KK Partizan

I sad se sve vidi, mi jednu normalnu akciju nemamo u napadu.
Šta može igrač sa loptom kada mu svih 40 minuta jedan postavlja blok na vrhu a trojica stoje i gledaju.
Samo silovanje lopte gledamo, ovde trener služi samo da uradi izmenu gde izbacuje onog kome je krenulo.

Ima onaj skeč Nadrealista gde kao istražuju ima li života na dnu, kada ronilac nakon zaranjanja u "najveće dubine" nailazi na dva penzionera ubeđen da je dospeo na samo dno, ali ga oni demantuju i kažu mu: "Nismo ti mi na samom dnu. Ispod nas su još rudari i prosvetni radnici".

E negde ispod tih rudara i prosvetnih radnika je današnji KK Partizan.

Bez brige, uvek ima dole, posebno kad te vode naprednjaci. ;)

Limeni ce tesko moci ostati, posebno ako situacija dozvoli da se naredne sezone vrate navijaci u hale. Vucic se otarasio svoje navijacke garde koja je utisavala sve to, i nece moci da zive od pederovanja. Nekako se nadam da ce se sada moci zadovoljiti time da nas ostave na miru, pa da mozemo biti to sto jesmo, i bez njihove "pomoci". Ako je za dno ABA-lige i borbu za opstanak, neka bude, al' da smo to mi.

Tu ce ogroman problem zaopstanak biti kako servisirati dugove bez para, a sada vec ne sumnjam da je Limar to jos i povecao. Nekako sam se nadao da ce, kao pripadnik vlasti, bar resiti poreski reprogram jer je vlast, a ostatak duga da nece uvecati. Al' slaba vajda od toga.

Tu ce ogroman problem zaopstanak biti kako servisirati dugove bez para, a sada vec ne sumnjam da je Limar to jos i povecao. Nekako sam se nadao da ce, kao pripadnik vlasti, bar resiti poreski reprogram jer je vlast, a ostatak duga da nece uvecati. Al' slaba vajda od toga.
Limar je dosao da u ime & racun Vucica ugasi KK Partizan. Slicno unistenju VK Partizan.
Dugovi su napravljeni, ne mogu realno biti otplaceni nikada, sta sad sledi je isti scenario kao i sa CZ gde ce neki Nebojsa iz Beograda preuzeti ime kluba pa ga vec "nakalemiti" na nesto sto nema dugova.
To je to. Blistava operacija AV i njegovog tima. Sve je to lepo DV objasnio. Da je Limar imao dobre namere sa klubom, on bi lepo otpustio sve strance, uzeo najtalentovanije klince, napustio cak i ABA ligu i igrao samo prvenstvo Srbije dok se ova fasisticka vlast ne promeni.
Cemu ce ti skupi igraci i treneri, ako ti nikada nece biti dozvoljeno da uzmes titulu?
Posle pada ovog rezima, lepo krenuti u privatizaciju kluba, gde bi i ljubitelji kosarke mogli da imaju svoje akcije kao sto to sav normalni svet radi.
Za utehu vam ostaje jedino da vise ni Zvezda nece zaigrati EL, a u roku od nekoliko meseci posle pada AV vise nece ni postojati.

Limar nije dosao kao deo resenja, nego kao deo problema.

Meni to zvuci kao kombinacija. Ali dzaba i da je najbolji sportski direktor, pitanje je sta mozes uraditi sa ovakvim klubom i ovakvom upravom koja se trudi da ne talasa da ne uvredi gazdu, i koju mozes izbusiti kako god hoces kad hoces.

U najboljem slucaju, nalazice smislene igrace i trenera, za budzet koji se odredjuje od gore.

Sta je trebalo Loncaru, tako smo mislili, covek radio na spanskoj TV i zaboravio srpski maltene. Dosao ovde, nista nije radio za platu od nekoliko hiljada evra mesecno, isao i mitingovao za SNS sa Tosom, Gagicem, itd.

Jos ako je istina da su Savic i Loncar kumovi, eto ti naznake kombinacije da sve ostane isto kao sto je i bilo.

Партизан ће издеверати ову фрустрирајућу сезону коју ће само по лошем памтити. Довођење Зорана Савића би могао бити наговјештај или трачак наде оздрављења и повратка ономе што је некад био Партизан. Савић као играч бјеше велики борац, ментално јак, играч који је знао потиснути властити его, подредити се колективу, као човјек позитивна личност са пуно врлина и веома, веома мало мана.
Како ће се снаћи у новој улози, и прије свега колико ће помоћи Партизану да изађе из ове агоније, показаће вријеме.

И у Партизану, и када је у питању клупска политика, који су приоритети, и када су у питању навијачи и њихов однос и према клубу и према кошраци, мораће што шта промијенити, јер створен је нездрав амбијент. Морају се и одредити, хоће ли бити политичка партија или спортски колектив који ће радити у интересу српске кошаре како су некад радили.
Од јадиковања "уаа Вучић, уаа СНС управа, уаа Остоја, уаа, уаа.." слабе вајде, истина та вриска годи комплексашима и људима умова контаминираним дневном политиком да мало реже на анамо неке злоће, али слабе вајде, ваља порадити да Партизан буде оно што је био, тим постављен на здравим темељима, добром раду и са оријентацијом на млађе узрасте, тим који има визију, који ће гледати дугорочно и који ће кроз добар и мукотрпан рад "стварати" и афирмисати младе српске играче који ће урадити велике ствари и у дресу репрезентације и у ен-би-еју или водећим европским екипама.

Ову сезону ваља отаљати, морају се извући и поуке да од гомилања странаца који ће чешће играти за личну статистику, слабе вајде.
Зорану Савићу и Партизану пуно среће у наредним годинама, са надом да Партизан опет буде што је некад био.

Eto sad se srpska kosarka oporavila, unistitelj ne moze vise da radi u govornom podrucju, pa moze Savic da formira tim od srpskih igraca.
Bajka o sopstvenim mladim snagama, koje nemamo, i neke licne kombinacije u najavi.

Eto sad se srpska kosarka oporavila, unistitelj ne moze vise da radi u govornom podrucju, pa moze Savic da formira tim od srpskih igraca.
Bajka o sopstvenim mladim snagama, koje nemamo, i neke licne kombinacije u najavi.
Sportski direktor postaje covek koji je deklarisani navijac CZ.
Covek koji ima svoju agenturu koja je cak i Zvezdi odvodila klince, pa jos ekstremno neuspesna.
Ako ovo nije "sukob interesa", ja ne znam sta je.

Braco Grobari, ovaj je dosao da "zakuje onaj poslednji ekser"...
Neka vam Bog pomogne.

EwWnobDXIAI8lkP

Ajde Ostoja, poslusaj Mocarta, dovedi ovu bombu pa da eksplodira. :super:

Ali ovaj decko, dobro znam, ne treba suditi po izgledu, ali kad pogledas ovu fac - ni ne cudi me mnogo sto je 7 godina proveo na klupi Pantera.

Mada, mozda je to i intelekt, sedeo i zaradio milion sigurno za sve te godine.

Back