da bi kapiten i igraci za primer trebali da iskuliraju sve i kao nista se nije desilo... Ali kada dobijes pesnicu u stomak, nijedno normalno musko ne moze iskulirati, a Panter cak nije ni inicirao fizicki kontakt. Samo zene poput recimo Muse se u tom slucaju bacaju na pod.

Drugi nacin gledanja na stvari je da je i pozeljno "pokazati misice" kao i on, ili odreagovati nekako. Sta god da bude, i ovo jaca tim i sprema ga za ono sto sledi, samo da posledice ne budu previse zestoke...
Treba napomenuti i da nasi igraci imaju ovoliko uspeha i zbog svoje zelje i fokusa, prosto se vidi koliko oni emocija ulazu u sve ovo sto rade. Bore se zestoko i dobijaju "sportske" batine. I onda ti dodje smecar poput Ljulja i zavali ti pesnicu u stomak, sto je u NBA "flagrant foul". Jbg.
Ja mislim da, bas zato sto je ovo Evroliga, da nece mnogo kenjati naokolo i praviti scene. Najpodlozniji kaznama su Ljulj, Dek i Panter, po meni, sto znaci ili novcana kazna, ili jedan mec suspenzije, a Jabusele je u bozjim rukama sada. Covek je mozda povredio protivnickog igraca i potencijalno mu zavrsio sezonu (mada verujem da nije tako radikalno).