KK Partizan

Posto pisemo istoriju, malo zanimljive statistike: Partizan je tek drugi tim u istoriji EL koji je poveo 2-0 kao slabije rangirani protivnik. Bilo je 27 puta da neko povede 2-0 u cetvrtfinalu. Nikad nije vidjen preokret posle toga.

Nadam se da ce sve biti u redu sa Danteom i da nece biti dramaticnih suspenzija koje ce daleko vise ostetiti nas, nego Real, ciji su igraci inicirali tucu i povredili naseg igraca. Onda nece biti preokreta ni posle ovih 2-0.

Verujem da svi u kosarkaskoj Evropi i u EL vide i razumeju sta se desilo, tako da ocekujem novcane kazne za tucu, eventualno suspenzije za Jabuselea. Nikome normalnom ne odgovara da pravi cirkus od ovoga i favorizuje luzerski Real time.

.
Разумем реакцију Пантера, али је све било потпуно непотребно.

Требало је да узме лопту и изведе два бацања и да се утакмица ладно заврши њиховом потпуном катастрофом.

Овако, довели су нас на њихов терен, којекакве зелене столове и видећемо како ће све да се разреши.

Штета, сјајна утакмица и блистава победа у којој нису знали где им буља, а где глава.

Даће Бог да их довршимо у Београду.

И да, заборавити сви идиотизме типа не смеју да дођу у Београд и боље да не излазе из хотела.

У таквој ситуацији они добијају 20:0, па макар ми свима разбили главе.

Хладна глава и сугурна рука на терену, а у публици срдачна и искрена добродошлица муштеријама, без икаквих инцидената типа упаљачи и ко зна шта још јер без инцидената они су немоћни. Инциденти су им једина нада да прођу даље.

Све остало било би катастрофа...

ПС. так сада (1:15) сам одгледао горњу Жељкову изјаву...

.

Poslednja izmena:
ebiga, krivo mi stoe kraljevski klub vako puko pod frustracijom.

vise mi krivo sto su nam malkice okrnjili ovaj, que barbaridad , koi smo im nacinili.

fakat bise smorio akoe 5. pik povredjen ozbiljnije. ito mi jedino vazno. jase nadam i jos vise mislim, da nie. svuda sam vido dasu ga pukli, osim u zglob. msm, jesam ito, stao na nogu zeku, al netragicno. ae, dante, ne zjbvj.

panter za ovo sranje, dostane jos 1 kapitenski mandat.

ljulj dok je bio ziv se izdvajo od spanaca po cojstvu i onda njegov lesh ga vako obruka....zal. a fernandez se pokaze ko rudy. suluda vremena...

Screenshot_20230428-012232.png

mda....

cuveni spanski cigani,koi imaju zelju za pobedom i kvalitet dae u gomili ekipnih sportova i ostvare.

ovo vcrs je bilo ciganski. al je zesci izuzetak. vec na konf za stampu se videlo o kome se radi. most def, ne o ciganima.

dace bog...

pre toga: da 5. pik kaze, lazu da sam od stakla. da ne ispadnu stoka u uto i dase ova realova gerijatrija put to sleep. reko bi u 4 zbog milke para, al u svetlu novih desavanja, bolje u 3.

očekivana ubedljiva pobeda.. bez Tavaresa Real nam nije dostojan protivnik..senku na pobedu baca incident na kraju utakmice.. danas će kazniti neke igrače.. verovatno Pantera, Ljulja u Jabuselea.. nadamo se da Exum nije ozbiljnije povređen..
Dobijamo treću lagano u velikom stilu i idemo u Kaunas po trofej

Španska Marka povodom svih dešavanja objavila je tekst pod naslovom "Najcrnji poraz u istoriji Real Madrida", da gube 0:2 i ga drugi meć su okončali u sramnoj završnici.
"Postoji mnogo načina da se izgubi. Real Madrid je izabrao najružniji.U velikoj meri deklasirani od Partizana u meču koji ih je doveo do 0-2 i Fajnal-for pretvorio u utopiju, "beli" su pustili svu svoju frustraciju i završili sa tučom i žalosnim ishodim.
Poraz sa 95:80 bio je manje bolan od one slike grupe nemoćnih igrača koji udaraju. Ljul je zapalio vatru teškim faulom nad Panterom, nebitnim na sredini terena, na 1.40 do kraja kad je njegov tim zaostajao 95:80", stoji u tekstu.

Veliki igrač Sergio Ljulj na sraman način zavrsava svoju blistavu karijeru.Očajničkim potezom gubitnika nije mogao podneti sportski poraz i šakom u stomak udara Pantera.On je taj koji je prouzrokovao celu tuču i treba ga disvalifikovati.Uvek u životu najstrožije kažnjavati uzročnike problema a ne posledice.A yabuselea isto godinu dana disfalifikovati...I kazniti real da se ovo zavrsi 0/2 bez trece tekme.Ruzan kraj kraljevskog šupačkog sistema.
Partizan je iskoristio promaju u reketu jer nije igrao onaj centar kiklop i nakantao ih.
Sve čestitke.Real bolje da ne dolazi u Beograd a igrace kao Ljulja da pošalju psihijatru jer sportaš mora podneti poraz dostojanstveno.Kao npr Fernandez kojem svake čestitke.

Back