KK Partizan

a tu smo...

jeste. bila je u fudbalu 1991

mi 1992 u kosarci.
stim sto smo mi 2003 2004 opet videli fajnal forj (a bili smo u njemu i 88me ?) pa bili smo u fajnal foru kao klub sa najmanjim budzetom u sezoni 2009/2010 u evrop ligi i za sekundu za dlaku nismo usli u finale, sa dotadasnjim anonimusima mekejlebom bogdanovicem lovernjeom veselim...

secas se ili da se poceses pa podsetis?

dakle cetiri fajnal fora... titula...
Otišli smo na F4 1998, ali nismo 2003/4. Poenta ostaje.

Dilejni sumnja u nameru Reala: "Partizan na to ne sme da pristane!"​

Američki košarkaš Malkolm Dilejni prokomentarisao je opštu tuču na meču između Real Madrida i Partizana.

SSIZVOR: B92 PETAK, 28.04.2023. | 00:05

Dilejni je istakao da bi Real pred duel u Beogradu mogao da ima zanimljiv zahtev.

Ne bih bio iznenađen ako bi Real tražio da se igra pred praznim tribinama... I da sam u poziciji Partizana, ne bih pristao da igram bez svojih navijača. Ovo će biti veoma zanimljivo u narednih dan ili dva", napisao je Dilejni.

spanski mediji o jucerasnjoj utakmici cudo da ne pitase rickrosa za misljenje?

NAJCRNJI DAN U ISTORIJI REALA! Žestoke kritike za Madriđane: "Grupa BESPOMOĆNIH igrača osramotila grb i himnu"

"Real Madrid se obrukao, oni ne znaju da izgube kao gospoda, izabrali su najružniji način." Ovo su samo neki od opisa koje je iskoristila španska "Marka" da opiše dešavanja u završnici meča sa Partizanom u tekstu pod naslovom "Najcrnji dan u istoriji Reala". Srpski tim dobio je meč (95:80), poveo sa 2:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige, ali je opšta tuča ono o čemu se priča

a tu smo...

jeste. bila je u fudbalu 1991

mi 1992 u kosarci.
stim sto smo mi 2003 2004 opet videli fajnal forj (a bili smo u njemu i 88me ?) pa bili smo u fajnal foru kao klub sa najmanjim budzetom u sezoni 2009/2010 u evrop ligi i za sekundu za dlaku nismo usli u finale, sa dotadasnjim anonimusima mekejlebom bogdanovicem lovernjeom veselim...

secas se ili da se poceses pa podsetis?

dakle cetiri fajnal fora... titula...

a jel zvezda ikad primirisala svom uspehu dosavsi do recimo osmine finala a kamoli polufinala?

jel dala posle toga onu petorku koju je partrtizan dao srbiji da joj nardednih 12 godina proslavljaju ime po svetU DJORDJEVIC DANILOVIC DIVAC PASPALJ REBRACA?

i niko nicim nije zvezdu u fudbalu pominjao i ako nije ni blizu vsie prismrdila tome a mi vidi... evo nas opet po peti put tu u cetri...

ucinismo ono sto NIKO NIKADA U ISTORIJI EVRO LIGE NIJE da obe partije izdominira reala u sred madrida!

TOLIKO ocajni i frustrirani od boljeg partizana kojem ne mogu nista, krenuli su da nas udaraju....

znam da ti je tesko!

:rotf:
Pa zar nije Zvezda i 1992. bila među 8 najboljih u Evropi, odnosno među 4 ekipe sa najviše osvojenih bodova?

Pa zar nije Zvezda i 1992. bila među 8 najboljih u Evropi, odnosno među 4 ekipe sa najviše osvojenih bodova?
ista ekipa

od te ekipe pa do danas?

partizan institucija u kosarci je jos cetri puta dosao do fajnal fora posle...

a do tada pogledaj sta pisu spanski mediji za razliku od tebe

NAJCRNJI DAN U ISTORIJI REALA! Žestoke kritike za Madriđane: "Grupa BESPOMOĆNIH igrača osramotila grb i himnu"

"Real Madrid se obrukao, oni ne znaju da izgube kao gospoda, izabrali su najružniji način." Ovo su samo neki od opisa koje je iskoristila španska "Marka" da opiše dešavanja u završnici meča sa Partizanom u tekstu pod naslovom "Najcrnji dan u istoriji Reala". Srpski tim dobio je meč (95:80), poveo sa 2:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige, ali je opšta tuča ono o čemu se priča

ista ekipa

od te ekipe pa do danas?

partizan institucija u kosarci je jos cetri puta dosao do fajnal fora posle...

a do tada pogledaj sta pisu spanski mediji za razliku od tebe

Pa jesam li ja negirao da je Partizan unišito Real?
Ipak kada porediš evropski fudbal i evropsku košarku moraš da napomeneš i još jednu stvar: evropski klupski fudbal je sam vrh svetskog fudbala, a evropska košarka je drugorazredna u odnosu na NBA koji je 10 nivoa ispred.

molim te kao strucnjaka jel da pojasnis fotografiju!

Tuca-u-Madridu.jpeg

ovde se vidi , kako GABRIJEL DEKO PESNICI egzuma, a panter pokusava da ga razdvoji od egzuma.

jel to sto tu radi panter nesto cudno? trebo je da pusti da ovaj pesnici egzuma dok jabusele trci da nastavi?

a sad se koncentrisi na dzenana musu
dok panter pokusava da odvuce GABRIJELA DEKA da ne udara pesnicom egzuma, MUSA vuce pantera , kako bi omogucio deku da i dalje pesnici egzuma jel?

svo to vreme nema lesora, a posto je jabusele preuzeo od gabrijela deka da bije egzuma eto i lesora

objasni nam strucnjace, sta je trebalo? da puste da se svi igraci reala izredjaju nad egzumom?

fotografija govori sve!

molim te kao strucnjaka jel da pojasnis fotografiju!

Tuca-u-Madridu.jpeg

ovde se vidi , kako GABRIJEL DEKO PESNICI egzuma, a panter pokusava da ga razdvoji od egzuma.

jel to sto tu radi panter nesto cudno? trebo je da pusti da ovaj pesnici egzuma dok jabusele trci da nastavi?

dok panter pokusava da odvuce GABRIJELA DEKA da ne udara pesnicom egzuma, MUSA vuce pantera , kako bi omogucio deku da i dalje pesnici egzuma jel?

svo to vreme nema lesora, a posto je jabusele preuzeo od gabrijela deka da bije egzuma eto i lesora

objasni nam strucnjace, sta je trebalo? da puste da se svi igraci reala izredjaju nad egzumom?

fotografija govori sve!
Neću da komentarišem ništa. Ja sam komentarisao samo Lesora jer će on u Partizanu najviše da fasuje jer se bespotrebno uključio u celu priču pred sam kraj i oborio Musu na delu parketa gde sukoba više nije bilo.

Nurkić se uključio u raspravu o sigurnosti igrača Reala u Beogradu: Pročitajte šta je napisao za Grobare​

Najvatreniji navijači Partizana Grobari će sasvim sigurno napraviti paklen doček košarkašima Reala, a posebno glavnim akterima tučnjave.
Čak je i reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa dobio brojne prijetnje smrću, te sasvim sigurno košarkašima Reala neće biti ugodno doći u Beograd.

Reakcije na sinoćnju tučnjavu stižu sa svih krajeva svijeta, a u raspravu se uključio i Jusuf Nurkić.

Najprije je jedan od najboljih bekova u Evropi Erick McCollum, stariji brat Nurkićevog saigrača CJ-a McColluma, napisao da je najpametnije igračima Reala da ne napuštaju hotel kada stignu u Beograd, a na to je najprije odgovorio Will Clyburn, ponajbolji igrač još uvijek aktuelnog prvaka Anadolu Efesa.

"Čoveče, nema šanse da će oni željeti ići tamo", napisao je Clyburn.

Potom je svoj komentar na McCollumovu tvrdnju ostavio i Nurkić.

"Haha, zabavan si, brate, ali Partizanovi navijači su klasa. Ali ovo je zaista nesretna situacija, nadam se da niko nije ozbiljno povređen", dodao je Nurkić, nakon čega se i brat njegovog najboljeg prijatelja iz Portlanda složio da su Grobari fantastični navijači, ali je i ostao pri svom stavu da igrači Reala moraju biti izuzetno oprezni u Beogradu

Neću da komentarišem ništa. Ja sam komentarisao samo Lesora jer će on u Partizanu najviše da fasuje jer se bespotrebno uključio u celu priču pred sam kraj i oborio Musu na delu parketa gde sukoba više nije bilo.

sto se muse tice fotografija govori sve

Tuca-u-Madridu.jpeg

fotografija govori sve!

sto se muse tice fotografija govori sve

Tuca-u-Madridu.jpeg

fotografija govori sve!
Meni se čini da si ti previše pristrasan da bi komentarisao situaciju. Tebi je svaki igrač Reala na slici krvnik, a svaki igrač Partizana ili žrtva ili dobrica koja želi da rastavi igrače i mir u svetu.

klix ba naslov

Zašto Rudy Fernandez jedini nije učestvovao u tučnjavi: Lukavi lisac je sve dobro iskalkulisao​

Sinoćnja tučnjava na duelu između Real Madrida i Partizana je glavna tema u evropskoj košarci, a jedan detalj je posebno zainteresovao javnost.

Nakon oštrog prekršaja Sergija Llulla nad Kevinom Punterom nastala je opća tučnjava u kojoj su učestvovala 23 igrača. Tačnije, svi osim Rudyja Fernandeza koji je sve posmatrao sa strane.
Najiskusniji igrač Reala je to uradio zbog jednog velikog razloga - htio je da njegova ekipa pobijedi.

Iskusni lisac je znao da će igrači koji sa klupe uđu u teren dobiti isključujuće greške, te je ostao van granica terena i posmatrao tučnjavu.

Na njegovu, ali i žalost svih navijača Reala, njegovih šest saigrača koji su bili na klupi - Nigel Williams-Goss, Anthony Randolph, Adam Hanga, Alberto Abalde i Sergio Rodriguez su odmah ušli u teren, dok je Vincent Poirier nekoliko sekundi posmatrao tučnjavu na isti način i kao Rudy, no nije izdržao i ušao je u teren.

Nakon što je tučnjava prekinuta, sudije Sreten Radović, Olegs Latiševs i Fernando Rocha su isključile svih 12 košarkaša Partizana i 11 igrača Reala. Da se Poirier zadržao van granica terena i posmatrao tučnjavu kao Rudy, Real bi dobio utakmicu službenim rezultatom jer bi imao minimalni broj košarkaša za igranje utakmice (dva), a Partizan ne.

eto u kom grmu lezao zjeka sinoc....

Meni se čini da si ti previše pristrasan da bi komentarisao situaciju. Tebi je svaki igrač Reala na slici krvnik, a svaki igrač Partizana ili žrtva ili dobrica koja želi da rastavi igrače i mir u svetu.
molim opet pogled na fotografiju!

Tuca-u-Madridu.jpeg

gabrijel dek pesnici egzuma , jel to tacno? jeste
panter razdvaja gabrijela deka (sto bas i nije lako kolko je dek krupniji od njega) od egzuma, jel se to vidi ? da tacno se to vidi

a u tome ga sprecava MUSA, koji umesto da razdvoji pomahnitalog gabrijela deka koji je ostetio zube egzumu on sprecava pantera da pomogne egzumu?
i sto je najbitnije tu jos nema lesora!

a posle kada i jabusele nastavlja posle gabrijela deka da mlati egzuma i baca ga po podu, onda dolazi i lesor, a sta je trebalo strucnjace?

da saceka da se svi ziredjaju nad egzumom?

ajde cuti pametnije ti je

molim opet pogled na fotografiju!

Tuca-u-Madridu.jpeg

gabrijel dek pesnici egzuma , jel to tacno? jeste
panter razdvaja gabrijela deka (sto bas i nije lako kolko je dek krupniji od njega) od egzuma, jel se to vidi ? da tacno se to vidi

a u tome ga sprecava MUSA, koji umesto da razdvoji pomahnitalog gabrijela deka koji je ostetio zube egzumu on sprecava pantera da pomogne egzumu?
i sto je najbitnije tu jos nema lesora!

a posle kada i jabusele nastavlja posle gabrijela deka da mlati egzuma i baca ga po podu, onda dolazi i lesor, a sta je trebalo strucnjace?

da saceka da se svi ziredjaju nad egzumom?

ajde cuti pametnije ti je
Snimak traje 40 sekundi, a ti donosiš ceo zaključak na osnovu jedne fotografije koju uz to tumačiš kako hoćeš, odnosno vidiš ono što želiš da vidiš. :lol:

klix ba naslov

Zašto Rudy Fernandez jedini nije učestvovao u tučnjavi: Lukavi lisac je sve dobro iskalkulisao​

Sinoćnja tučnjava na duelu između Real Madrida i Partizana je glavna tema u evropskoj košarci, a jedan detalj je posebno zainteresovao javnost.

Nakon oštrog prekršaja Sergija Llulla nad Kevinom Punterom nastala je opća tučnjava u kojoj su učestvovala 23 igrača. Tačnije, svi osim Rudyja Fernandeza koji je sve posmatrao sa strane.
Najiskusniji igrač Reala je to uradio zbog jednog velikog razloga - htio je da njegova ekipa pobijedi.

Iskusni lisac je znao da će igrači koji sa klupe uđu u teren dobiti isključujuće greške, te je ostao van granica terena i posmatrao tučnjavu.

Na njegovu, ali i žalost svih navijača Reala, njegovih šest saigrača koji su bili na klupi - Nigel Williams-Goss, Anthony Randolph, Adam Hanga, Alberto Abalde i Sergio Rodriguez su odmah ušli u teren, dok je Vincent Poirier nekoliko sekundi posmatrao tučnjavu na isti način i kao Rudy, no nije izdržao i ušao je u teren.

Nakon što je tučnjava prekinuta, sudije Sreten Radović, Olegs Latiševs i Fernando Rocha su isključile svih 12 košarkaša Partizana i 11 igrača Reala. Da se Poirier zadržao van granica terena i posmatrao tučnjavu kao Rudy, Real bi dobio utakmicu službenim rezultatom jer bi imao minimalni broj košarkaša za igranje utakmice (dva), a Partizan ne.

eto u kom grmu lezao zjeka sinoc....
Kakvo glupo pravilo.
Real izgubio regularno utakmicu,njihov igrac isprovocirao opstu gungulu i jos da dobije utakmicu.

Šta bi na kraju?

Jeste ušli u top 80?
Odavno je Zvezda u top 80, ma u top 100. Nit me zanima ko ce da udje ko nece da udje u top 8. Cinjenica je da su oba kluba ove godine dobile velike pare od drzave koje ne zasluzuju. Posebno što je kosarka vrlo neprofitabilna, to sto je NBA organizaciono i finansijski milion puta iznad, pa se ljudi loze kako i u Evropi klubovi zarade enormnu sumu je za posmatranje.
Tvoje menjanje tema, a i nesposobnost da ostavis navijacku strast po strani je tvoj problem. Zato o pises nebulozne postove i pokusavas da opravdavas i dokazujes nesto sto samo ti vidis. Nebitno je ko je koga udario, gurnuo... Sve je pocelo od Pantera i to je činjenica. Znam spomenuces Ljulja koji ga je udario, ali on je kaznjen nesportskim faulom.

Sad koga ce kako da kazne videcemo... Da li ce se trenirati strogoca ili ce biti blage kazne...

Odavno je Zvezda u top 80, ma u top 100. Nit me zanima ko ce da udje ko nece da udje u top 8. Cinjenica je da su oba kluba ove godine dobile velike pare od drzave koje ne zasluzuju. Posebno što je kosarka vrlo neprofitabilna, to sto je NBA organizaciono i finansijski milion puta iznad, pa se ljudi loze kako i u Evropi klubovi zarade enormnu sumu je za posmatranje.
Tvoje menjanje tema, a i nesposobnost da ostavis navijacku strast po strani je tvoj problem. Zato o pises nebulozne postove i pokusavas da opravdavas i dokazujes nesto sto samo ti vidis. Nebitno je ko je koga udario, gurnuo... Sve je pocelo od Pantera i to je činjenica. Znam spomenuces Ljulja koji ga je udario, ali on je kaznjen nesportskim faulom.

Sad koga ce kako da kazne videcemo... Da li ce se trenirati strogoca ili ce biti blage kazne...
Šta kažeš
Na kraju jeste ušli u top 14?

Ne zanima vas a... Vi 8 godina igrate da bi vas drugi šamarali jel...

Čemu onda trud da se udje u evro ligu?

Namestite petokorak da biste ušli negde što vas ne zanima???
Aj ne brukaj se, smeje ti se narod.

Placi ali PARTIZAN JE OSTVARIO OGROMAN USPEH učinivši što još niko nije - naneo dva uzastopna poraza realu u Madridu u plej of seriji.

Drugi poraz ih je ponizio frustrirao, čitav svet im se smeje zbog one frustriranosti i nemoći kada je ljulj od besa i nemoći počeo da udara...

Kažeš top 8 nije bitno?

Bitno je učestvovati a...

Ne brukaj se svet ti se smeje.

Back