KK Partizan

Juce su jos i pokazali u nekim delovima utakmice i smisla i strpljenja u igri. Ali da.

Nema smene Filipovskog, to je glupo. Ko god da dodje, a nece doci vise niko dobar i normalan dok je ove uprave, nista nece uraditi. Zna se ko je ovde upropastio ama bas sve, a ti se ni ne pominju za odlazak.

Ja ne bih voleo da Limar i limarija vrate Gagija. Ocekivanja bi bila velika, a on nije igrao skoro 2 godine. Velika je sansa da bi ili razocarao ili se forsirao zbog svog stila igre. Covek je fizikalac koga su povrede unistile.

U naprednom Partizanu zelim samo profesionalizam, sto tesko da cemo skoro videti, vec su se opekli prosle sezone kad smo neplanirano postali opasni. Ne zasluzuju ove uprave (svi sportovi) ljude kao sto su Gagi ili Macvan, da se kriju iza njih.

Nema smene Filipovskog, to je glupo. Ko god da dodje, a nece doci vise niko dobar i normalan dok je ove uprave, nista nece uraditi. Zna se ko je ovde upropastio ama bas sve, a ti se ni ne pominju za odlazak.

Pa da. Žrtvovan je i nesrećni Lončar, ali bitno da se Pošumljeni i dalje pravi šašav, najavljuje neko podmlađivanje ekipe bla, bla, sve samo da izbegne sopstvenu odgovornost.

Mada ja generalno mislim da bi ova ekipa uz taktički pismenog i autoritativnog trenera izgledala sasvim solidno.
Jedino, a u to sam ozbiljno sklon da poverujem, ako kasne primanja igračima, pa oni srazmerno tome prikazuju zavidnu dozu qrcobolje.

Autoritativni trener bi pomogao da psihicki izvadi ekipu iz bule, jer ti problemi dugo traju. Tu je Filipovski omanuo. I nisam siguran da je to (samo) finansijske prirode, previse losih stvari se desilo. Ekipa je bila na pragu da nesto postigne pre godinu dana, pa je sprecena visom silom. Onda je uprava odradila svoje i unazadila ih pucanjem u noge sa Trinkijerijem, pa nakaradni prelazni rok (Loncar), pa postavljanje loseg trenera i njegova smena... Sve se to odrazava na tim.

A Loncar nije zrtvovan, i on je deo SNS ekipe koja cini "mangupe iz nasih redova". Oni, Limar kao sluga Vucica, i sam Vucic tj. njegovi izaslanici (buraz, Nedic i ko vec) su skrojili ovu situaciju. I dok se oni nesto pitaju, nama nema smisla vracati Milosavljevica ili traziti dobrog trenera, jer je uludo.

Tacno nam treba jos debila poput Dangubica i trener da bude Sasa Obradovic. To nije steta protraciti.

Raskidamo ugovor i sa Alijem, koji je ovo po redu ove godine, 5 ako dobro brojim. Treci plejmejker kom se zahvaljuju. Doveli nejaku Glivicu da sam pokriva poziciju.

Cak i "raskidi" nisu raskidi nego Limaru jedni pola miliona evra sedi negde po beogradskim ili focanskim kaficima ili dizajnira dukserice.
Samo poredjenja radi, Dzikicu se tim od 700k prosetao do F4.

Odakle ovo da smo "domacini" Bulonjskoj sumi u Sloveniji, jer pazi sad, Francuzi nece da igraju van EU zbog Covida.
Ostojah kida ovu borbu kroz institucije i na evropskom planu. Mogli su da traze i da igraju samo protiv EU igraca ili Amera, taman da se prisetimo 5 na 3.

Mislim da nije nista toliko radikalno lose ucinio klub sto je pristao da igra u Ljubljani, gledam da su sad i u fudbalu Spanci i Englezi igrali na neutralnim terenima zbog propisa svojih zemalja, valjda su svi pristali. Nema stete jer nema publike, jedino sto cemo igrati na kosevima na kojima ne treniramo.

A ionako nije da nesto igramo. :andjeo:

Govedo, sad se javlja da kontrolise stetu posle fijaska od sezone. Kako kad je napao dva FMP-a posle odlaska Trinkijerija, npr.

Kontam da ce optuziti Trinkijerija i npr. Renfroa da su namestili utakmicu, posto oni nisu u klubu. A namestili su je njegovi sefovi.

Saso da pojede diplomu, sme, od celuloze je. Dali smo 4 kosa, a da nije trojka ili slobodno bacanje. Ukupno tri asistencije. Ovakvom igrom cemo stvarno da se dovedemo u situaciju da se borimo za playout. Cak i Zadar izgleda kao ekipa naspram nas.

Sve sto iole lici na ekipu nam ove sezone pravi problem. Ne vredi, rasulo.

Evo sad se pred kraj trece sve nesto grebu i bore, konfuzija opsta. :huh:

Molim te Ostoja iznesi dokaze zabavi nas necim drugim. :mrgreen:

Pobedili ili izgubili posle produzetaka svejedno je. Ostaje jedino malo zadovoljstvo videti nekad Jaramaza, Pejdza ili Mozlija.

Trenutak na 75:75, kad smo ih konacno stigli, i napad za vodjstvo koje trosi Dangubic tako sto 9sec pre kraja napada promasuje ceo obruc sa trojke, opisuje sav besmisao ovog sto igramo. Pa bem mu misa, i kamen bi naucio da je Kameni produkt miskove i limene skole dobar samo za pravljenje faulova, kad si ga vec doveo.

Samo sutiraj trojke iz ne bas organizovanih napada, i Jaramaz i Tomas da igraju sami.

Scepanovic je oteran pri skoru 2-2 u ABA (ne zalim za njim ni malo), Filipovski je na 4-8 i samo zbog bolesti u drugim ekipama jos uvek u EC.
Ocekujem razlaz za nekih 10 dana ili ranije ako izgubimo i teoretske sanse vec sldece nedelje. Mada ni ne mora da ide, nije kao da nam treba bolji.

Back