KK Partizan

Iako sam postao ravnodusan jer vidim koliko je tunjavljenje i nikud ne ide, ali bilo bi mi drago da smo dobili zato sto su klinci odigrali veliku ulogu u povratku u mec. Ali, Filipovski je debelo zeznuo ovu utakmicu koju smo mogli dobiti.

Ceo finis ne rotira i ne odmara igrace, Jaramaz pocinje da trokira (i onako ga ne ide), ne resava a carini, masi slobodna, igraci od umora ne kupe vise ni skokove posle bacanja, a sve krunisu koraci Tomasa na kraju. Iz gluposti u glupost. Ja razumem da imamo manju rotaciju, ali mora nekad uci Perkins ili Jankovic ili neko od klinaca da ovi odmore.

Ako ovde nije za neopozivu ostavku ne znam sta je, blamira se. Pobedio je u Aba samo Cibonu jednom, Split i Megu. Sesti vezani poraz, a ide niz od 3 utakmice sa timovima koje se u stvari bore za nesto.

Nego, koliko treba da dobijemo Bulonjsku sumu, da sigurno idemo u top8 EC? Da se nasalimo malo

Dzilo, ajde jos jednom vadi da ne ispadnemo, ljubi brat. :mrgreen:

Mi nismo napravili faul za 2p na 80:77 i primili trojku iz otvorene pozicije. Ali zato Pejdz pravi faul kad smo na -1 u finisu produzetka da bi otisli na -3 i imali napad. Ono je genijalno bilo. Filipovski se nikako nije istakao, mada ga ne bih vodio kao krivca za situaciju, ali u ovoj utakmici... nesto najgluplje sto sam gledao u skorije vreme.

Sto je najgore, utakmica i nije bila toliko losa (sa obe strane), kao ono krljanje protiv Trenta.

I meni, mada sam mislio da ceka kraj EC da se povuce.

Saso treba da ode, ali definitivno nije glavni krivac za ovo, kao ni Scepa, Gorda, CMM itd. Svi su posledica svega sto su Limar i limarija odradili, a oni nemaju nameru da idu bilo gde. Iz ugla njihovog nadredjenog u stvari rade odlican posao.

Sad kad ih Matovic motivise da pokidaju do kraja sezone :mrgreen: Saso i Scepa nisu odradili dobar posao, a naravno da je najveci krivac Limar, koji nece nigde.

Ja ne mogu da se setim jednog primera da je postavljanje pomocnog trenera za prvog dobro proslo. Druga stvar je sto u ovakav tim ne bi niko ni dosao, sto je ponovo Limareva zasluga.

Kao i uvek, promena trenera moze doneti pozitivan sok, ali kratkotrajan.

Svi su videli kako prolaze treneri u SNS-Partizanu, pocevsi od vrhunskih poput Trinkijerija, legendi poput Vujosevica, solidnih poput Dzikica, pa sve do ovih sa dna kace. Ko ce sad doci.

Pride, ovom timu treba samo autoritativni trener koji ima autoritet i zna kako da forsira timsku kosarku, jer je Trinkijeri ovo pravio za to. Nema ovde individualaca, igraci imaju pokoji kvalitet ali i mane, nijedan nije "kompletan" igrac, kompletan napadac pa da igra sam. Jedini bi mogao Dzile nesto da uradi, ali tesko ce se taj vracati, s razlogom.

I na kraju, ekipa je u psiholoskoj buli od pocetka sezone, nema tu mnogo prostora za povratak.

Braćo kroz par minuta startuje tekma. Lokomotiva nam je učinila veliku uslugu ,potrebna nam je pobeda od 5 poena više. Sad je pravo vreme da ovi mufljuzi dokažu zašto nose sveti dres. Neka nam je sa srećom!

Nisu ovi zasluzili, prolaze samo jer su frizider probacili kroz obruc, protiv polovine tima koji je i inace u kanalu. Vise bih voleo da smo ih dobili minimlno, pa nek ide Trento.

A mi smo igrali odlicno, u skladu sa mogucnostima 32 minuta i onda karakteristicni potop.

Sramna igra, ali sramna! Na 55:66 tako nešto ovaj Jure Zdovc uzima time out i mi tu padamo. Dobijeno smo izgubili! Svi iz tima napolje! Ostaviti eventualno Jaramaza, Tomasa, Trifunovića i to je to. Ovo ostalo može posle slobodno da se penzioniše, ne vidim ko će da ih kupi. Sledeće sezone komplet novi roster ili ništa i nastavlja se post!

Back