KK Partizan

Beting-partner (citaj: Limar) izvestava da je Trinkijeri napustio klub, a onda trazi da mu se isplati i ova sezona:
https://www.mozzartsport.com/kosark...artizana-da-mu-isplati-aktuelnu-sezonu/380150

Sto svi znamo da je nemoguce. Tri su mogucnosti:
1) Ostoja laze narucenim tekstovima kako nas drugi ugrozavaju
2) Ostoja je potpisao ugovor sa Trinkijerijem da ovaj moze da samoinicijativno raskine ugovor i da mu se isplati i opciona sezona, sto je suludo
3) Ostoja je oterao Trinkijerija, i sad ovaj trazi ono sto mu ugovorom i pripada.

U svakom slucaju, dobro je da se stvari ogole do kraja. :namcor: Ako postoji taj BAT, izaci ce i na videlo.

Naravno, ovaj tekst sluzi neukim masama koje povrsno prate, da im se formira misljenje.

Kako reče svojevremeno jedan iz KK Prostitucije "Zvezdi je Zadar najveći rival" dok je tavorila na predposlednjem mestu.
Kolo sreće se okreće pa se taj isti sada na vas nameračio.
Boli vas kita,sigurno osvajate ABA 2 ligu.

Screenshot_8.png

Uzmi im i zadnju paru pa da gasimo svetla :klap:

Ja mislim da taj tekst nije usmeren da pegla stetu od tuzbe Sase Obradovica, vec da se radi o zamajavanju unutar Partizana, tako da ne znam koji djavo kokosh guta to. Kolateralna steta.

Zurnal pise da je Ostoja potpisao stetan ugovor sa Trinkijerijem, tj. da se obavezao da ce mu placati porez u Italiji, a ako se to ne desi, sledi isplata trece sezone na koju Trinkijeri ne bi imao pravo ako je sam raskinuo ugovor. Jako sumnjive interpretacije, mada je ova logicnija od onih juce.

U vezi onoga sto Ostoja poteze pitanje "namestene utakmice" sada, posle 2 godine:
https://www.sportskacentrala.com/20...vio-istragu-o-jednom-mecu-saznalo-se-i-kojem/

Loncar otisao iz kluba, a inace... SNS Loncar, pitate se otkud mu ta ideja? :namcor:

Poslednja izmena:
U normalnim okolnostima trener ili igrac nema pravo potrazivanja ako potpise ugovor sa drugim klubom, a u bivsem ima garantovani ugovor na odredjeni period gde samim tim gubi pravo na isplatu. Sta je Ostoja potpisivao je neka druga tema, tu se vrsni pravnici mogu hvatati za glavu i cupati kosu.

Doktorska disertacija, akcija iz timeouta se zavrsila tako sto je Janker sutnuo trojku. :mrgreen:

Tuzni smo za gledanje, a pitanje je da li cemo ubuduce uopste imati sta da gledamo, ako je samo pola tacno, oko svinjarija koje je Limar napravio sa Trinkijerijem.

Back